Ja pripadam – sedmi korak kreacije Venera Uzdizanja

Dve grupe prijatelja žive u istoj zemlji, u istom karantinu skoro cele godine, pod istim ograničenjima i okolnostima, pa ipak, jedni su srećni i ispunjeni, a drugi anksiozni i depresivni. U čemu je razlika?

U osećaju pripadnosti.

Kad ne osećamo suštinsku povezanost sa ljudima oko sebe, osećamo se jako usamljeno. Možemo imati velike porodice i puno prijatelja, ali ako preko srca nismo povezani sa njima, usamljeni smo.

Usamljenost je do 2020. godine bila zamaskirana zauzetošću, pa je nekako prolazila neprimećeno jer je moglo da se kreće, putuje, druži… sada je došlo vreme da se sa usamljenošću suočimo, da je prihvatimo i da se otvorimo za povezivanje sa onima sa kojima možemo da osećamo pripadnost.

Kad pripadamo, to izgleda ovako:

„Zahvaljujući Belom šatoru skoro da ni ne primećujem ogromne promene u socijalnom i kulturnom životu, koje nam je donela korona!“, kaže Gordana Vidić. 

Ili

„Po prvi put sam osetila da sam naišla na svoje ljude. Osobe sa kojima se razumem i koje me razumeju. Taj osećaj pripadnosti i prihvatanja, vau ne mogu rečima opisati“, kaže Suzana Bogosavljević.

Vreme je da se iz srca i preko srca povežemo sa svojima – onima koji su na istoj talasnoj dužini i koji će nam pomoći da se promenimo tako duboko da svi to počnu da primećuju. Za ovih godinu dana u Belom šatoru se okupilo preko 180 fenomenalnih žena koje se svakodnevno povezuju i postaju prijateljice, saradnice i poslovne partnerke!

Pridruži nam se i ti!

Ako želiš vežbu tapkanja za sedmi korak Venere Uzdizanja besplatno, ostavi nam svoje ime i mejl adresu i stići će ti na mejl odmah.

Pogledaj jako inspirativan snimak sa radionice „Ja pripadam“ gde pričamo o tome šta znači biti Venera Uzdizanja.

 

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments