Manifest Venere uzdizanja

I

Ja Biram

SVAKA ŽENA NA OVOJ PLANETI IMA PRAVO DA IZBERE STIL ŽIVOTA KOJI JE U SKLADU SA NJENOM SVRHOM I MISIJOM

Svestan i slobodan izbor je prvi korak u svakoj kreaciji. Uvek pravi izbore znajući da je SVE moguće. Univerzum želi da ostvariš ono zbog čega si se rodila, zato izaberi iz srca, baš ono što bi najviše volela.

II

Ja Zaslužujem

SVAKA ŽENA NA OVOJ PLANETI ZASLUŽUJE DA ŽIVI U IZOBILJU

Ako si nešto jako poželela, tvoje je. Univerzum je zasnovan na principu izobilja. Oko tebe ima svega – i ljubavi, i para, i podrške, i rešenja… Ti zaslužuješ da imaš SVE što poželiš.

III

Ja Mogu

SVAKA ŽENA NA OVOJ PLANETI MOŽE DA MENJAJUĆI SEBE PROMENI SVET

Kad doneseš odluku iz srca tvoj život se preokrene – i to uvek na bolje. Tvoje lično pomeranje pomeri svet, jer smo svi povezani kao talasi u moru. I tako, baveći se samo sobom i svojim životom, donećeš napredak čitavom čovečanstvu.

IV

Ja Kreiram

SVAKA ŽENA NA OVOJ PLANETI JE ROĐENA DA KREIRA

Princip privlačenja je yin princip. Ti sve vreme nešto kreiraš samim tim što živiš. Zato tvoje kreacije treba da budu posledica tvog svesnog izbora i poverenja da si na pravom mestu u pravom trenutku.

V

Ja Jesam

TAJNA USPEŠNE I SAMOOSTVARENE ŽENE JE DA ŽIVI SVOJU ISTINU

Ne moraju sve reči da se kažu naglas, ali ono što Venera Uzdizanja misli – ona to i živi: svojim delima, svojim emocijama, svojim izborima i u svim svojim odnosima.

VI

Ja Prepoznajem

KAD ŽENA ŽIVI SVOJU ISTINU ONA PREPOZNAJE ISTINU U SVEMU

Kad prepoznaš sebe takva kakva si tada se otvaraš da vidiš da sve ima smisla, i da sve sve različitosti i suprotnosti na ovom svetu mogu biti komplementarne kada se gleda očima ljubavi.

VII

Ja Pripadam

NISI SAMA

zdizanje Venere je evolucija sestrinstva baš sada, baš u ovom trenutku vremena jer smo spremne da razmenimo svoja iskustva i budemo tu jedna za drugu.

Došlo je vreme da se povežemo jer više nije vrednost samo u tome koliko si se visoko ti uzdigla već koliko si drugih povela sa sobom.

Venera Uzdizanja zna da se ne uzdiže sama, već da je ona podloga lepote, lakoće i kreacije za Uzdizanje svih ljudi i muškaraca i žena u ovom vremenu Uzdizanja Života.

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.