Aleksandra Nikolić- Sokolina art

Master inženjerka pejzažne arhitekture i hortikulture, reiki praktičar. Meditacija, molitva, maštanje, joga, čaj i dunavske školjke su moja svakodnevica.

Odrasla sam na obali Dunava i otkrila čaroban svet uzdizanja u dunavskim spiralama i školjkama. Priroda je moj dom i izvor, istina i sloboda. Kao venerijanska Riba pomoću vode, vetra, mirisa i zvuka je slušam i njene znakove kraj puta upijam. Verujem da male stvari čine život velikim, da je školjka simbol rađanja Venere i spirala puža simbol Uzdizanja Venerine životne energije, plodnosti, rasta i razvoja. Kao takvi uz modernu astrologiju bili su mi pravi putokazi da kreiram i da biram da je sve MOGUĆE.

Zbog toga sam tvoj lični vodič za Prirodu i njene skrivene čari koje ti na neobičan način oplemenjuju život. Moje supermoći: originalnost i saosećajnost ti pomažu da doživiš mir i probudiš čula za čuda.

Neki kažu da u okviru Centra za kreativno ekološko stvaralaštvo-Sokolina art, čiji sam osnivač, pravim unikatne proizvode od školjki iz Dunava i organizujem događaje.

Ali, radije volim da kažem da: Slavimo čuda, iako su mala kao spirale i školjke iz Dunava.

Živeti Mir i Jedinstvo su moje najistinitije Istine.

Uz 2020. godinu, AstroSestre i dubok lični rad, pronašla sam ključ za unutrašnji Mir.

Zbog toga sam tu da ti budem na usluzi da stvaramo, da nam bude lepo, da se opustimo i živimo smirenost i harmoniju.

Pridruži se programu ’’Doživi unutrašnji MIR i probudi čula za ČUDA’’.

Tokom 3 online susreta, putem rituala, kreacije i muzike, pronalazimo Mir i dobro u svemu. Čak i tamo gde ih na prvi pogled nema. Promenom perspektive transformišemo i otkrivamo unutrašnji spokoj. Negujemo zahvalnost za male stvari i privlačimo čuda i izobilje u svoj život. Startujemo krajem januara i ciklus programa traje tri nedelje.

Ako ovo rezonuje sa tobom na dubljem nivou ili ako ti je dosta brige, monotonije, opšte histerije ili ako ti nedostaje opuštenost, kulturni sadržaj, prepuštanje sadašnjem trenutku ili si pak radoznala i želiš biti deo programa, piši mi na:

Email: sokolina.art@gmail.com

Isto tako, ukoliko tražiš poklon koji je ručno rađen, kreiran od 300% ljubavi, lokalnih resursa i koji ti pruža mogućnost da u svako doba godine pod prstima osetiš venerijanske školjke iz Dunava i nalet relaksacije, pogledaj

Instagram
Facebook

U ponudi poklona su hvatači mira i spokoja – obeleživači za knjige, ramovi za fotografije, magneti, zen bašte i po porudžbini sve što dođe iz tvoje mašte. Isključivo koristim prazne ljušture mekušaca (školjki, puževa) iz Dunava i sve što radim je u skladu sa prirodom.

Osluškujem tvoje želje i rado ti izlazim u susret za porudžbine. Unikatne poklone i usluge već sada možeš rezervisati na:

Instagram
Facebook
sokolina.art@gmail.com

Hajde da slavimo čuda iako su mala kao spirale i školjke iz Dunava.

Ti biraš kako.

Ono što znam je da uz Sokolina art sve može lako ☺

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments