Zajednica Beli šator

Oslobodi svoju Veneru

Seti se Želje svoje Duše
I prepoznaj KAKO da živiš lakoću, svoju istinu i svoju kreaciju
na potpuno nov način.

Upis je u novembru

Beli šator je platforma za uzdizanje i sinergiju žena koja okuplja liderke Novog doba.

Pridruži nam se u Petoj dimenziji da Za-Jedno stvaramo budućnost

Zašto je važno da SADA oslobodiš svoju Veneru?

Pozivamo te da u našoj zajednici sasvim usvojiš i na svakodnevnom nivou oživiš Istinu “Ja biram i ja kreiram” i da se konačno oslobodiš…

… kako bi 100% živela ono zbog čega si se rodila.

U ovom trenutku vremena imaš priliku da napraviš ključne lične promene i da sa lakoćom pređeš na potpuno novi kvalitet života, verovatno nikada ranije viđen u tvojoj genetici.

Mi, žene Novog Doba iz ove zajednice, već živimo u Petoj dimeziji Ljubavi i Obilja. Izabrale smo da slobodno živimo istinu svoje duše, da evoluiramo, ali ne više same već sa svojim sestrama po zvezdama i po izboru.

Naša zajednica postoji od početka 2020. od kad su krenule velike promene i stalno se razvija i raste. Broji oko 180 sjajnih žena, koje se u ciklusu od šest meseci udružuju, oslobađaju i postaju liderke Novog doba – u svojoj porodici, na poslu, u svakodnevnici.

Jelena Lazović, Tutor holandskog jezika, yogi, botaničarka, sanjarka...

Vrhunac mog bivstvovanja u Belom Šatoru je bio pred kraj mog prvog ciklusa i nekako se činilo da su se sve teme samo nadovezivale na moje potrebe i gurale me dalje. Pokrenula sam svoj biznis za koji ranije nisam imala hrabrosti, počela sam da verujem sebi.

Ivana Nikolić, Harmoniser koji uživa u svom životu i primerom pomaže drugima da nauče kako

Definitivno sam naučila da se zauzmem za sebe bez obzira na sve okolnosti oko mene i to na odlučan način koji pri tom nikoga ne vređa. Osim ako nekoga vređa što sam ja sad dobro i nisam više u ulozi žrtve.

Andrijana Stojanović, Tragač za sobom

Uh, čitav život mi se izmenio za 180°. Završila sam master i ostavila posao i struku. Završila ujedno učiteljski kurs kundalini joge. Otvorila Instagram stranicu namenjenu putu do sebe. Pokrenula podkast ``Putem svoje duše``. Približila se sebi. Porasla u partnerskom odnosu. I još mnogo toga...

Sve što radimo u ovoj zajednici, uz pomoć astrologije i energetske psihologije, pomoći će ti da se promeniš, kao i da budeš spremna da ostvariš svoje ciljeve i namere. Služi ti da osvestiš šta se iz perspektive više svesti zapravo dešava (o tome pričamo na radionici uoči Punog Meseca), da se pripremiš za novi trend vremena (za to služi Kosmo vodič) i da se povežeš sa onima koje isto dišu kao ti (u mastermind & heart grupama Boginja).

Sva znanja koja delimo su praktična i odmah upotrebljiva.

Sve je online

Otvaramo vrata Belog šatora samo dva puta godišnje. Sledeći upis je u novembru.

Šta sve dobijaš kad postaneš Venera Uzdizanja, članica naše zajednice Beli šator

Radionica uoči Punog Meseca koju prati ritual, video i audio snimak i transkript.

Grupe boginja od po 11 članica namenjene svakodnevnoj podršci u individualnom radu na temi meseca.

Kosmo vodič, multimedijalni e-mesečnik na ukupno 90ak strana. Sastoji se iz 5 PDF fajlova, sadrži i video sa vođenim tapkanjem i predstavlja pravo bogatstvo od informacija.

Pristup privatnoj FB grupi koja služi za upoznavanje i povezivanje svih članica naše zajednice „Beli šator“, i sva moguća pitanja, ideje, razmene, priskakanje u pomoć… i uopšte sve ono što sestre rade jedna za drugu.

Mogućnost da se predstaviš i objaviš svoj program, ponudu, posao, radionicu, projekat na našem sajtu u okviru platforme Venere Uzdizanja. Služi za veću vidljivost i pronalaženje klijenata/kupaca.

Specijalna cena za kurs Astrologije Uzdizanja.

Meet up, uživo okupljanje jednom u ciklusu.

Mogućnost učešća na retreat-u u julu na Jandali, u trajanju od 4 dana.

Venere Uzdizanja iz Belog šatora te pozivaju da nam se pridružiš da kreiramo

Za-Jedno!

Iskoristiću priliku da vam se zahvalim što sam osetila šta znači dozvoliti sebi da ne moram ništa. To iskustvo desilo se pre neki dan, znam da ste mi vi u tome pomogle.

– Tamara Markić

To jedno predivno mesto gde je svako uzet takav kakav jeste i podržan i nije nikad sam sa svojim problemima. I dobiju se super tehnike koje su odmah primenljive.

– Marina Đurkin

Dva sata i četrnaest minuta mi je proletelo, inače retko šta mi drži pažnju, ritam mog života i dana 100 na sat… a ondaaa Šator i shvatim da sam zaboravila SEBE, ej SEBE!!! I tako neki unutrašnji mir koji mi je bio prekopotreban je u Šatoru došao.

– Mirjana Bukvić

Osetila sam se lako, kao perce. Poletno. Ne onako euforično, već zaista lako. Kao da mi je teret veliki spao sa grudi. Izgrlila sam svoju majku kad je ušla u sobu i zahvalila joj se. Bliskija jesam sa sobom, kao da sada sebi više dopuštam osećanja koja mi nisu prijatna, govorim sebi da volim i Tu Mariju, baš takvu kakva je.

– Marija Prole

Fantastično i nesvakidašnje iskustvo. Ne nešto što bi se očekivalo od nekoga ko se bavi astrologijom. Osvestićete svašta nešto što se možda krilo u vama i bićete u krugu žena koje vas bezrezervno podržavaju i koje su otvorene da dele sebe. To je ono što sam ja osetila u Belom šatoru – puno ljubavi, podrške i pozitivne, umirujuće energije.

– Renata Holik

U Belom šatoru sam se osećala tako divno, kao boginja, toliko je bilo čarobno! Posle sam se osećala lakše i opuštenije.

– Ena Vasić

Ja već godinama radim na sebi i praktikujem različite tehnike koji su mi zaista pomogle da mnogo toga osvjestim i olakšam sebi život. Međutim, iskustvo povezivanja sa vama i grupom ovih predivnih žena mi je dalo neku posebnu snagu i osjećaj da sam na dobrom putu, i ako ne znam šta donosi slijedeći korak.

– Sanela Begić

Želela sam da podvučem crtu i da pocenem da živim Novo Doba. I tako je jeste sada. Nekako se odvajam od prošlosti u smislu da me ne vuče nazad.

– Ljubica Hadžistević

Promena je u meni zaista jaka – sve mi je lako, ništa ne moram nego želim. Prepuštanje životu da me vodi bez opiranja, osećaj da život kroz mene teče sa lakoćom.

– Valentina Radojčić

Prvo sam bila umorna, uključila sam se bukvalno u poslednjem trenutku, da li da legnem ili da se ukljucim… Iskustvo ne mogu opisati rečima… Pozitivna energija, snaga, mir, ljubav… Sve se mešalo… Uživala sam… Kad smo izašle iz Belog šatora ja sam sela… Bože koliko se dobro osećam preporodjena… Jedna se osoba uključila, a druga isključila.

– Jelena Kljajević

Spontanost i lapsusi mi govore da niste roboti koji jure lovu, a toga ima mnogo, i više volim humor nego direktorsku demode strogost.

– Elena Sazdovski

Program narednog ciklusa

U narednih 6 meseci ZaJedno oslobađamo svoju Veneru radeći na ovih 6 koraka:

1. korak: ZADOVOLJSTVO (maj)

Aktiviraćeš duboki osećaj zadovoljstva tako što ćeš osetiti da si dovoljna baš takva kakva si, već sada. Ovaj osećaj je baza za samovrednovanje i primanje onoga što ti zaslužuješ. Ovo je preduslov za tvoj uspeh u materijalizaciji, manifestaciji i sjajnim finansijama.

2. korak: MIR (jun)

Aktiviraćeš duboki mir, tako što ćeš naučiti kako da brzo i efikasno umiriš misli, imaš jasan fokus, i duboki osećaj slobode. Ako imaš nesvesna, limitirajuća uverenja da se pustiš i prepustiš, nemir je uvek iza ćoška i čeka da zaskoči. Oslobodi svoju Veneru tako što ćeš dozvoliti avanturu bez krivice, poverenje da je moguće i time ćeš iz mira napraviti most između starog koje ti više ne služi i novog koje tek kreiraš.

3. korak: LAKOĆA (jul)

Tek kada se istinski oslobodiš starih tereta, zabrana, uverenja o vremenu i moranjima, osuđivanja i predrasuda… otvorićeš nove unutrašnje prostore koje svesno ispunjavaš lakoćom. A tek iz lakoće možeš zaista da uživaš u svim segmentima svog života.

4. korak: UŽIVANJE (avgust)

Oslobodićeš se zabrana na veliko, glamurozno, spektakularno i baš onako kako ti to želiš. Daćeš sebi duboku dozvolu na nove standarde, i oživećeš novi nivo hrabrosti, možda prva u svojoj genetici. Hrabrost na beskompromisno uživanje. Jer uživanje je tvoj suštinski putokaz ka radosti i gorivo za kreaciju.

5. korak: KREACIJA (septembar)

Nakon što si oslobodila novi nivo zadovoljstva, integrisala novi nivo mira, ispunila svoje prostore novim nivoom lakoće i dala sebi dozvolu na potpuno uživanje, bićeš spremna da kreiraš na potpuno novi način. Iz najdublje strasti srca, iz najintimnije inspiracije i sna, povezana sa svojom intuicijom oslobodićeš svoje moći kreacije na svakodnevnom nivou.

6. korak: SVRHA (oktobar)

Oslobodićeš sebe stega tuđih, nametnutih i nasleđenih ciljeva. Prepoznaćeš koji su ciljevi nastali iz muške a koji su rođeni iz ženske energije. Kroz susret sa svojim najintimnijim identitetom i otkrivanjem svoje autentičnosti u svim ulogama života, prepoznaćeš istinski poziv tvoje Duše. Tako ćeš imati jasan putokaz kako da baš ti daš na svoj autentičan način doprinost Životu, i time živiš & kreiraš svoju Svrhu.

O nama

Mi smo stvarno sestre, moderne i srećne žene & astrološkinje. Udruživanje, žensko preduzetništvo i liderstvo je naš stil života.

Uspešno vodimo našu online zajednicu Beli šator već dve godine. Novi ciklus je napredni nivo – sa akcentom na snažnije međusobno povezivanje, prijateljstvo i uspostavljanje poslovnih saradnji.

Bavimo se modernom astrologijom (obe) i energetskom psihologijom (Tea) već više od deset godina. U Belom šatoru nam je cilj da sve članice razumeju dobro trend vremena, kako bi mogle da mudro zamisle svoje ciljeve i uz našu podršku ih lagano ostvare.

Ako se pitaš da li imaš dovoljno vremena za sve to, ne brini, cilj nam je da sa nama dobiješ još kvalitetnijeg vremena!

Iako je ponuda super sadržajna, najvažnije je da:

1) budeš sa nama na radionici, jednom mesečno dva sata uživo ili da pogledaš snimak;
2) koristiš Kosmo vodič za mudro planiranje dana;
3) uradiš bar jednom u toku meseca neku od ponuđenih vežbi iz energetske psihologije.

Fejsbuk grupa & grupa boginja za indiviualni rad je ponuda, nije obaveza. Kao i poslovna platforma.

Pojedinačna vrednost usluga i proizvoda koje nudimo u Belom šatoru je sledeća:

  • Radionica 50 eur
  • Ritual 50 eur
  • Grupe boginja 30 eur
  • Kosmo vodič 15 eur
  • Platforma 30 eur
  • FB grupa neprocenjiva
Cena: 39 eur/ 4.560 din mesečno. Ciklus traje 6 meseci. Plaća se sve odjednom ili u dve rate.

Sister, čekamo te i radujemo ti se!

Prijavi se ovde na listu čekanja

[caldera_form id="CF627b5902c950e"]

Šta još dobijaš kad uđeš u Beli šator

iz iskustva sestara koje su već tu

Marijana Klapić, trenerica ličnog i profesionalnog razvoja, ona koja budi ljude, entuzijastica, Polijana - vječiti optimista

Za mene značajno iskustvo je u spoznaji zajedništva, povezivanja na jedan oslobađajući način jer sam ranije mislila da nema teorije da sa nekim nešto radim, da se udružujem ili dijelim finansijsku korist jer sam smatrala da bi tu nastajalo najviše izazova. Nakon rada kroz radionice i dešavanja u mom životu, dobijala sam sjajne uvide koje sam prihvatila kroz saradnju i zajednički rad.

Sabina Piknjac, Freespirit

Uz iskustvo iz Belog šatora sam definitvno postala lakša, počela sam puno lakše da otpuštam stvari koje mi više nisu potrebne. Život i sve izazove u životu prihvatam sa manje drame. Ono što je najvažnije, sve to su prihvatile i moje tri kćerke. Znate onu staru, mi djecu ne učimo tako da im stalno nešto govorimo već ono šta radimo i kako se mi ponašamo u situacijama. Tako, kada vidim svoje kćerke, koje to nesvjesno sada usvajaju od mene, moje srce je puno.

Ivana, nestrpljivi uživalac života

U Belom šetoru sam naučila da se bolje slažem sa sobom.. Bolje razumem svoje nestrpljive i ishitrene, ponekad skroz lude reakcije, zbog kojih više ne osuđujem sebe, već naprotiv, opraštam i volim sebe.

Maja Bijelić, MBA, EA & menadžer operacija, opčinjena nebom, zaljubljena u magiju života, pronađena

Meni je sve u Belom šatoru odlično! Ne, nego fenomenalno! Život mi se promenio iz korena, jer sam se ja promenila, moja perspektiva u odnosu na sve se promenila. Dan započinjem i završavam sa mojim sestrama, a nova znanja i nove navike koje sam usvojila doprinose mi da svaki dan živim neuporedivo lakše.

Jelena Čakmak, uspešna frilenserka

Koliko god da je nekad teško i promene raspoloženja i stanja drastične i iscrpljujuće znam da je i to okej i da će proći i da druge sestre prolaze kroz isto i da je podrška uvek tu. Otkrila sam da volim dizajn i digitalni marketing i sinhronicitetno je jednoj od sestara (Vese) zatrebalo da neko njene ideje i zamisli materijalizuje u vizuale za društvene mreže. Sad sam na putu građenja karijere u tom smeru nakon otkaza na poslu u struci (diplomirani defektolog master) par dana posle čuvenog 21.12.2020. Znala sam da mi se nešto značajno sprema i nisam pala u očaj.

Dajana Mitrović, NLP Coach i Reiki Master

Svaki ritual koji prolazimo u Belom šatoru mi da posebno oslobađanje i bude idealan za taj trenutak u mom životu. Možda bih posebno izdvojila baš ritual za susret sa svojom Lilith. Dobila sam mnogo, mnogo važan odgovor na temu koja mi je bila jedna od najbolnijih u životu. Jedan od mojih najvećih strahova je dobio smisao i usmerenje ka isceljenju - na tome sam posebno zahvalna.

Anđelka Mladenović, turista avanturista, maser i iscelitelj duše i tela

Jedna od najvećih promena koju osećam posle ovih druženja je osećaj LAKOĆE, osećaj da sam sebi bitna, da se sve više smejem, da sam sve više spontana, nasmejana, iskrena i to SAMA SA SOBOM. Brige, problemi, muke, neprijatnosti, lagano ali sigurno nestaju iz mog života. Ova lakoća je lakoća u telu, duši ali i na fizičkom nivou (preko 15 kg manje imam). Mnogo više volim sebe, uživam u svom novom telu, radujem se. Ko želi da oseti osećaj nežnosti, bliskosti, ušuskanosti, lepršavosti i povezanosti sa samim sobom, nezaobilazno i bez dvoumljenja da se pridruži Belom šatoru, da oseti ovu mekoću i ovu pufkavost blažene energije, koja jako duboko, ama baš duboko u nama radi, dok se mi baškarimo u mekoći i pufkavosti energije sestrinstva. Ko god ovako nešto poželi da oseti, obavezno da uđe u Beli šator.

Ana Milovanović, pisac po odabiru duše

U Belom šatoru sam jer sam htela da se osećam bolje, mirnije, da više upoznam sebe i dešavanja u svemiru. Kroz meditacije najčešće dobijem uvide, ili dok tapkam. Laganija sam, opuštenija, sa više poverenja. O Belom šatoru se ne razmišlja, on se jednostavno oseća, stavi ruku na srce i ako čuješ poziv, uskači sister.

