Već skoro 15 godina živim u dvorištu gde stoji jedna lepa statua Venere. U jednom primorskom grčkom gradiću.

I sve do prošle godine nisam pridavala mnogo značaja toj statui. Prostor gde radim se nalazi u istom tom dvorištu i moji klijenti su uglavnom žene.

One dolaze na individualne konsultacije i na moje iskustvene radionice koje su vremenom postale Krug Žena. Taj Krug Žena postoji već skoro 10 godina i uvek mu se radujem celim svojim sebe. To je naš kutak gde se izražavamo slobodno, tu smo jedna za drugu, radimo na sebi, igramo se, smejemo se, ponekad i zaplačemo ali svaki put se vratimo svojim kućama obnovljene i u potpunom kontaktu sa sobom.

Da se vratimo na statuu Venere. Prošle godine mi se obratila. Počela sam da je posmatram drugim očima i da je osećam na jednom dubljem nivou. Dogodio se Beli Šator i kroz njega je govorila, žene sa mojih radionica su nazvale naš krug “Afroditina škola”…. Govorila je, izražavala se sa raznih strana…

Odlučila sam da je poslušam dublje.  Donela mi je mnogo poruka i uvida.

Nakon 17 godina života u Grčkoj i rada na grčkom jeziku osetila sam intenzivnu potrebu da počnem da radim i na svom maternjem jeziku.

Venera je za mene jedan arhetip kroz koji sam nastavila svoje putovanje, a koje sam davno započela, najpre na studijama psihologije, a zatim velikim unutrašnjim potragama i edukacijama o energetskoj strukturi čoveka i univerzuma.

Ta potraga mi je donela susret sa mojim suprugom, susret sa divnim Dušama širom sveta, znanja, iskustva, inicijacije, rad na svojim snagama i na svojim senkama. Sva ova iskustva su moje najveće blago i ona me podržavaju u mom radu.

Ja kao psiholog, volim da kažem da ono što radim je zapravo razgovor sa Dušom. (Psiha – Duša, Logos – Reč).

Naša Duša je izraz mnogih arhetipova i trenutno je moj rad posvećen organizovanju online Kruga Žena, gde svakog meseca radimo na jednom arhetipu.

Želim da vas pozovem da mi se pridružite na ovom putovanju, da probudite unutar sebe sve ono o čemu sanjate, sve ono o čemu žudite, da se suočite sa svojim senkama koje će vam otkriti veću dimenziju svoga sebe. Da, rad sa arhetipovima nam može pomoći u tome.

Moj prvi Krug Žena na srpskom jeziku će biti moj poklon vama. Pozivam vas da me zapratite na instagramu, to je jedino mesto za sada gde pišem na srpskom. Tu ću uskoro objaviti sve informacije o prvom krugu.

Hvala vam što ste pročitale moju priču.

Instagram  (sadržaj na srpskom)
Mail: olipsychology@gmail.com
Facebook strana
Facebook strana  (sadržaj na grčkom)

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments