Upis u Beli šator počinje 09. maja!

BIK – snaga, obilje, hedonizam!

Svako u horoskopu ima znak Bika, u nekoj kući ili oblasti života. Osobine koje su posebno karakteristične za ovaj horoskopski znak imamo svi, a koje su to osobine i kako se manifestuju kod Bika – otkrićemo vam u ovom tekstu.

Da li znate ko je još predstavljen ovim znakom?

Planeta Zemlja! Zato su principi Bika izuzetno važni za ovozemaljski život. Bik je u simbolici obilja – finansija, izbora, hedonizma i svega materijalnog. Bikom vlada planeta Venera, koja označava ljubav, lepotu, materijalizaciju i osećaj imanja, što se nadovezuje na osnovni model po kojem naša planeta živi – model lepote, kreacije, zaljubljenosti i radosti.

Koji je mogući oblik disbalansa kod znaka Bika?

Bikovi imaju veliki izazov pred sobom, kada ne znaju kako obiljem da raspolažu. Zamišljeno je da obilje bude fenomenalna stvar, koja podržava njih i njihove ideje, i mnogobrojne želje, kako bi ih lako sproveli u delo i živeli jedan bogat život, pun zadovoljstava.

Međutim, kada su u padu, Bikovi su skloni sakupljanju i gomilanju materijalnih stvari, a onda počinju da vezuju svoju unutrašnju sreću za spoljašnje faktore, oslanjajući se na misli poput “Kad budem ostvario to što sam zacrtao, osećaću se dobro!”. To je velika zamka u koju ovaj znak može da upadne jer nikada nije dovoljno, da se on opusti i oseća (za)dovoljno, uvek ima još i još i još.

Za šta su Bikovi prirodno nadareni?

Bik dolazi nakon Ovna, znaka koji inicira promenu, novi početak i akciju, a tu akciju Ovan onda „predaje“ znaku Bika. Ono što Ovan energetski započne, Bik manifestuje i sprovodi u delo, sa sopstvenom snagom i moći odluke.
Šta može da se desi, kada je Bik u padu?
On neće iskoristiti taj preuzeti impuls na pravi način i ući će u stagnaciju, odlaganje, sumnjanje i držanje u starom, po svaku cenu. Bikovi ne vole promenu, ni rizik, vole da je sve uvek isto, što ih vodi u stagnaciju, kada predugo ostanu u tom stanju.

Zašto je Bik fenomenalan znak?

Bik je znak na koji možete da se oslonite, kao i sama životinja – stamen je, čvrst i stabilan! Bik je znak hedonizma, uživanja, ali on zna i da pronađe rešenje i pre nastanka samog problema, oni su zaista onaj znak na koji možemo da se oslonimo uvek!

Bik ima svest o ličnoj vrednosti. On zna koliko je fenomenalan i sposoban, i prirodno mu je da ima sve što poželi!

Kako izgleda Bik u padu?

Upravo zbog te mogućnosti da pronađu rešenje i pre samog problema, Bikovi znaju da odu u drugu krajnost, i da vide problem tamo gde ga nema. Razmišljanjem previše unapred, odlaze u daleku budućnost i projektuju razne izazove koji bi se mogli desiti, i tako upadaju u disbalans.

Tada zaborave na svoju istinsku prirodu i svest o vrednosti koju poseduju, pa poveruju svim tim sumnjičavcima, mislima niske frekvencije i strahovima. Tada Bik stoji u mestu, razmišlja na isti način konstantno i stagnira jer govori i ponavlja istu priču u svom umu. I tada Bik samo preživljava, a on je ovde da ŽIVI I UŽIVA!

Da li znate kom polju se vama znak Bika?
To polje je poziv za vas da ostavite ono staro iza sebe, ono čemu je već prošao rok trajanja, kako biste iskoristili Bikovu potentnu energiju i materijalizovali nešto potpuno novo, bolje i veće!

Simbol izobilja, ali kog?

Bik voli da pojede, popije i da se provede. Ako neko zna da uživa u izobilju mirisa, ukusa, dodira… to je on! Ovaj znak obožava čulna iskustva života, sve što se može videti, namirisati, okusiti, pipnuti… izuzetno ga privlači.

Bik uzdizanja zna da primi sve što mu život pruža, da u tome uživa i da iz toga kreira neke nove fenomenalne stvari.

Razmisli,

Da li prepoznaješ nekog Bika uzdizanja u svom životu? Kako on živi, razmišlja i kreira? Šta je ono zbog čega mu se diviš? Ili ukoliko nemaš takvu osobu, zapitaj se na koji način TI možeš da  živiš ove principe uživanja i potpune prisutnosti u čulnim iskustvima, na planeti koja je simbol upravo toga!

 

Ako želite da čitate kvalitetne astrološke tekstove, prijavite se na naše popularno (besplatno) AstroSis pismo.

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Aktivacije Venere i Marsa

Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi

PAKET Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi & program Aktivacija Venera & Mars

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

Cena: 34.960 din ili 304 EUR za plaćanje u celosti
20.820 din ili 184 EUR za plaćanje u dve rate

Vrata otvaramo samo dva puta godišnje.
Upis u novi ciklus je u novembru 2024.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.