Kao dupla Vaga ♎, ravnoteža između tela i uma za mene mora da bude obavezna. Venera je planeta koja vlada mojim životom i horoskopom, a zajednica Venera Uzdizanja jedan je od moćnog izvora energije u mom Univerzumu.

Od kada sam član ove zajednice iznenada su počeli da mi pristižu e-mailovi, poruke i reči zahvalnosti od klijenata i učenika mojih kurseva joge <3

Venera – 2.energetski centar – sanskritski naziv SHUKRA što znači LJUBAV, LEPOTA, UMETNOST, ZAHVALNOST. Hvala što postojite.

Moja Venera u Lavu  se nalazi u 11. kući i vrlo je društvena i otvorena za timski i grupni rad.

Volim podršku grupe, a rado i ja organizujem grupe u kojima i sama prenosim svoje znanje i energiju u cilju postizanja sklada i harmonije.

Na ovoj fenomenalnoj ideji da se sve upoznamo, predstavimo i prikažemo sam opet neizmerno zahvalna našim kreatorkama.

Dugogodišnji sam praktičar Hatha i Kundalini Joge, radim u Nemačkoj kao Joga Instruktor, savetnik sam za detoksikaciju organizma, Astroterapeut i organizujem  radionice i ritritove Detox & Relax za telo, dušu i um. Sertifikovani sam trener i Ayurvedske regenerativne Abhyanga masaže.

Pored toga što Joga važi za relaksacijsku tehniku, kojom se postiže isceljujuće telesno, emocionalno i mentalno opuštanje, ovo sveobuhvatno znanje pruža mi konkretne tehnike i vežbe kojim u radu sa grupom, ali i pojedinačno jačamo osobine koje zahtevaju pažnju, kao što su strpljivost, staloženost, mir, sigurnost, volja, posvećenost, izdržljivost.

Jedan od glavnih razloga zašto završavamo u neravnoteži jeste što ne postoji svest između kontrole i otpuštanja. Kada želimo da kontrolišemo stvari onda smo u stanju napetosti, ali kada se prepustimo prirodnom toku, što nas Joga uči, onda razvijamo sposobnost i da kontrolišemo i da budemo predani. Jogom imamo mogućnost da zaronimo u svoje telo, da hrabro krenemo na unutrašnje putovanje u prirodno stanje svog bića, radi spoznaje KO smo i ŠTA smo zapravo.

I upravo ovako sam ja krenula pre 9 godina ozbiljno prema sebi.

Na ovom putu postoji i danas po koji kamen o koji se sapletem, sve u cilju osvešćivanja onoga što ograničava moju iskonsku prirodu.

Moj rad se bazira na drevnom znanju i na drevnim tehnikama koje prvenstveno imaju za cilj razvoj svesti, koja prirodno i automatski jača imunitet i psihološko zdravlje.

Cvetne i životinjske esencije koje kao dodatno isceljujuće  sredstvo koristim u svom radu omogućavaju brži napredak. One su kao vibratorni učitelj koje našem podsvesnom delu osvetljavaju put i sjajno sredstvo da se podesimo na svoju boju glasa, odnosno da naučimo kako da energije koje nosimo u sebi tj. u svom horoskopu dovedemo u balans.

U tradiciji cvetnih esencija, životinjske esencije najnoviji su razvoj vibracionih sredstava, i podržavaju nas snagom i mudrošću divljih životinja.

Koristeći natalnu kartu, primenjujem one životinjske vodiče koji sadrže planetrane kodove koji su u karti opisani napetim aspektom, što za rezultat ima dovođenje u potpuno ispravno i aktivno stanje.

Pravilnim primenjivanjem ovih tehnika, sva uverenja i stavovi koja čine da se osećamo skučeno, da li je to u mislima, u emocijama, u odnosima – gube na snazi i omogućavaju životnoj energiji da neometano u telu teče, a sebe dovodimo brže u energiju  balansa i mira iz koje stvaramo i kreiramo novu personu i ono što zaista želimo.

Na svaki Pun Mesec u ovoj 2021 godini, organizujem online Workshopove od 8 transformativnih dana pod nazivom Clean your body – Clean your mind, u kojoj pažljivo izabranom ishranom, tehnikama Yoge i drevnim moćnim metodama iz unutrašnjeg tela eliminišemo kiseline i toksine, kako bi ono najatraktivnije u nama zasijalo, ojačavajući samoodnosnost i vezu sa svojim telom i svojom dušom.

Ukoliko osećate poziv, klikom na sledeći link šaljem detaljan opis programa.

Ova radionica za konačni cilj ima povratak vrhovnom bogatstvu, a to je blagoslov zdravlja, kao i prirodnom zadovoljstvu i svojoj vrednosti.

Više o mom radu i doprinosu društvu možete pogledati na mom sajtu www.cleanyourlife.org

Facebook: Tereza Schmitt
Instagram: tereza_schmitt
Viber & WhatsApp: +491756653146

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments