Zajednica Beli šator

Beli šator je platforma za uzdizanje i sinergiju žena koja okuplja liderke Novog doba

Beli šator otvara vrata za upis samo dva puta godišnje.

Upis u Beli šator je završen. Naredni upis je u novembru 2024. godine, a do tada prijavite se na listu zainteresovanih.

U ovom ciklusu Belog šatora koji traje narednih šest meseci prelazimo na novi timeline, OTKLJUČAVANJE SVOJIH POTENCIJALA.

Svakog meseca ćemo detaljno obraditi po jednu ključnu temu:

01

U maju otključavamo POVERENJE

02

U junu otključavamo LAKOĆU

03

U julu otključavamo PROMENU

04

U avgustu otključavamo GENIJALNOST

05

U septembru otključavamo MOGUĆNOST

06

U oktobru otključavamo OPRAŠTANJE

TO ŠTO TI ŽELIŠ NAM JE VAŽNO. JER ŽELJE SU GLAS DUŠE.

I zato već na prvoj online radionici sa nama postavljaš svoju nameru/cilj koji želiš da ostvariš do kraja ciklusa.

Najbolje vreme za to je sad

Da li ti ovo zvuči poznato?

Pitaš se…

Moguće je, sister.

Pokazaćemo ti kako.

Ovo su konkretni rezultati naših sestara iz prošlog ciklusa Belog šatora

Neka ti posluže kao inspiracija!

Na prvoj radionici to su bile njihove namere, posle šest meseci to je postao njihov (najnormalniji) život!

Šta sve ti, sister, želiš?

To je važno, ali je još važnije pitanje je KO SVE U TEBI VEĆ POSTOJI I KAKVA BI MOGLA DA POSTANEŠ KAD BI SVE SVOJE NAJBOLJE DELOVE POVEZALA U JEDNU FANTASTIČNU CELINU?

Ti znaš da je to što želiš moguće! Osećaš to celim svojim bićem. Isto tako, ne očekuješ da će ti vrhunski rezultati koji iziskuju veliku promenu doći preko noći. Spremna si da odvojiš vreme i da se zaista posvetiš svojoj Želji.

Jer bez uživanja čak ni “rad” na ispunjenju želje nema baš puno smisla jer se pretvara u mučenje. A ako nešto nećeš – to je da se cimaš, trpiš, mučiš…

To je ona koja viče “Uči mi se nešto novo!” ali ne ni samo to. Ona hoće nove priče, da čuje najrazličitija iskustva i da se baš dobro zezamo. Onoliko koliko obožava da povezuje znanja iz različitih oblasti, toliko željno iščekuje trenutke kad se cela ekipa valja od smeha, jer mi kroz realne životne priče najbolje učimo.

Oh kako ti umeš da voliš! I drago ti je što možeš SVE da osetiš, ali želiš da dobro uvežbaš kako da te ne preplave sve te (tuđe) emocije, kako da ti ne bude previše pa da moraš da se povučeš jer nemaš bolji način da se zaštitiš. Taj deo tebe zna da je vreme da emocijama kreiraš.

To si ti koja znaš da povedeš, ako treba. Kao svetionik, svojim primerom pokazuješ da ne mora da bude teško, da ne moramo sve sami i da sve može da se proživi lakše. Ti na koju se drugi ugledaju. I na taj način ti kreiraš novo Doba, novi stil i novi nivo Života.

I koja neće da se bavi tričarijama, tuđim lošim izborima, niti da kod sebe stalno hrani kriticizam i osuđivanje. Naprotiv, kad se ona aktivira, ti se prepustiš jer imaš poverenje u tok Života. Stalno (se) usavršavaš jer tačno osetiš kad i kako može da ti bude bolje – i ovde se radi o detaljima, koji iz tuđe perspektive mogu da izgledaju kao sitničarenje, ali ti vidiš nešto drugo – moć koju ma i najmanja promena koju uvedeš napravi. Onda kad ti postane svakodnevica.

… i to što si i ćerka, i majka, i žena, i ljubavnica, pa onda sestra, prijateljica, šefica, poslovna partnerka… Voliš sve te svoje uloge, nijednu ne zapostavljaš, nijednoj ne daješ primat. Znaš kako da balansiraš između svih njih. Važni su ti tvoji, tu si za njih i oni to znaju.

Ovo je tvoja vrlo posebna strana ličnosti jer se u njoj kriju tvoje super moći – intuicija, osećaj iz stomaka, san koji predviđa… Ne želiš više da se smanjuješ na prosek. Shvataš moć sinergije sa drugima, kad se povežete baš preko toga i sve Za-Jedno napravite čudo u svojim životima.

Kako je lep ovaj svet – za istraživanje, za avanturu i da ti se nešto zanimljivo desi! To je onaj deo tebe koji voli da se kreće, da širi vidike i u smislu prostora i u smislu novih teorija, učenja, nauka i saznanja.

Usredsređuješ se na ono što voliš da radiš, gledaš da odnos toga što voliš bude 80% spram onoga što ipak moraš, iako ti nije najmilije. Vrlo si racionalna, praktična, konkretna, jasna sa onim što hoćeš i što nećeš, što ti treba i što ti više ne treba. Gledaš da budeš finansijski i emotivno nezavisna, slobodna i da sama upravljaš svojim životom. Imaš neograničene resurse: energije, vremena, novca i mudrosti.

Kad već živimo u kvantnom polju gde su nam sve mogućnosti na raspolaganju, svaki dan iznova biraš da se otvoriš za nova rešenja, nove ljude, nove prilike. Komuniciraš sa svojim unutrašnjim genijem. Neguješ ga i voliš. Znaš da si drugačija i to ti je okej jer istovremeno pripadaš svojim (jednako neobičnim kao ti) ljudima.

Maštaš. Sanjariš. Gledaš u horizont satima. Kažu ti da nisi sa obe noge na zemlji… oni koji ne vide šta ti vidiš. A ti osećaš kako SVE što proživiš čini tvoje remek delo – Tvoj Život. Sve prihvataš ali istovremeno znaš kako da svoje snove pretvoriš u stvarnost.

I sad, kad znaš uradi nešto novo, drugačije, genijalnije, za sve delove sebe!

Btw: sve ovo navedeno je opisano iz natalne karte. A nismo ni jednom upotrebile astrološki jezik. Mi koristimo astrologiju, ali ti ne moraš da znaš ama baš ništa od astrološkog jezika da bi nas pratila.

AKTIVIRAJ CELU SEBE! A mi smo tu da te u ovom, nastupajućem ciklusu Belog šatora podržimo tako da zasijaš od zaljubljenosti!

&

BIRAJ I KREIRAJ SA NAMA U NAREDNIH ŠEST MESECI ZALJUBLJENOST KAO STABILNO STANJE.

Da li si spremna da ZALJUBLJENOST postane tvoj STIL ŽIVOTA?

I sad te čujemo, draga sister, kako se pitaš…

Ako ne želiš da se družiš, ne moraš. Povezivanje u našoj zajednici ide preko istih vrednosti i velikoj moći koja se pokrene kad stotine žena rade ritual u isto vreme, što nije fizički, već energetski kroz nevidljivo kvantno polje koje nas sve spaja.

Ako imaš vremena U TOKU MESEC DANA za dve vezane epizode na Netflxu, imaćeš i za našu radionicu.

Sve što radimo u Belom šatoru je vrlo kompatibilno sa tehnikama koje već znaš i primjenjuješ jer se naš rad pre svega bazira na potrebi vremena.

Imamo puno joga instruktorki, NLP praktičarki i masterki, psihološkinja, Reiki majstorica, homeopata, i sl. u našoj zajednici.

Mi te pozivamo da sa nama izgradiš redovan, kontinuirani rad na sebi u lakoći, koji postaje tvoj stil života, uz sve ono što ti lično želiš i radiš.

MI VERUJEMO DA ĆEŠ SA NAMA U BELOM ŠATORU USPETI DA OSTVARIŠ SVOJE NAMERE. Bez obzira na tvoja ranija iskustva.

Zašto verujemo da ćeš SADA uspeti?

Mi bismo mogle da nastavimo sa dokazima da ćeš sa nama uspeti u ostvarivanju svoje namere, ali verujemo da si do sada već i sama to shvatila 🙂

Šta dobijaš kad uđeš u Beli šator?

