Ko god misliš da jesi, u našoj online zajednici „Beli šator“ ćeš otkriti da si mnogo više, jer pravo pitanje nije ko si, već ko možeš postati!

Vreme je

Nisi sama

Kad je tek počelo Novo Doba Ljubavi i Obilja, u januaru 2020. mi smo verovale u sestrinstvo Novog Doba.

SADA GA PUNIM SRCEM ŽIVIMO SA 180 SESTARA!

Verovale smo da naša snaga leži u onom što su žene oduvek znale: da nisu i ne mogu biti suparnice, već prva i najvažnija podrška, a SADA SMO ZA-JEDNO TO DOKAZALE!

Žena Novog Doba je dobila svoje sveto mesto okupljanja, negovanja i pripremanja za narednih 28 dana, kakvo je nekada imala u svom crvenom šatoru.

To sveto mesto moderne Žene, koja se rodila da bi živela i stvarala u Zlatnoj eri čovečanstva, naša je zajednica „Beli šator“. Zamišljena je kao savremeni pandan nekadašnjem crvenom šatoru, ali, zahvaljujući sjajnim sestrama koje su nam se priključile, Beli šator je nadmašio crveni!

Sve je online!

Šta sve dobijaš kad postaneš Venera Uzdizanja, članica naše zajednice Beli šator

Uživo okupljanje uoči Punog Meseca jednom mesečno preko Zoom-a, u trajanju od dva sata, gde pričamo o simbolici ose znakova u kojima se dešava Pun Mesec, i kako možemo da ovladamo tim energijama da rade za nas i naše želje, namere, planove…

Snimak tog Zoom okupljanja, za slučaj da ne možeš da nam se pridružiš ili da želiš da ga više puta odgledaš.

Ritual za aktivaciju najbolje simbolike astro aspekata za taj mesec.

Kosmo vodič, astro kalendar i knjižica sa objašnjenjem najvažnijih događaja, njihove simbolike i značenja po znacima horoskopa.

Pristup privatnoj FB gupi koja služi za upoznavanje i povezivanje svih članica naše zajednice „Beli šator“, i sva moguća pitanja, ideje, razmene, priskakanje u pomoć… i uopšte sve ono što sestre rade jedna za drugu. Barem 1x mesečno live u FB grupi

Bonus u vidu nekog baš baš vrednog audio ili video materijala – meditacija, ili snimak tapkanja, ili podcast…

20% popusta na individualne konsultacije kod Mine i Tee

Mogućnost da se predstaviš i objaviš svoj program, ponudu, posao, radionicu, projekat na našem sajtu u okviru platforme Venere Uzdizanja (počinje od decembra 2020.)

Meet Up – uživo druženje rezervisano samo za Venere Uzdizanja

ISKUSTVA NAŠIH VENERA UZDIZANJA U BELOM ŠATORU

Venere Uzdizanja iz Belog šatora te pozivaju da nam se pridružiš da kreiramo

ZA-JEDNO!

Vrata Belog šatora otvaramo samo dva puta godišnje.

Radujemo ti se i jedva te čekamo!

Ostavi nam ovde svoje podatke da te obavestimo o sledećem otvaranju.