Andrea Lijić, kreatorka svog života

Ja sam kroz šest mjeseci dobila odgovore na svoja pitanja, jako sam zadovoljna. Oko mene ljudi govore da sam potpuno mirna. Velike promjene vidim na sebi, a to je da sam dozvolila sebi da se otvorim za ljubav prema sebi i drugima.

Nina Jeftić - primenjena umetnica & kreativna čarobnica

Najveća vrednost bi bila ta što je dat prostor za nas, da zastanemo i da jednostavno budemo samo žene. Nisam morala mnogo da se trudim da budem deo Belog šatora nego sam jednostavno bila. Osećala sam se kao da imam privilegiju što sam žensko, i u tome sam uživala. Volim kada objašnjavate aspekte i dešavanja, upijam svaku reč, to mi znači, to volim. Beli šator je jako kreativno zamišljen, pa sam imala utisak kao da me uvodite u svoj izmaštani svet (koji je divaaannn). Otkrila sam da mi treba više žena i više ženske podrške u životu.

Jasmina Stojanović, Mnogo toga EX- ex urednica magazina Sensa, projcet&editorial manager platforme Original, ali kreator mnogo toga Sada: osnivač agencije Moahaza, ko-osnivač Fondacije Noima, ko-osnivač portala VremeZa, dizajner, prevodilac, fotograf, digital manager, pisac, slikar, creative business coach, creator of invisible.

Pod plaštom Belog šatora otkrila sam neke svoje nove super moći. Da dizajniram, da slikam, da kreiram, da biram jasno i odlučno. Astrosestre i Beli šator pratim iz dva ugla: kao učesnik u radionicama i kao njihova saradnica. U oba slučaja, obožavam ih i uživam beskrajno sa njima. Napravile smo Kosmo Vodiče i AstroAlhemiju koji mame uzdahe i dobila sam nove klijente zahvaljujući tome što im se dopao dizajn i senzibiliet kreacije. Povezala sam se ponovo sa nekim dragim ljudima da zajedno kreiramo nove uspešne biznise. Osmislile smo buduće projekte koji će podržavati žene i Venere Uzdizanja. Beli šator je mnogo više od zajednice. To je portal za kreaciju iz čiste ljubavi, prolaz ka mogućnostima u kojima ostavljamo za sobom stare izgovore i pronalazimo nova rešenja.

Dragana Gunin, pozorišna umetnica i psihološkinja, zaljubljena u život i ljude

Kad god završimo sa radionicom i ritualom osećam se živo, tačno me pogodite na mesto koje želi pažnju i u ranu koja dugo priča, a nisam znala kako da čujem. I to radite uvek i pomažete da budem bolja žena, da slušam sebe i hej! da mi bude lako i dobro. Promenili ste način na koji prolazim kroz introspekcije. Beskrajno sam zahvalna na tome. Primetila sam da na svakoj radionici postavite pitanje ili date odgovor koji mi je bio baš potreban. Kao da znate kroz šta prolazim.

Nataša Todorović, profesor francuskog i latinskog jezika i pomoćnik direktora u Gimnaziji u Novom Sadu

Tapkanje i dah srca su mi kao neka tajna koju imam, moje tajno oružje koje mi se nađe kada mi treba, totalno sam se transformisala, moja nekadašnja to do lista je prerasla u to be listu, divan osećaj da svaki dan imam pravo na novi izbor, rešila sam se mnogih lažnih odnosa koji su mi pravili grč.

Ivona Savović, Mesečeva kći

Kao neko ko se već nekoliko godina bavi sobom kroz razne tehnike poput kundalini joge, tetahilinga, reikija, itd. nije mi nedostajao osećaj bliskosti sa sobom (kroz te tehnike sam apsolutno naučila da slušam sebe), ali ponekad od tolikog bavljenja sobom, dešavalo se da se distanciram od drugih. Poslednih 6 meseci, kada je tapkanje bilo primarna tehnika koju sam primenjivala, ponovo sam se povezala sa drugima, na neki zdraviji, bolji i jači način nego što su te konekcije bile ranije. Naučila sam da budem istovremeneno u skladu sa sobom i posvećena sebi i drugima.

Jelena Golubović, mama, pedagog, kreatorka svog života ️<3

Zbog Belog šatora sam bliskija sa sobom, došla sam u neko stanje mira, prihvatanja pre svega sebe pa onda i drugih. Život mi teče sa nekom lakoćom.

Jovana Gradinac, mašinski inženjer racionalnog uma koji vjeruje u ``iracionalne`` stvari i događaje

Beli šator je doveo do spoznaje da više na stvari ne reagujem kao prije već ih sagledam i iz drugog ugla, da lakše transformišem emocije i da prihvatam ako sam tužna s razlogom da objasnim sebi odakle to dolazi i koji je način da se promjene stvari koje izazivaju bol.

Ivana Živković, pesnikinja otvorenog srca

Dođi! Ako tražiš svežinu u radu sa sobom, autentičan pristup i mnogo podrške i ljubavi, onda je Beli šator tvoje novo iskustvo.

Olivera M. Tzanetou, Psiholog

U Belom šatoru bih izdvojila osećaj zajedništva i podrške u grupi. Otvorila sam mnoge nove vidike. Dobila sam motivaciju i podršku da započnem svoj posao online na srpskom. Ne razmišljaj mnogo i ukoliko si u mogućnosti svakako pokloni sebi ovo iskustvo. Vredi i doneće ti mnogo toga. Ako zaista uđeš u Beli Šator ne možeš biti ista kada izađeš. Samo više svoja, ispunjenija, lepša, lepršavija, svesnija.

Natasha Mark, sjajna i uvek otvorena za promenu

Samo sam htjela biti u grupi ljudi sličnih meni po pogledima na svijet. Kada se pružila prilika, samo sam napravila ``HOP`` i to je to! U Bijelom šatoru došla mi je poruka: Da bih imala kontrolu, bitno je da otpustim kontrolu. Onaj tren kada sam otpustila, prvo što je došlo je hrabrost i ideja da napravim nešto totalno drukčije od onoga što sam ja cijelo vrijeme pokušavala na svom Instagram profilu. Sama ta činjenica da sam tamo vidjela da ima toliko duša i toliko različitih priča i toliko podrške, pogurnula me da shvatim da smo sve mi tamo, iako jedna grupa sa sličnim pogledima na svijet, opet smo svaka u svojoj priči i sve tako drukčije, a opet se podržavamo i iako se nikad nismo upoznale osobno, sve smo u tom trenu slale ljubav jedne drugima... To mi je nekako dalo vjetar u ledja da krenem sa svojim idejama, pa kud puklo da puklo :), doslovno tako. Ljubav je vjetar u ledja dok se tražimo.

Suzana Bogosavljević, grafički dizajner po struci, a po duši neko ko želi svojim modnim kreacijama uneti radost, ljubav i boje u svačiji život

Sa Belim šatorom je u moj život ušla lakoća i spoznaja da sam ja ta koja BIRA i KREIRA i da se nije Univerzum i Viša sila urotila protiv mene da me slomi. Što se tiče zajedništva sa ženama dosta se promenilo, jer sam imala u životu loše iskustvo sa ženskim prijateljstvima, koje uvek na kraju bude ispunjeno zameranjem, nekom glupom zavidnošću, spletkama i koje čime još i onda sam od žena bežala kao đavo od krsta :). Sam ulazak u Beli šator mi je bio stres, ali sam već na samom početku imala veliki lom u duši i sećam se da sam rešila da napišem u FB grupi da se raspadam (što je čudno za mene, jer niti volim da se javno izražavam, niti da pričam previše o svojim patnjama, a na sve to nikako reći grupi žena i to nepoznatim), ali ipak sam to iz nekog razloga uradila i silna iskrena podrška mi je rastopila srce. I onda je nastupilo i prihvatanje sebe. A tek predivne duše koje sam tu upoznala, ne može sve to stati u par ovih redova.

Jasmina Ilieva, pesnikinja, hedonista, filantrop i zaljubljenica u život

Ja sam se rodila u Belom šatoru! Ja sam progledala u Belom šatoru! Ja sam neverovatnom brzinom počela da kreiram, čak mi se čini da sam išla korak ispred ciklusa (preskakala razrede). Ušla u Petu dimenziju sa vama. Malo li je?? 🙂

Neda Vikalo, mama troje dece, zaljubljena do kostiju u život

Naučila sam da komuniciram sa svojim Bićem i od tada sam postala smirenija, uzemljenija, tolerantnija na sve gluposti koje su me nekad izbacivale iz koloseka, imam poverenje u život i u izazove koje mi život donosi, postala sam kreatorka svog života i radujem se svakom danu. Nivo stresa mi je jako nizak i u visoko stresnim situacijama. Naučila sam da poštujem i pratim cikličnost vremena i prirode, povezala sam se sa Majkom Zemljom.

Ljiljana Vidaković, ponovo zaljubljena u život

Osećam se bolje, sigurnije, jače, sposobnija sam da menjam u trenutku nešto što me remeti, ili bar da me ne dotiče. Imam taj osećaj da mi neko čuva leđa i da imam gde da se obratim za sve, ako bi mi trebala pomoć. Nikada nisam imala tako jak osećaj pripadanja nekoj zajednici kao Belom šatoru.

Irena Rodić, Farmaceut na putu za nutricionizam i holistiku, aktivni radnik u bašti životne energije

Otvaram se tim nepoznatim ženama, kada vidim da je neka nešto objavila, moje srce samo piše komentare beskrajne podrške i ljubavi. Koristim sve alate koji ste mi poklonile. U zadnje vrijeme sam motivisala tri žene da se izbore za mnogo veću platu, nikako i one da shvate da živimo u izobilju. Biće nešto, javljaju!

Tamara Bukaćaš, hroničarka jednog lepog života

S obzirom na to da sam malo lenja kada su u pitanju meditacije i tapkanje, za mene je najveći uspeh od članstva u Belom šatoru to što sam koliko-toliko sve to počela da primenjujem i što sam, sa tako povremenim meditiranjem i tehnikama, uvidela njihovu delotvornost, a sve to me vodi ka tome da mi i meditacije i tehnike tapkanja postanu deo svakodnevne rutine. Takođe, moć meditacija i rituala sa naših radionica mi otkrivaju taaakve istine i, imajući u vidu da istina oslobađa, taakav osećaj oslobađanja svoje duše i tela je neprocenjiv i ne može se opisati.

Marija Prijović, blond specialist

I posle godinu dana u ovom zajedništvu i dalje sam tu. Samo energija na radionici vredi mog prisustva. Mina i Tea su napravile radionicu sa puno materijala da ne moram biti uživo tu. Ali želim! Jer to je okupljanje sa takvom energijom i premoćnim spajanjem pred Pun Mesec, sa svim informacijama koje su ti potrebne. U Belom šatoru osetićes sve žene, majke, pramajke, sestre, boginje, svu podršku koju ne možes da zamisliš. U svakom trenutku znaćeš da nisi sama, pa i kada to zaboraviš, kad osetiš unutranji poziv, odazoveš se. Jednostavno je! Ako se pitaš kako? Evo odgovora - LAKO!!!

Gordana Vidić, diplomirani ekonomista, Feniks, mama jednog divnog sina

Zahvaljujući Belom šatoru skoro da ne primećujem ogromne promene u socijalnom i kulturnom životu koje nam je donela korona!

Mina Ćirić - super žena, majka, drugarica i kreatorka u rascvetavanju

U Belom šatoru sam osetila mir, prisutnost i veru, što je za mene bio dokaz da sam na dobrom putu i da nastavim da hodam u pravcu u kom sam krenula. Ženska podrška i energija koju sam osetila su vetar u leđa da nastavim sa radom na sebi, da otkrijem i otpustim oni sto mi više ne služi, da se umirim i kreiram stvari za svoje najviše dobro iz dana u dan.

Danica Savić, Trifunova mama, pesnikinja i vlasnica online prodavnice eVino.rs

Pokrenula sam velike transformacije tokom godinu dana u Belom šatoru. Krenula sam u mnoge kreacije, od novog doma, preko nove knjige, do širenja kruga ljudi u privatnom i poslovnom okruženju. Spoznala sam razne dimenzije sebe i našla vremena za još više uživanja u životu. Upoznala sam divne žene, uvek spremne da pruže podršku. Beli šator je avantura sa smislom, putovanje u sebe, ali i ka drugima. Pridruži nam se i sa lakoćom, u svom ritmu, primi baš ono što ti treba. Ljubav, podršku, razumevanje... A onda širi dalje.

Cena: 39 eur/ 4.560 din mesečno. Ciklus traje 6 meseci. Plaća se sve odjednom ili u dve rate.

Sister, čekamo te i radujemo ti se!

Prijavi se ovde na listu čekanja

[caldera_form id="CF627b5902c950e"]

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.