6 radionica tokom ciklusa uoči Punog Meseca

Svaku radionicu prati ritual, video i audio snimak i transkript.

6 Kosmo vodiča

Kosmo vodič multimedijalni e-mesečnik na ukupno 90ak strana. Sastoji se iz 5 PDF fajlova, sadrži i video sa vođenim tapkanjem i predstavlja pravo bogatstvo od informacija.

6 radionica Moć Zajednice

Online okupljanja od sat i po između dve glavne radionice na kojima zaJedno ponavljamo ritual, razmenjujemo iskustva i odgovaramo na pitanja. Jedan deo ove radionice je posvećen podeli po grupama gde ćeš, ukoliko želiš, moći da upoznaš puno novih sisterki lično.

Ekskluzivan Podkast svakog ponedeljka

U okviru posebnog pisma sa najvažnijim informacijama “Gvir u Beli Šator” snimamo ti i poseban podkast na najaktuelnije teme, kao da sediš sa nama na kafici na kojoj razmenjujemo trenutne događaje, razmišljanja i uvide.

Meet up uživo

pred kraj ciklusa se okupljamo uživo u Beogradu.

Poseban Telegram kanal

mesto gde saznaješ sve informacije odmah.

Svoju ličnu stranicu

sa koje pristupaš svim materijalima i radionicama

Bonusi

Pristup privatnoj zajednici, koja je mesto na kome se sve sestre iz Belog šatora dopisuju, razmenjuju, podržavaju i druže.

VIP status koji uključuje popust za sve druge naše programe.

Paket dobrodošlice – Na svojoj strani ćeš naći objašnjenje EFT tačaka koje tapkaš za konkretne izazove (stresni događaj, bol, i sl.)

Mogućnost zakazivanja individualne konsultacije sa Minom i Teom.

Šta je Beli šator?

Beli šator je platforma za uzdizanje i sinergiju žena koja okuplja liderke novog doba.

Pridruži nam se u Petoj dimenziji da Za-Jedno stvaramo budućnost

To kako se osećaš nam je važno. Jer osećanjima kreiraš.

Stoga u Belom šatoru posvećujemo veliku pažnju emocionalnoj edukaciji.

Uuu super! Baš to ti sad treba?

O nama

Mi smo stvarno sestre, moderne i srećne žene & astrološkinje. Udruživanje, žensko preduzetništvo i liderstvo je naš stil života.

Uspešno vodimo našu online zajednicu Beli šator već pet godina. Naredni ciklus je napredni nivo – sa akcentom na postizanju i održivosti novog standarda i stila života u skladu sa mogućnostima koje nam pruža moćno vreme pred nama.

Bavimo se modernom astrologijom (obe) i energetskom psihologijom (Tea) već više od deset godina. U Belom šatoru nam je cilj da sve članice razumeju dobro trend vremena, kako bi mogle da mudro zamisle svoje ciljeve i uz našu podršku ih lagano ostvare.

Upis u novi ciklus je u novembru 2024.
304 eur/34.690 din za ciklus od šest meseci. Moguće je platiti u celosti ili u dve rate, od kojih se prva plaća pri upisu, a druga u avgustu 2024.

Sister, čekamo te i radujemo ti se!

Šta još dobijaš kad uđeš u Beli šator

iz iskustva sestara koje su već tu

Marijana Klapić, trenerica ličnog i profesionalnog razvoja, ona koja budi ljude, entuzijastica, Polijana - vječiti optimista

Za mene značajno iskustvo je u spoznaji zajedništva, povezivanja na jedan oslobađajući način jer sam ranije mislila da nema teorije da sa nekim nešto radim, da se udružujem ili dijelim finansijsku korist jer sam smatrala da bi tu nastajalo najviše izazova. Nakon rada kroz radionice i dešavanja u mom životu, dobijala sam sjajne uvide koje sam prihvatila kroz saradnju i zajednički rad.

