Upis u Beli šator počinje 09. maja!

KONSULTACIJE: Energetska psihologija

Dragana Baroš

Dragana Baroš

Još od malih nogu gajim veliku ljubav prema holističkom pristupu zdravlju i životu. Put me je vodio prvo ka nauci i edukaciji unutar klasičnog zdravstvenog sistema, a kasnije i različitim alternativnim pristupima koji su se savršeno uklopili u celinu. Spoznala sam da ne možemo odvojiti fiziologiju i svoje celokupno zdravlje od emocija, misli, prethodnih iskustava i duhovnog stanja koji je jedinstveno za svakog od nas. Svako sećanje je zapisano u našim ćelijama, a mi imamo moć da preko svog tela pristupimo i otpustimo sve ono što nam više ne služi.

Kroz višegodišnji rad sa telom, disanjem, nervnim sistemom, svojom energijom i emocijama svedočila sam svojoj ličnoj transformaciji. Ovo iskustvo je aktiviralo poziv moje duše – da podržim i druge žene da se vrate svojoj autentičnoj prirodi, da postanu svesne svog potencijala i jedinstvenog svetla koje sijaju. 

Danas kroz radionice, programe i individualne sesije radim sa ženama koje žele da uzmu svoje zdravlje i život u svoje ruke. Zajedno sa njima radim na tome da nauče kako da se samoregulišu, osnaže svoj nervni sistem i postanu otporne na stres, otpuste energiju traume iz tela, prigrle svoje emocije i svoju ranjivost i iskoriste ih kao svoju supermoć.

Omiljeni alati koje koristim u radu su somatske tehnike za regulaciju nervnog sistema, vežbe disanja i alati iz energetske psihologije EFT&Matrix Reimprinting.

Za mene zdrava žena nije samo ona koja nije bolesna, već ona koja voli i prihvata svoje telo, zna kako da koristi svoje resurse, oseća se radosno i podržano, voli svoj život i živi svoju svrhu. Tu sam da vas podsetim da je ta žena već u vama.

Kad da zakažete kod Dragane?

 • Ukoliko postoji neka tema u životu koja se stalno ponavlja, u čijoj pozadini verovatno stoje nerazjašnjena traumatska iskustva i potisnute emocije
 • Sve razumem na logičnom nivou, ali i dalje se osećam nezadovoljno, isfrustrirano, anksiozno, nemam energije, emocije me voze umesto da ja upravljam njima, osećam da ne živim svoj maksimum i spremna sam da to promenim
 • Želim da se povežem sa sobom, budem prisutnija, svesnija, da se osećam dobro u svom telu i izgradim dnevne rutine koje su baš za mene i koje će me u tome podržati
 • Imam simptome hroničnog umora, burnout-a, hormonskog disbalansa, probleme sa spavanjem, varenjem i sl. i želim da radim na uzročnom nivou
 • Želim da izgradim snažno samopouzdanje i živim u potpunosti svoju autentičnu prirodu

Nevena Budimir

Više od deset godina radim kao učitelj joge. Zahvaljujući ovom iskustvu i ljudima sa kojima sam imala privilegiju da se susretnem došla sam do onoga što bih sada mogla nazvati mojim pozivom. Dotadašnje formalno obrazovanje, koje mi je uvek bilo teško da povežem u celinu konačno je dobilo svoj smisao.

Studije jezika i književnosti pomogle su mi da razumem osobu koju imam pred sobom i odaberem pravi način na koji ću joj se obratiti kako bi se bolje razumele. Iskustvo u pisanju poezije postalo je dragoceno prilikom stvaranja sigurnog okruženja u okviru kojeg bi razumevanje i povezivanje sa najintimnijim osećanjima bilo moguće. Joga i studije funkcionalnog pokreta omogućili su mi da telo sagledam na holistički način i razumem njegov govor.

Studije SE (Somatic Expirience) metoda u radu sa traumom pomogle su mi da shvatim kako na putu isceljenja napraviti most između psihe i tela.

Kad da zakažete kod Nevene?

Na konsultacijama ću vam pomoći da:

 • naučite da negujete i regulišete vaš nervni sistem
 • se povežete sa svojim telom
 • budete prisutni u sadašnjem trenutku
 • oslobodite se nerazrešenih paterna borbe, bekstva i zamrzavanja
 • povećate rezilijentnost vašeg nervnog sistema
 • ojačate ljubav prema sebi
 • izgradite vezu punu poverenja sa vašim telom

Moja misija je da vam dam instrumente pomoću kojih ćete naći put oslobođenja od starih šablona i otkrivanja čitavog spektra novih mogućnosti i stvorim siguran prostor u kome će ova promena biti moguća.

Upoznajte naš tim za konsultacije 1 na 1

Zakaži konsultaciju

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Aktivacije Venere i Marsa

Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi

PAKET Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi & program Aktivacija Venera & Mars

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Program Aktiviraj svoj horoskop

Cena: 34.960 din ili 304 EUR za plaćanje u celosti
20.820 din ili 184 EUR za plaćanje u dve rate

Vrata otvaramo samo dva puta godišnje.
Upis u novi ciklus je u novembru 2024.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

 1. Emocionalnu skalu;
 2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
 3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.