Transformacija je najomiljenije djelo ove Venere Uzdizanja. U trenutku mog rođenja moja retro Venera u Jarcu formirala je kvadrat sa Plutonom, kraljem transformacije. Već godinu ipo njih dvoje su u predivnom ljubavnom zagrljaju na mom zvjezdanom nebu. Tranzitni Pluton prigrlio je svoju Venericu i kroz njihovu konjukciju započeo je ples njenog uzdizanja. Kako im ljubav ne bi bila dosadna, vladar podzemlja, dubina i transformacije “zakačio” se nedavno u kvadrat sam sa sobom i pojačao moć energije na kub.

Ovaj Univerzum definitivno je vrlo famozan, zabavan lik. Shodno njegovoj podršci omogućio je njihovoj ljubavi ovog proljeća da u njegovom kotlu pripreme tri transformirajuće radionice. Transformacija proizlazi iz podizanja vibracije kroz zaigranu dječju igru jer je prisutna energija lakoće. Njihovih ruku djelo su sljedeće radionice:

  1. Isljeljivanje unutarnjeg djeteta
    14.04.2021 18h-21h
  2. Kreativno Ja
    28.04.2021 18h-21h
  3. Joy of living
    12.05.2021 18h-21h

“Dok nesvjesno ne učinite svjesnim, upravljati će vašim životom i zvati će te ga sudbinom.” C.G.Jung

Na radionicama “Transformacijsko proljeće” će te otkriti urođenu sposobnost koja vam omogućuje da u svakom trenutku povećate osobnu moć u upravljanju svojih misli, emocija, reakcija i načinu kako doživljavate svoj život i svijet oko vas, a sve to kako bi živjeli kvalitetnijim i ispunjenijim životom.

Radionice su isprepletene brojnim vođenim meditacijama i vježbicama koje će nam omogućiti da točno identificiramo uzroke i blokade na temama koje radimo, a koje su itekako temelj bilo kojeg daljnjeg stabilnog napretka.

U njih sam implementirala sva svoja znanja i iskustvo u radu kroz coaching, Theta healing, Reiki, energetsko i intuitivno isceljenje koje svakodnevno primjenjujem u radu sa sobom, klijentima te kroz vođene transformacijske meditacije koje radim. Kroz ovaj rad ćemo prolaziti korak po korak, osvješćujući uzroke blokada, te ćemo u sklopu radionice raditi na njihovom uklanjanju. Cijeli rad ćemo zaokružiti instalacijama novih definicija znanja i osjećaja, reprogramirajući tako našu podsvijest.

Svaka radionica u svom paketu uključuje audio vođenu desetminutnu meditaciju koja se sluša kroz period između dvije radionice ili onoliko dugo koliko vi osjećate da vam je potrebno. Kao i konkretne vježbice za period od dva tjedna koja svakako možete nastaviti koristi i dalje ili im se vratiti kada god osjetite potrebu za tim.

Radionce nisu vezane kao ciklus iako se nadopunjuju jedna na drugu. Shodno tome možete izabrati jednu radionicu ili cijeli ciklus ovisno o vašim željama i potrebama. U svakom slučaju vaš izbor i odluka neka dolazi iz sklada i želje vašeg srca.

Najavu radionice možete pogledati na ovom linku.

Za sva informacije možete me kontaktirati na e-mail veseb2@gmail.com

Toliko od mene,
Veska, Venera Uzdizanja!

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments