Ja kreiram – četvrti korak kreacije Venera Uzdizanja

Mi sve vreme kreiramo, čak i kad ne želimo ništa.

Šta god odlučile da uradimo ili ne uradimo mi i dalje stvaramo neku realnost kao posledicu svog izbora. Zato je svest vrlo važan faktor svake kreacije.

Jer kad kreiramo nesvesno, mi zapravo ni ne biramo, već prihvatamo neminovnost.

Može da se desi i da prođemo dobro taj prvi korak, da zaista izaberemo nešto veliko, ali ako ne poverujemo da je to moguće za nas, ako nam neki glas iznutra govori da to ne zaslužujemo, da nije za nas već za nekog drugog ko je bolji, opet nema ništa od ispunjenja te želje.

Tek kad osetimo u telu, na ćelijskom nivou da možemo i zaslužujemo tačno to što želimo bez kompromisa, bez smanjivanja sebe i svoje želje, otvara se portal svih mogućnosti! 

Stoga je vrlo važno proći kroz sva tri prethodna koraka:

1. Ja biram
2. Ja zaslužujem
3. Ja mogu

…da bismo stigli do četvrtog JA KREIRAM. Kreiraj iz srca, jer srce je emotivni deo uma, a meridijan srca je povezan sa dugotrajnom memorijom (koja nastaje kad imamo jaku emotivnu vezu sa nečim). Kad je srce u balansu i snažno, šaljemo u okolinu vibraciju ljubavi koja je 45 do 75 puta jača od elektromagnetnog polja mozga, tj. kad samo o tome pričamo, a sve želje ostaju u glavi.

Kreiraj svesno i slobodno! Kraljevski! Ono što je najbolje za tebe! 

Kreiraj Iz srca i na podlozi ljubavi i ceo svet će biti tvoj!

Ako se pitaš KAKO, ti znaš da smo mi vrlo praktične, zato smo ti spremile (besplatnu) vežbu tapkanja iz Energetske psihologije, koja će ti pomoći da se zaista tako kraljevski i osećaš. Preuzmi je putem sledeće forme.

Pogledaj kako se tapka u radionici punoj živih primera i priča na temu „Ja kreiram“.

 

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments