Aktivacije Merkura

Tvoje reči imaju moć.

Moć da privučeš, voliš i stvaraš. Moć da zaustaviš, zabrineš i uplašiš. Naravno, to znaš ali…

Koliko si SVESNA moći svojih reči? I koliko bi volela da tu svoju moć aktiviraš U POTPUNOSTI?

Drugim rečima, da li si spremna za AKTIVACIJU MERKURA?

POČINJEMO 03.06.

Šta dobijaš na programu ENERGETSKE AKTIVACIJE MERKURA OD 21 DAN?

21 mejl sa 21 kratkom vežbom iz energetske psihologije & jednu uživo radionicu preko zoom-a.

Šta možeš da očekuješ?

1. Dnevni podsetnik – jedan mejl dnevno sa vrlo specijalnom porukom za taj dan;
2. Vežbe iz energetske psihologije u cilju aktivacije konkretne energije;
3. Radionicu u trajanju od sat vremena (08. juna u 19h30).

Da li si spremna za aktivaciju moći reči koja svako tvoje životno iskustvo izražava kroz Ljubav?
Anđela, kreativni stvaralac

Od svih tema tokom Aktivacije Venere izdvojila bih ovu jednu: Dozvoljavam svoju Istinu. Baš zato jer sam uvidela da imam neke koje više nisu moje i zato što mi je bilo potrebno da se zaista povežem sa svojim srcem i otkrijem koje su to moje Istine, a ne da to samo radim moždano, racionalno.

Milica, prevodilac, večiti optimista i smela putnica kroz život

Nakon programa Aktivacije Venere osećam se, istovremeno i suptilno i snažno, možda je to kontradiktorno, ali je tako, da ono sto sam do sada mislila da mi je važno i za šta sam se grčevito držala, a svesna sam da nije dobro za mene, da polako bledi i nije više u mom fokusu.

Silvija Kezele, predavač talijanskog i španjolskog jezika u Školi stranih jezika, kraljica koja isijava svjetlo s sebe na druge

Nakon programa Aktivacije Venere osjećam lakoću u tijelu i da je sve baš onako kako treba biti u ovom trenu. I imam povjerenja u sebe da stvaram i da sam spremna za sve ono sto mi Univerzum sprema, ne znam kad i ne znam kako ali to je posao Univerzuma a moj da budem usklađena da mogu primiti.

Vladana R.

Baš sam uživala u čitavom programu Aktivacije Venere. Dopalo mi se što ste mejlove slale veoma rano, tako da je svako mogao da dan započne sa jednim pozitivnijim, ljepšim mislima, vjerom u sebe ili jednostavno da se osjeti bolje. Ogroman plus što vježbice nisu bile duge, zaista ''blic'' rad na sebi sa dugoročnim efektima.

Una Dimitrijević, muzičar i učenica, autentična avanturistkinja

Osecam veći mir i vidim veliko poboljšanje sa sobom, osvestila sam sve što stvarno osećam. Dozvolila sam sebi i da vičem, vrištim, plačem kada sam to osećala i grlila sebe nakon toga znajući da je to jedno veliko čišćenje.

Tamara Nikolovska, Magistar farmacije, čokoholičarka, fanatik književnih romansa na svoj put ka promjeni

Tema koja mi je ostavila najveći utisak je bila 'Ja sam Vredna'. Samo saznanje koliko sam ja vredna osetiti sve emocije i proživeti sve manifestacije prije manifestacije u realnosti je bilo fenomenalno. Od sada pokušaću svaki dan da praktikujem tapkanje 'Ja sam Vredna' jer mi baš baš diže vibraciju.

Dijana Šarčević

Moja starija ćerka godinama ide na takmičenja u recitovanju i što je starija, to je obuzima sve veća trema. To stanje počinje sa treperenjem u stomaku, preko suza i gušenja u ustima, a ponekad kulminira do potpune blokade i gubitka glasa. Ja sam, zbog svesti o Ja biram/Ja kreiram i saznanja kako mogu sebe da uvedem u stanje smirenosti, uspela da je iz te treme izvučem tako da je ona prvi put otišla na takmičenje potpuno smirena. Prvi put je i recitovala bez ikakve treme! Iako se primer ne odnosi lično na mene ovo je najveći moj uspeh u roditeljstvu, zahvaljujući vežbama iz Aktivacije Venere.

Lara Đorđević, pisac i slikar, do ludila zaljubljena u ovaj život

Od Aktivacije Venere STVARNO osetiš šta to znači biti ŽENA. I ne samo da OSETIŠ nego ti se sve fino posloži, odmah napraviš svoje granice, i onda samo uživaš u svom kraljevstvu.

Sofija Prošić, zaljubljena u umetnost, u potrazi za slobodom i svojom svrhom

Tokom Aktivacije Venere osećala sam se tako zaštićeno, jedva sam čekala da se probudim i da pročitam mejl i uradim vežbu za taj dan. Kada je došao 21.dan poželela sam da ih ima još 21.

Petra Koštić, kozmetičarka, sociologinja, sistemska konstelatorica i poslovna trenerica, Hedonistica udivljena u Život i Ljubav

Svaka vežba iz Aktivacije Venere mi je došla baš kako i kada treba, uživala sam. I najčudnije od svega, ujutro bih se probudila i došlo mi je prirodno da napravim malu meditaciju, svaki dan na drugu temu i otvorim vaš mail, a ono baš ta tema... Ovo je bilo predivno putovanje. I svako malo si napravim ponovo neku od meditacija.

Ana Jakić Jevtović, avanturista u duši, koja jedva čeka da putuje i vidi nešto novo, uživatorka života, povezana sa zemljom, kreatorka zemlje, voli da crta, piše

Energetska Aktivacija Venere je nešto što ti pomaže da svaki dan bude što lakši, bolji, da budeš bliža sebi.

Anđela, kreativni stvaralac

Dobila sam onaj pravi osećaj sopstvene vrednosti bez obzira na bilo kakve uslove, okolnosti, etikete. A kao potvrdu sam imala odbijanje na 3 posla u poslednjih mesec dana, gde sam kao odgovor u sebi imala samo zahvalnost i prihvatanje - okej, ovo nije za mene. Bez da sam pomislila na preispitivanje svoje vrednosti. Jako prijatno iskustvo!

Snežana Nedeljković, HR Business Partner - vortex woman 😉

Nema te teme u AKtivaciji Venere koja me nije potpuno protresla i razdrmala od otpuštanja viška do transformacije odnosa preko magnetizma, slobode, pripadanja, SILE LJUBAVI. Svaka me izbacila iz koloseka, svako jutro me ona prethodna tema dočekala potpuno budnu, spremnu, promenjenu, ispisala sam stranice i stranice, pokrenula ideje, uključila i delegirala sa drugima i doživela da me pitaju ŠTA KORISTIŠ PA TI JE U TIM GODINAMA TAKO DOBRO. Koristim Uzdizanje, koristim energiju svih, koristim ono što mi je ispred očiju a nisam videla, sad imam znanje, imam energiju samim tim moć da primenim sve to.

Ivana, tragač za istinom, svetlošću i lakoćom

Tokom Aktivacije Venere svakodnevno sam osećala veći optimizam. Ako su se dešavali neki bezvezni trenuci, manje sam se uplitala u njih i birala sam da se okrenem svetlosti i lakoći. Najznačajniji trenutak u toku programa mi je bio kada sam “se usudila” da jedan petak uzmem slobodan dan na poslu da bih odmorila i uživala. Bilo je to neprocenjivo iskustvo jer sam do sada uzimala slobodan dan samo ako sam jako loše, ako sam bolesna ili ako moram nešto da završavam. Ovaj put je bilo “samo” zbog užitka! I bilo je fenomenalno.

Marija Jevtić

Od momenta kada sam počela sa programom Aktivacije Venere, oko mene su mnoge stvari počele da se odvijaju mnogo laganije nego ranije. Osetila sam neku lakoću u sebi i oko sebe. Imala sam više volje i motivacije da sebi pružim, sebi a i drugima, sto više trenutaka uživanja. I na poslu sam mnogo više uživala nego ranije, imala sam utisak da sam na nekom novom poslu.

Trajanje: od 3. do 23. juna 2022. godine
Cena: 21 eur/ 2.480

POPUST za paket junski Kosmo vodič & Aktivacije!

Kosmo vodič  15 eur/ 1490 din
Aktivacije Venere 21 eur/ 2.480 din
Ukupno: 36 eur/ 4.250 din

POPUST za paket junski Kosmo vodič & Aktivacije: 29 eur/3.420 din

Prijavi se od 27. do 02. juna (do 17h).

Prvi mejl sa aktivacijom Merkura ti stiže 03. juna u 6h.

Radionica je 08. juna u 19h30.

Prijavi se ovde

program je rasprodat

Paket - Program Aktiviraj svoj horoskop & Iskustvena radionica

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

304 eur/34.690 din za ciklus od šest meseci. Moguće je platiti u celosti ili u dve rate, od kojih se prva plaća pri upisu, a druga u avgustu 2023.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Novi broj Kosmo vodiča je u prodaji!

Nabavi svoj Kosmo vodič za oktobar

Kako bi uskladila svoje planove sa Univerzumom i ostvarila maksimum maksimuma

U prodaji je do 5. oktobra!

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.