Sabina Piknjac, Freespirit

Uz iskustvo iz Belog šatora sam definitvno postala lakša, počela sam puno lakše da otpuštam stvari koje mi više nisu potrebne. Život i sve izazove u životu prihvatam sa manje drame. Ono što je najvažnije, sve to su prihvatile i moje tri kćerke. Znate onu staru, mi djecu ne učimo tako da im stalno nešto govorimo već ono šta radimo i kako se mi ponašamo u situacijama. Tako, kada vidim svoje kćerke, koje to nesvjesno sada usvajaju od mene, moje srce je puno.

Ivana, nestrpljivi uživalac života

U Belom šetoru sam naučila da se bolje slažem sa sobom.. Bolje razumem svoje nestrpljive i ishitrene, ponekad skroz lude reakcije, zbog kojih više ne osuđujem sebe, već naprotiv, opraštam i volim sebe.

Maja Bijelić, MBA, EA & menadžer operacija, opčinjena nebom, zaljubljena u magiju života, pronađena

Meni je sve u Belom šatoru odlično! Ne, nego fenomenalno! Život mi se promenio iz korena, jer sam se ja promenila, moja perspektiva u odnosu na sve se promenila. Dan započinjem i završavam sa mojim sestrama, a nova znanja i nove navike koje sam usvojila doprinose mi da svaki dan živim neuporedivo lakše.

Jelena Čakmak, uspešna frilenserka

Koliko god da je nekad teško i promene raspoloženja i stanja drastične i iscrpljujuće znam da je i to okej i da će proći i da druge sestre prolaze kroz isto i da je podrška uvek tu. Otkrila sam da volim dizajn i digitalni marketing i sinhronicitetno je jednoj od sestara (Vese) zatrebalo da neko njene ideje i zamisli materijalizuje u vizuale za društvene mreže. Sad sam na putu građenja karijere u tom smeru nakon otkaza na poslu u struci (diplomirani defektolog master) par dana posle čuvenog 21.12.2020. Znala sam da mi se nešto značajno sprema i nisam pala u očaj.

Dajana Mitrović, NLP Coach i Reiki Master

Svaki ritual koji prolazimo u Belom šatoru mi da posebno oslobađanje i bude idealan za taj trenutak u mom životu. Možda bih posebno izdvojila baš ritual za susret sa svojom Lilith. Dobila sam mnogo, mnogo važan odgovor na temu koja mi je bila jedna od najbolnijih u životu. Jedan od mojih najvećih strahova je dobio smisao i usmerenje ka isceljenju - na tome sam posebno zahvalna.

Anđelka Mladenović, turista avanturista, maser i iscelitelj duše i tela

Jedna od najvećih promena koju osećam posle ovih druženja je osećaj LAKOĆE, osećaj da sam sebi bitna, da se sve više smejem, da sam sve više spontana, nasmejana, iskrena i to SAMA SA SOBOM. Brige, problemi, muke, neprijatnosti, lagano ali sigurno nestaju iz mog života. Ova lakoća je lakoća u telu, duši ali i na fizičkom nivou (preko 15 kg manje imam). Mnogo više volim sebe, uživam u svom novom telu, radujem se. Ko želi da oseti osećaj nežnosti, bliskosti, ušuškanosti, lepršavosti i povezanosti sa samim sobom, nezaobilazno i bez dvoumljenja da se pridruži Belom šatoru, da oseti ovu mekoću i ovu pufkavost blažene energije, koja jako duboko, ama baš duboko u nama radi, dok se mi baškarimo u mekoći i pufkavosti energije sestrinstva. Ko god ovako nešto poželi da oseti, obavezno da uđe u Beli šator.

Ana Milovanović, pisac po odabiru duše

U Belom šatoru sam jer sam htela da se osećam bolje, mirnije, da više upoznam sebe i dešavanja u svemiru. Kroz meditacije najčešće dobijem uvide, ili dok tapkam. Laganija sam, opuštenija, sa više poverenja. O Belom šatoru se ne razmišlja, on se jednostavno oseća, stavi ruku na srce i ako čuješ poziv, uskači sister.

Andrea Lijić, kreatorka svog života

Ja sam kroz šest mjeseci dobila odgovore na svoja pitanja, jako sam zadovoljna. Oko mene ljudi govore da sam potpuno mirna. Velike promjene vidim na sebi, a to je da sam dozvolila sebi da se otvorim za ljubav prema sebi i drugima.

Nina Jeftić - primenjena umetnica & kreativna čarobnica

Najveća vrednost bi bila ta što je dat prostor za nas, da zastanemo i da jednostavno budemo samo žene. Nisam morala mnogo da se trudim da budem deo Belog šatora nego sam jednostavno bila. Osećala sam se kao da imam privilegiju što sam žensko, i u tome sam uživala. Volim kada objašnjavate aspekte i dešavanja, upijam svaku reč, to mi znači, to volim. Beli šator je jako kreativno zamišljen, pa sam imala utisak kao da me uvodite u svoj izmaštani svet (koji je divaaannn). Otkrila sam da mi treba više žena i više ženske podrške u životu.

Jasmina Stojanović osnivač agencije Moahaza, ko-osnivač portala VremeZa, dizajner, prevodilac, fotograf, digital manager, pisac, slikar, creative business coach, creator of invisible

Pod plaštom Belog šatora otkrila sam neke svoje nove super moći. Da dizajniram, da slikam, da kreiram, da biram jasno i odlučno. Astrosestre i Beli šator pratim iz dva ugla: kao učesnik u radionicama i kao njihova saradnica. U oba slučaja, obožavam ih i uživam beskrajno sa njima. Napravile smo Kosmo Vodiče i AstroAlhemiju koji mame uzdahe i dobila sam nove klijente zahvaljujući tome što im se dopao dizajn i senzibiliet kreacije. Povezala sam se ponovo sa nekim dragim ljudima da zajedno kreiramo nove uspešne biznise. Osmislile smo buduće projekte koji će podržavati žene i Venere Uzdizanja. Beli šator je mnogo više od zajednice. To je portal za kreaciju iz čiste ljubavi, prolaz ka mogućnostima u kojima ostavljamo za sobom stare izgovore i pronalazimo nova rešenja.

Dragana Gunin, pozorišna umetnica i psihološkinja, zaljubljena u život i ljude

Kad god završimo sa radionicom i ritualom osećam se živo, tačno me pogodite na mesto koje želi pažnju i u ranu koja dugo priča, a nisam znala kako da čujem. I to radite uvek i pomažete da budem bolja žena, da slušam sebe i hej! da mi bude lako i dobro. Promenili ste način na koji prolazim kroz introspekcije. Beskrajno sam zahvalna na tome. Primetila sam da na svakoj radionici postavite pitanje ili date odgovor koji mi je bio baš potreban. Kao da znate kroz šta prolazim.

Nataša Todorović, profesor francuskog i latinskog jezika i pomoćnik direktora u Gimnaziji u Novom Sadu

Tapkanje i dah srca su mi kao neka tajna koju imam, moje tajno oružje koje mi se nađe kada mi treba, totalno sam se transformisala, moja nekadašnja to do lista je prerasla u to be listu, divan osećaj da svaki dan imam pravo na novi izbor, rešila sam se mnogih lažnih odnosa koji su mi pravili grč.

Ivona Savović, Mesečeva kći

Kao neko ko se već nekoliko godina bavi sobom kroz razne tehnike poput kundalini joge, tetahilinga, reikija, itd. nije mi nedostajao osećaj bliskosti sa sobom (kroz te tehnike sam apsolutno naučila da slušam sebe), ali ponekad od tolikog bavljenja sobom, dešavalo se da se distanciram od drugih. Poslednih 6 meseci, kada je tapkanje bilo primarna tehnika koju sam primenjivala, ponovo sam se povezala sa drugima, na neki zdraviji, bolji i jači način nego što su te konekcije bile ranije. Naučila sam da budem istovremeneno u skladu sa sobom i posvećena sebi i drugima.

Jelena Golubović, mama, pedagog, kreatorka svog života ️<3

Zbog Belog šatora sam bliskija sa sobom, došla sam u neko stanje mira, prihvatanja pre svega sebe pa onda i drugih. Život mi teče sa nekom lakoćom.

Jovana Gradinac, mašinski inženjer racionalnog uma koji vjeruje u ``iracionalne`` stvari i događaje

Beli šator je doveo do spoznaje da više na stvari ne reagujem kao prije već ih sagledam i iz drugog ugla, da lakše transformišem emocije i da prihvatam ako sam tužna s razlogom da objasnim sebi odakle to dolazi i koji je način da se promjene stvari koje izazivaju bol.

Ivana Živković, pesnikinja otvorenog srca

Dođi! Ako tražiš svežinu u radu sa sobom, autentičan pristup i mnogo podrške i ljubavi, onda je Beli šator tvoje novo iskustvo.

Olivera M. Tzanetou, Psiholog

U Belom šatoru bih izdvojila osećaj zajedništva i podrške u grupi. Otvorila sam mnoge nove vidike. Dobila sam motivaciju i podršku da započnem svoj posao online na srpskom. Ne razmišljaj mnogo i ukoliko si u mogućnosti svakako pokloni sebi ovo iskustvo. Vredi i doneće ti mnogo toga. Ako zaista uđeš u Beli Šator ne možeš biti ista kada izađeš. Samo više svoja, ispunjenija, lepša, lepršavija, svesnija.

Natasha Mark, sjajna i uvek otvorena za promenu

Samo sam htjela biti u grupi ljudi sličnih meni po pogledima na svijet. Kada se pružila prilika, samo sam napravila "HOP" i to je to! U Bijelom šatoru došla mi je poruka: Da bih imala kontrolu, bitno je da otpustim kontrolu. Onaj tren kada sam otpustila, prvo što je došlo je hrabrost i ideja da napravim nešto totalno drukčije od onoga što sam ja cijelo vrijeme pokušavala na svom Instagram profilu. Sama ta činjenica da sam tamo vidjela da ima toliko duša i toliko različitih priča i toliko podrške, pogurnula me da shvatim da smo sve mi tamo, iako jedna grupa sa sličnim pogledima na svijet, opet smo svaka u svojoj priči i sve tako drukčije, a opet se podržavamo i iako se nikad nismo upoznale osobno, sve smo u tom trenu slale ljubav jedne drugima... To mi je nekako dalo vjetar u ledja da krenem sa svojim idejama, pa kud puklo da puklo :), doslovno tako. Ljubav je vjetar u leđa dok se tražimo.

Suzana Bogosavljević, grafički dizajner po struci, a po duši neko ko želi svojim modnim kreacijama uneti radost, ljubav i boje u svačiji život

Sa Belim šatorom je u moj život ušla lakoća i spoznaja da sam ja ta koja BIRA i KREIRA i da se nije Univerzum i Viša sila urotila protiv mene da me slomi. Što se tiče zajedništva sa ženama dosta se promenilo, jer sam imala u životu loše iskustvo sa ženskim prijateljstvima, koje uvek na kraju bude ispunjeno zameranjem, nekom glupom zavidnošću, spletkama i koje čime još i onda sam od žena bežala kao đavo od krsta :). Sam ulazak u Beli šator mi je bio stres, ali sam već na samom početku imala veliki lom u duši i sećam se da sam rešila da napišem u FB grupi da se raspadam (što je čudno za mene, jer niti volim da se javno izražavam, niti da pričam previše o svojim patnjama, a na sve to nikako reći grupi žena i to nepoznatim), ali ipak sam to iz nekog razloga uradila i silna iskrena podrška mi je rastopila srce. I onda je nastupilo i prihvatanje sebe. A tek predivne duše koje sam tu upoznala, ne može sve to stati u par ovih redova.

Jasmina Ilieva, pesnikinja, hedonista, filantrop i zaljubljenica u život

Ja sam se rodila u Belom šatoru! Ja sam progledala u Belom šatoru! Ja sam neverovatnom brzinom počela da kreiram, čak mi se čini da sam išla korak ispred ciklusa (preskakala razrede). Ušla u Petu dimenziju sa vama. Malo li je?? 🙂

Neda Vikalo, mama troje dece, zaljubljena do kostiju u život

Naučila sam da komuniciram sa svojim Bićem i od tada sam postala smirenija, uzemljenija, tolerantnija na sve gluposti koje su me nekad izbacivale iz koloseka, imam poverenje u život i u izazove koje mi život donosi, postala sam kreatorka svog života i radujem se svakom danu. Nivo stresa mi je jako nizak i u visoko stresnim situacijama. Naučila sam da poštujem i pratim cikličnost vremena i prirode, povezala sam se sa Majkom Zemljom.

Ljiljana Vidaković, ponovo zaljubljena u život

Osećam se bolje, sigurnije, jače, sposobnija sam da menjam u trenutku nešto što me remeti, ili bar da me ne dotiče. Imam taj osećaj da mi neko čuva leđa i da imam gde da se obratim za sve, ako bi mi trebala pomoć. Nikada nisam imala tako jak osećaj pripadanja nekoj zajednici kao Belom šatoru.

Irena Rodić, Farmaceut na putu za nutricionizam i holistiku, aktivni radnik u bašti životne energije

Otvaram se tim nepoznatim ženama, kada vidim da je neka nešto objavila, moje srce samo piše komentare beskrajne podrške i ljubavi. Koristim sve alate koji ste mi poklonile. U zadnje vrijeme sam motivisala tri žene da se izbore za mnogo veću platu, nikako i one da shvate da živimo u izobilju. Biće nešto, javljaju!

Tamara Bukaćaš, hroničarka jednog lepog života

S obzirom na to da sam malo lenja kada su u pitanju meditacije i tapkanje, za mene je najveći uspeh od članstva u Belom šatoru to što sam koliko-toliko sve to počela da primenjujem i što sam, sa tako povremenim meditiranjem i tehnikama, uvidela njihovu delotvornost, a sve to me vodi ka tome da mi i meditacije i tehnike tapkanja postanu deo svakodnevne rutine. Takođe, moć meditacija i rituala sa naših radionica mi otkrivaju taaakve istine i, imajući u vidu da istina oslobađa, taakav osećaj oslobađanja svoje duše i tela je neprocenjiv i ne može se opisati.

Marija Prijović, blond specialist

I posle godinu dana u ovom zajedništvu i dalje sam tu. Samo energija na radionici vredi mog prisustva. Mina i Tea su napravile radionicu sa puno materijala da ne moram biti uživo tu. Ali želim! Jer to je okupljanje sa takvom energijom i premoćnim spajanjem pred Pun Mesec, sa svim informacijama koje su ti potrebne. U Belom šatoru osetićes sve žene, majke, pramajke, sestre, boginje, svu podršku koju ne možes da zamisliš. U svakom trenutku znaćeš da nisi sama, pa i kada to zaboraviš, kad osetiš unutranji poziv, odazoveš se. Jednostavno je! Ako se pitaš kako? Evo odgovora - LAKO!!!

Gordana Vidić, diplomirani ekonomista, Feniks, mama jednog divnog sina

Zahvaljujući Belom šatoru skoro da ne primećujem ogromne promene u socijalnom i kulturnom životu koje nam je donela korona!

Mina Ćirić - super žena, majka, drugarica i kreatorka u rascvetavanju

U Belom šatoru sam osetila mir, prisutnost i veru, što je za mene bio dokaz da sam na dobrom putu i da nastavim da hodam u pravcu u kom sam krenula. Ženska podrška i energija koju sam osetila su vetar u leđa da nastavim sa radom na sebi, da otkrijem i otpustim oni sto mi više ne služi, da se umirim i kreiram stvari za svoje najviše dobro iz dana u dan.

Danica Savić, Trifunova mama, pesnikinja i vlasnica online prodavnice eVino.rs

Pokrenula sam velike transformacije tokom godinu dana u Belom šatoru. Krenula sam u mnoge kreacije, od novog doma, preko nove knjige, do širenja kruga ljudi u privatnom i poslovnom okruženju. Spoznala sam razne dimenzije sebe i našla vremena za još više uživanja u životu. Upoznala sam divne žene, uvek spremne da pruže podršku. Beli šator je avantura sa smislom, putovanje u sebe, ali i ka drugima. Pridruži nam se i sa lakoćom, u svom ritmu, primi baš ono što ti treba. Ljubav, podršku, razumevanje... A onda širi dalje.

Cena: 34.960 din ili 304 EUR za plaćanje u celosti
20.820 din ili 184 EUR za plaćanje u dve rate

Vrata otvaramo samo dva puta godišnje.
Upis u novi ciklus je u novembru 2024.

Aktivacije Venere i Marsa

Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi

PAKET Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi & program Aktivacija Venera & Mars

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.