Ja prepoznajem – šesti korak u procesu kreacije Venera Uzdizanja

Tri konjunkcije Jupitera i Plutona prošle godine su inicirale preobražaj pogleda kako bismo ušli u 5. dimenziju, u kojoj je glavno pitanje da li biramo iz straha ili iz ljubavi.

Ko si ti – žrtva ili kreatorka? Venera u padu ili Venera Uzdizanja?

Šta se događa u 5 dimenziji i kako da znate da li ste tu?

1. Duši trebaju lekcije lepote, ljubavi, mira, samilosti, nežnosti, poverenja… koje stoje nasuprot lekcijama dualnosti poput nasilja, manipulacije, igara moći, bolesti, osvete… Stoga je osoba iz Pete dimezije stalno okrenuta rešenjima, a odluke donosi iz ljubavi.

2. U nju ulaze duše koje su spremne da se udruže kako bi doprinele izgradnji novog čovečanstva.

3. Prepoznaju da su moćni stvaraoci i planiraju svoje dane unapred, rukovodeći se prirodnim zakonima, poput zakona sinhroniciteta na kome se zasniva astrologija.

4. Donose odluke spram onoga koga/šta vole. Rade poslove koje vole, druže se sa ljudima koje vole, odgajaju decu u ljubavi, usvajaju kućne ljubimce koje vole…

5. Neguju osećaj da imaju, tako što se stalno vraćaju na zahvalnost za ono što imaju.

6. Ljudi se u Petoj Dimaziji uzdižu, ali uzdizanje nije težnja ka savršenstvu, već energetska promena unošenja više svetlosti (svesti) u svaku ćeliju naših tela, što vodi ka tački sedam.

7. Tela se unapređuju, čak i podmlađuju. Ovo je brza promena, pa telo, kome treba vremena da se promeni, pruža otpor. Stoga su uobičajeni simptomi poput glavobolje, poremećaja sna (nekada treba puno sna, nekada uopšte), probadanja, žiganja, osipa, umora… i raznih drugih vrlo čudnih senzacija. Tada puno pomaže tapkanje.

Tapkanje nam služi da nas uznese i učvrsti u 5 D, kako bismo iznutra, iz tela osećale mir, spokoj, radost, zadovoljstvo i ispunjenost.

Ostavite nam svoje podatke kako biste preuzele novu vežbu tapkanja iz energetske psihologije i vinule se u 5 D.

Preporučujemo vam da ovaj video poslušate nekoliko puta, veoma je sadržajan i bogat informacijama.

 

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments