Mile moje Sestrice,

Na početku svake godine, a naročito na počelu ovakve NOVE godine, obično se osvrnemo na ono što smo u staroj godini naučili, na čemu smo zahvalni i šta želimo da naučimo, ostvarimo i osetimo u godini koja nam predstoji. Ako ste imalo poput mene, a znam da jeste, osećam da ste zahvalne na izazovnim trenucima kada ste se suočile sa svojom ranjivošću i u njoj prepoznale svoju snagu, kada ste pale, a zatim pronašle način da se Uzdignete.

Zato sto smo mi Venere Uzdizanja!

Tako je kod mene u maju 2020. nastala priča u knjizi “Women Who Rise”, kao duboko poštovanje prema devojčici koja sam bila i čija me je goruća želja za srećom, slobodom i ljubavlju odvela iz senke u Centar sveta.

Kada iz tog Centra sveta zbog zatvorenih granica nisam mogla da otputujem u centar svoje moći i ljubavi, drevni Egipat, Centar sveta se, takođe u maju, vertikalno uzneo u centar Univerzuma, kroz Via Combusta Unutrašnje putovanje po Spaljenom putu duše. Spaljeni put nas je ujedinio u Sestrinstvo koje će trajati u svetlosti i prigrliti još mnogo Sestrica i Sveštenica koje ga prepoznaju kao lični put isceljenja i samospoznaje.

I dalje sputana okvirima realnosti, a u želji da ih prevaziđem, u septembru sam se, sa stotinama duša širom sveta, uputila na Putovanje do čuda, predajući želje svog srca Univerzumu, 31 dan bez prestanka, nežno i disciplinovano, otklanjale smo stara verovanja i sve prepreke koje su nas sprečavale da ta čuda živimo. Zajedno smo prošle kroz ceo jedan lunarni ciklus, osvestile osnovni krug svesti, što se po prvi put ikad dogodilo u virtualnom svetu. Čvrsto smo verovale da su čuda naše pravo i da treba da budu i deo naše svakodnevnice. Srce mi je poraslo od ljubavi i ponosa na sve moje divne saputnice!

Kako to biva kad su žene hrabre i kad prate svoje srce dok pritom preduzimaju inspirativne akcije, samo nekoliko dana nakon završenog Putovanja do čuda usledilo je pravo čudo, magično, duhovno putovanje u Egipat sa grupom probranih duša,

mojom najbliskijom duhovnom porodicom. Putovanje koje je krunisalo 2020. godinu i koje nam je pokazalo da je svaka prepreka uistinu bila samo jedna nova stopa na stazi koju smo krčile i otvarale novu viziju, pokazivale kako se gazi sa lakoćom i dostojanstvom u potrazi za ključem Ljubavi.

Kako to rade Boginje. Zbirka „Kako biti Boginja“ rođena je iz Putovanja u magični i mistični Egipat, a svaka rečenica posvećena je jednoj našoj osobini koju nam je Izida, Boginja koja ima deset hiljada imena, otkrila u toku našeg boravka u Egiptu.

Obnovljenu energiju Egipta sa radošću sam presula u nove Sestrice i Via Combusta 1 Putovanje, koje smo započele u decembru. Jake šamanske energije, isceljenja druge čakre, buđenje kreativnosti i ponovno otkrivanje osećanja zadovoljstva pokrenule su bujicu promena u svakoj od nas. Iako na samom početku Spaljenog puta, promene koje su se dogodile, za neke od nas, po prvi put u našoj genetici, putevi kojima smo krenule, putevi kojima se niko generacijama unazad nije usudio da krene, nagoveštavaju da će i ova generacija Izidinih sledbenica biti otelotvorenje vrlina Prvosveštenice.

Kada smo na tako visokoj vibraciji to nam potvrđuje da smo spremne da ispunimo onu tihu čežnju koja vekovima tinja u našem srcu, čežnju za našim Blizanačkim plamenom.

Putovanje ka našem Blizanačkom plamenu nas upućuje na nas same i daje mogućnost da u očima našeg antipoda vidimo naš istinski odraz i da nam te oči budu najvernije ogledalo dokle smo stigle na Putovanju naše duše ka svetlosti, koliko smo spremne i voljne da u našem Blizanačkom plamenu vidimo iskru božanskog i da ga volimo, a da pritom ne dobijamo ništa za uzvrat. Ništa osim toga što nam njegovo postojanje, makar i na drugom kraju Sveta ili Univerzuma čini život uzbudljivim, što nam daje pokretačku snagu i želju da dobrovoljno otpustimo sve odbrambene mehanizme kojih smo se grčevito držale i za koje smo do pre koji čas verovale da smo to mi.

Ako smo spremne da sebi ili našem voljenom biću podarimo ovaj Ključ ljubavi na Dan Zaljubljenih onda znamo da smo energetski prešle u petu dimenziju i doba Urana, gde pokloni više neće biti opipljivi, materijalni, već satkani od svetlosti, vazduha, reči, znanja, mirisa, osećaja i ljubavi.

Pozivam vas da pronađete Ključ Ljubavi u sebi! Pridružite mi se na Putovanju do Blizanačkog plamena!

Od srca,
Tanja

Linkovi:

1. Program Putovanje do Blizanackog Plamena
2. FB Tatjana Obradovic&TheKey of Love
3. Instagram

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments