ALEKSANDRA KEČIĆ – AKI SUNCE

Ekonomista po struci, a po svrsi inspirativni i intuitivni trener, Anđeoski terapeut i šaptač, pisac, umetnik,  vetar u leđa drugim ljudima. Moja Venera je u Raku u 4. kući, samim tim veliki sam emotivac i porodica mi je na prvom mestu.

Venera je za mene jedna potpuno čarobna planeta, inače, moj moto je da ljubav pokreće svet(t) i znam da nas ljubav uzdiže, zato bi svaka dama trebala da bude Venera Uzdizanja, da prepozna u sebi to nešto čarobno. Volim život i ljude, često kažem „Kada ti život da limun, a ti napravi limunadu“. Živela Venera i njena moć uzdizanja, raširimo krila i uzdignimo se do neba.

Moje prvo buđenje je bio odlazak mog tate na nebo i od tada počinje jedan drugačiji život, moj Anđeoski svet. Taj momenat je kod mene aktivirao moj DAR, a to je pre svega komunikacija sa Anđelima i energetski rad, u ovom čarobnom svetu sam od 2010. godine, svesna sam da je svaki pad ustvari nebeski let, a to saznamo pre ili kasnije.

Komunikacija sa Anđelima i prenošenje poruka je nešto prelepo, uživam to da radim i na taj način pomažem ljudima da se uzdignu do neba i izađu iz zone udobnosti, oni vole da kažu da sam im vetar u leđa i pitaju me vrlo često kad im prenesem poruke tokom konsultacija: „Kako si znala, ovo je pravo u centar“, a ja volim da se našalim i kažem da mi je to ,,posao’’ ☺.

Ne volim puno da pričam o sebi, više volim kada rezultati drugih ljudi govore o meni i mom radu, ono što volim i kreiram su radionice, koje su sada online, ali inače održavam i uživo. Kreiram mentorske programe gde su uvek osnova Anđeli i njihova energija. Obožavam rad sa ljudima, kroz konsultacije, energetske tretmane, radionice i programe živim svoju svrhu, rastemo i napredujemo zajedno.

Napisala sam knjigu „Sjaj ljubavi uz Anđele“, kreirala Dnevnik Anđela, Anđeoske kartice i sada Anđeoski kalendar, pored toga slikam mandale i kreiram nakit sa kristalima i porukom Anđela, sve ovo je moj doprinos našem svetu.

Želela bih da vam u ovom trenutku predstavim dve stvari, jedno je Anđeoski kalendar, a drugo Anđeoski detox.

ANĐEOSKI KALENDAR

Oduvek sam volela kalendare, rokovnike, sve ono što mi pomaže da unesem više lakoće i ljubavi u novi godinu. Uvek biram stvari koje ima priču, odnosno, proizvod sa porukom.

Zbog toga sam odlučila da baš na kraju ove godine koja nije bila sjajna, kreiram Anđeoski kalendar za jednu bolju godinu.

Neću vas pitati da li volite Anđele jer znam da ih volite…

Anđeoski kalendar će nam ulepšati Novu 2021. godinu, podsetiti da su Anđeli uvek tu uz nas, da nikad nismo sami. Uvek možemo da im zatražimo pomoć.

Kreirala sam ga tako da vam bude praktičan, možete ga nositi sa sobom, u torbi, utkala sam ono što vi volite od mene, a to su :

  • Anđeoske poruke za svaki mesec,
  • MOLITVU za svaki mesec,
  • Afirmativnu rečenicu za svaki mesec i još mnogo toga zanimljivog.

Uz poručeni kalendar dobijate poklon.

Neka vam Anđeoski kalendar dočara Anđele na jedan čaroban način jer ovo je 365 dana Anđela!

ANĐEOSKI DETOX

ANĐEOSKI DETOX je mentorski program, koji je počeo od septembra ove godine, kao što sam naziv kaže ovo je DETOX ZA DUŠU, oslobađanje uma, emocija, tela i duha uz Anđele. Program je individualno-grupni, radi se u manjoj grupi, posvećen je svima vama i grupa je sjajna podrška na putu ličnog razvoja i rasta.

Program sadrži :

  • Afirmaciju – svake nedelje dobijate ličnu afirmaciju,
  • Anđeosku poruku – svake nedelje dobijate ličnu poruku,
  • Molitvu – koja je za ceo mesec,
  • Meditaciju,
  • Live svake nedelje,
  • Zadatke, itd.

Ono što vam obećavam je sjajnih 30 dana rada na sebi, za ova 4 meseca dame koje učestvuju u programu su imale velike pomake. Predstavila sam vam samo jedan deo jer tu čarobnu energiju treba osetiti i ne može se dočarati rečima.

Dobro mi došli u čarobni svet Anđela, posle ove 2020. godine, svima nam je potreban detox i uzdizanje na svim nivoima.

Možete me pronaći na sledećim adresama:

FB stranica : Aki Sunce –  Anđeli šapuću
Instagram : akisunce_andjelisapucu
Mail : andjeliaki888@gmail.com
You tube : Aki Sunce – Anđeli šapuću

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments