Da si me upoznala pre 2016. godine, videla bi pred sobom definiciju Venere u konstantnom padu. Uvek sam bila bez energije. Mislila sam da je stres prirodno stanje savremenog doba. Nisam imala nikakvu želju da polažem ispite na fakultetu, iako sam ga volela. Osećala sam se kao žrtva u svim odnosima – porodičnim, prijateljskim i partnerskim. Uvek mi je nešto falilo i za to sam krivila druge.

A onda sam dobila blagoslov buđenja. Otkrila sam rad na sebi. I prvi put u životu saznala da ja mogu da utičem na to kakav će moj život biti. ,,Šta? Ne moram više da plutam u okolnostima života? Mogu da ih kreiram?!” Da, to su bile neke od mojih prvih misli.

I tada je ova Venera koja ti sada piše počela svoje uzdizanje. Malim, nesigurnim koracima, ali sa ogromnom snagom u srcu i željom da potpuno transformišem svaku oblast svog života.

Posle pet godina najrazličitijih tehnika, iskustava i edukacija primetila sam da ne postoji jedan isklesan put kojim se dolazi do zadovoljstva, mira i uspeha u životu. Ne postoji deset magičnih tehnika koje isto deluju na sve nas. Svaka od nas ima svoj, jedinstven put i tempo uzdizanja.

To nekoga može da obeshrabri. Hoćeš da kažeš da ne postoji tačan put? Pa kako, zaboga, da otkrijem svoj? Da li će mi onda trebati godine, decenije za to?

Ne, ne, ne.

Postoji nešto što objedinjuje sve naše autentične putanje. A to je činjenica da smo svi sačinjeni od tela, uma i energije. To su tri nerazdvojna dela našeg bića. I prečica do otkrivanja svog puta uzdizanja je upravo kroz fokus na sva tri dela istovremeno.

Zbog toga nekome ’ne rade’ afirmacije. Zbog toga nekome ’ne rade’ energetske tehnike. Zbog toga nekome ’ne rade’ fizičke vežbe. Samo zbog toga što ljudi pokušaju da unaprede svoj život kroz samo jedan aspekt svog bića. Ali kada udružimo sva tri – tada nastaje magija. Ona životna, opipljiva magija dostupna svima nama u svakodnevnom životu.

Pre godinu i po dana sam odlučila da u jedan program spojim tehnike iz sve tri oblasti i tako olakšam uzdizanje i drugim Venerama. Tada sam kreirala svoj online trening ,,Probudi svoje samopouzdanje”.

Podelila sam ga u četiri nedelje. Svaka nedelja ima posebnu temu – odnos sa mislima, odnos sa emocijama, odnos sa seksualnošću i odnos sa sobom.

Svaka nedelja se sastoji od posebne jutarnje prakse, radnih listova i vođene meditacije, a to je 15 minuta ujutro i 15 minuta uveče. Kroz jutarnju praksu sam spojila lagane pokrete tela sa koučing pitanjima. Zatim se odgovori na pitanja zapisuju u radne listove i kroz to se otkrivaju sve unutrašnje blokade koje stoje preko našeg samopouzdanja. A večernja meditacija služi tome da se iscele i transfomišu te blokade na energetskom nivou.

Sav materijal je prethodno snimljen i zbog toga lako dostupan. Možeš da radiš i jutarnju praksu i meditaciju u onom trenutku dana koji tebi najviše odgovara. Iiii sve ti ostaje zauvek dostupno, tako da iznova i iznova možeš da se uzdižeš na novi nivo i budiš sve veću količinu svog samopouzdanja.

A za povezivanje i poseban dodatak energije imamo Zoom sastanak na kraju svake nedelje. To je mesto na kome svaka Venera može da podeli svoje utiske, postavi pitanja i dobije dodatnu podršku koja joj je potrebna.

Četvrta grupa treninga (i poslednja po trenutnoj ceni) počinje 3. maja 2021.

Na online trening ,,Probudi svoje samopouzdanje” možeš da se prijaviš na mom sajtu gde se nalaze i svi detalji.

Ako želiš da osetiš moju energiju i da se povežeš sa mnom na društvenim mrežama, možeš me pronaći na novom Instagram profilu  i na YouTube kanalu.

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments