Aleksandra Pavlović Šerić

Grafička dizajnerka, joga učiteljica, energetski psiholog praktičar i aromaterapeutski savetnik

Venera – lepota i lakoća postojanja. Ja sam jedna Venerica prava bikovska, koja je uvek imala potrebu da materijalizuje svoj san i uživa u svim čulima. Energija kreativnosti me je vodila kroz sve aspekte odrastanja i kroz spoznaje potrebe svoje duše. Pustila sam da me vodi srce i zato sam danas tu da sa vama podelim darove Venere uzdizanja.

Kreativnost je u svima nama, samo je nekad tiša i čeka taj AHA momenat. E baš taj AHA momenat je ono što OBOŽAVAM kada vidim neki super logo, super jednostavan a pun simbolike i skrivenih poruka. Grafički dizajn je prava grana umetnosti koja prati moju energiju kreiranja sna u materiju. A i kaže Venera, ono što ti ide sa lakoćom – to je to!

Ako želite da svoje snove ugledate na papiru, predstavite sebe kroz vizuelni identitet (logo),  napravite web sajt ili etiketicu za svoj biznis, napravite nekome čestitku ili plakat, potreban vam je dizajn za knjigu, pakovanje za kolače (hehe na šta bi Bik pomislio nego na kolače) …

TU SAM i 100% posvećena ko-kreiranju vaših snova u realnost ❤️

Posetite moj web sajt : www.alleksandra.com
Instagram @anci.made, @madebeograd
Ili mi pišite na allexis.p@gmail.com

Tu sam za vas!

Naravno, kako pratim svoje srce i  potrebe svoje duše, posvetila sam se jogi, zdravoj ishrani, energetskoj psihologiji i aromaterapiji…jer, telo je najinteligentiji deo uma.

Tako je i nastao moj drugi brend YogaHolisticWay.

Držim časove Hatha joge sa eteričnim uljima i kroz joga asane (vežbe) balansiramo energetske centre (čakre) u telu, pratimo zvezde i radimo asane za energiju tog dana.

Ulja i esencijalne vode sam napravila po čakrama, pa tako možete za svaku čakru imati i esencijalnu vodu koja će otvoriti vaša čula i opustiti um i telo za joga trenutak.

Časovi su OnLine, grupni ili individualni a za više informacija slobodne ste da mi pišete na yogaholisticway@gmail.com i da pogledate

web sajt www.yogaholisticway.com
Instagram @yogaholisticway
Facebook @yogaholisticway

Ako ste osetile moju energiju, radujem se da postanem deo vašeg puta i uzdizanja duše!

Veeeeliki zagrljaj iz dubine srčane čakre❤️🙏✨⭐

Aleksandra Pavlović Šerić

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments