Šta dobijaš kad uđeš u Beli šator?

6 radionica tokom ciklusa uoči punog Meseca

Svaku radionicu prati ritual, video i audio snimak i transkript.

6 Kosmo vodiča

Kosmo vodič multimedijalni e-mesečnik na ukupno 90ak strana. Sastoji se iz 5 PDF fajlova, sadrži i video sa vođenim tapkanjem i predstavlja pravo bogatstvo od informacija.

Svoju ličnu stranicu

sa koje pristupaš svim materijalima i radionicama

Bonusi

Grupe boginja od po 11 članica namenjene svakodnevnoj podršci u individualnom radu na temi meseca.

Pristup privatnoj FB grupi koja služi za upoznavanje i povezivanje svih članica naše zajednice „Beli šator“, i sva moguća pitanja, ideje, razmene, priskakanje u pomoć… i uopšte sve ono što sestre rade jedna za drugu.

Mogućnost da se predstaviš i objaviš svoj program, ponudu, posao, radionicu, projekat na našem sajtu u okviru platforme Venere Uzdizanja. Služi za veću vidljivost i pronalaženje klijenata/kupaca.

Popust za kurs Astrologije Uzdizanja.

Meet up, uživo okupljanje jednom u ciklusu.

Paket dobrodošlice – Na svojoj strani ćeš naći objašnjenje EFT tačaka koje tapkaš za konkretne izazove (stresni događaj, bol, i sl.)

Upis u Zajednicu Beli šator

244 eur/ 27.360 din za ciklus od šest meseci. Moguće je platiti u celosti ili u dve rate, od kojih se prva plaća pri upisu, a druga u februaru 2023.

Sister, čekamo te i radujemo ti se!

Upis je završen

Bila si sa nama u prethodnim ciklusima Belog šatora

Ovo ti je prvi put u Belom šatoru

Ovo su konkretni rezultati naših sestara iz prošlog ciklusa Belog šatora

Neka ti posluže kao inspiracija!

Na prvoj radionici to su bile njihove namere, posle šest meseci to je postao njihov (najnormalniji) život!

Kad sam se prijavila za ovaj ciklus, želela sam da pronađem posao a mislila sam da je to nemoguće. Sad sam zaposlena na poslu boljem od onog koji sam zamišljala.

Otkrila sam da volim dizajn i digitalni marketing i sinhronicitetno je jednoj od sestara zatrebalo da neko njene ideje zamisli i materijalizuje u vizuale za društvene mreže. Sad sam na putu građenja karijere u tom smeru nakon otkaza na poslu u struci.

Upoznala mnogo žena koje su iste vibracije sa mnom i stekla nove divne prijateljice.

Ja sam uz ljubav, mir i najlepše emocije izašla iz odnosa u kom sam do tada bila u kom sam se osećala neslobodno i vrlo zavisno. Nakon izlaska iz tog odnosa osetila sam jako veliko olakšanje i osećaj skidanja nekog tereta. Prošlo je par meseci i ja sam se vratila tom odnosu ali nekako sabranije i mnogo više u sebi i sa sobom, ne sumnjajući više u svoju vrednost i značaj onoga što ja jesam i što imam da dam. I taj odnos je počeo zaista da se razvija i da dobija dubine za koje nisam ni znala da postoje u odnosu dvoje ljudi. Osetila sam podršku i dobronamernost i neki ispravan put pred sobom.

Definitivno sam bliskija sa sobom, nakon dugo vremena osjećam ponovo intuitivno dosta događaja, pogotovo vezano za djecu, što mi sad već bude i smiješno (odem do dućana pa osjetim da nešto moram kupiti za djecu, kad dođem kući ispadne da je upravo to nedostajalo) ili jasan osjećaj da na nešto obratim pažnju na poslu, što ispadne jako bitno.

Zahvaljujući Belom šatoru sam imala priliku da se oprobam u ulozi instruktorke joge, što mi je veoma značilo, a tokom ovih 6 meseci sam i pokrenula Instagram profil u vezi sa tim delom sebe.

U zadnje vrijeme sam motivisala 3 žene da se izbore za mnogo veću platu, nikako i one da shvate da smo u izobilju.

Postala sam mama ❤ bile ste sa mnom čak i na porođaju, gde ćeš više podrške i povezanosti 😉

Od kada sve nazivam pravim imenom iskrena sam sasvim i to mi otvara sva vrata ali i zatvara ona koja nisu za mene. Čak sam i u porodičnim odnosima “raščistila” nesporazume nazivanjem stvari pravim imenom.

Stvorile su se nove prilike za posao, pokrenuti novi projekti i razvila se sjajna ideja za fondaciju koja ide uspešno ka realizaciji, a čije će postojanje promeniti živote mnogih odraslih ljudi, dece i životinja 🙂

Mnogo sam opuštenija, bliskija sa sobom, više poštujem svoje vreme i cenim svoje izbore, a primećujem da to sada rade i drugi. Na momente mi bude čak i teže nego pre, uglavnom u interakciji sa starim načinima razmišljanja, ali onda se setim da sad imam alate za rešavanje izazova i veštinu da ih koristim.

Odbacila sam briganje briga, shvatila apsurdnost razmišljanja na taj način. Apsolutno svi oko mene su primetili moju promenu na bolje. Naučila sam da volim sebe i shvatila sam i osetila moć udruživanja žena.

Nešto se promenilo u meni pa vidim i da se suprug drugačije ponaša prema meni i odnos sa mojom mamom je drugačiji… Iz nekog opterećujućeg i okrivljujućeg odnosa prešlo je u neki tolerantniji i blaži odnos, priznajem da baš prija.

Glavna promjena je da prepoznam na vreme kad upadam u ulogu žrtve, spasioca ili da odustanem od odgovornosti iz straha. Sa mnogo više lakoće i bez krivice dozvoljavam da uživam, da ne ispunjavam tuđe potrebe i da sam sebi na prvom mestu i glavno kad me napadnu teške emocije, da se vratim na put Uzdizanja, jer svesna Venera zna i da se izvini sebi i drugima kad nesto pogreši. Imam više razumevanja i nježnosti prema sebi.

Život i sve izazove u životu prihvatam sa manje drame… I ono što je najvažnije, sve to su prihvatile i moje tri kćerke… Znate onu staru, mi djecu ne učimo tako da im stalno nešto govorimo već ono šta radimo i kako se mi ponašamo u situacijama. Tako, kada vidim svoje kćerke koje to nesvjesno sada usvajaju od mene moje srce je puno.

Imala sam i previše značajnih iskustava u Belom šatoru ali izdvojiću jedno: i kad je najgore oko mene, podrškom od sestara bila sam smirena i skroz kul jer to poverenje u život i izazove smanjuje sve nedaće. Kao hram.

Znam da nisam sama nikada i osećam jaku podršku svih sestara. Mnoga divna i duboka prijateljstva sam ovde sklopila. Osećam se slobodnije i više svoje. Ne plašim se “teških aspekata” kada nailaze.

Brige, problemi, muke, neprijatnosti, lagano ali sigurno nestaju iz mog zivota. Lakoća koju osećam je lakoća u telu, duši ali i na fizičkom nivou (preko 15 kg manje imam). Mnogo više se krećem, boravim više u prirodi i to onoj netaknutoj, a opet tako blizu civilizacije, grada i urbane sredine. Ova lakoća, oseća se i na poslu – ništa više nije teško, nije moranje, nije naporno. Sve se nekako dešava i rešava lagano, spontano, slučajno. Što se tiče povezanosti sa ženama, registrujem promenu na poslu, koleginice su korektnije, nežnije, tolerantnije, ljubaznije.

Slobodnija sam kada je u pitanju traženje pomoći i pošlo mi je za rukom da se i pohvalim, ranije sam obično sebe pred drugima umanjivala.

Sve češće osetim da nisam sama, u jednoj situaciji straha u šumi bukvalno sam sve žene videla iza sebe, osetila, fantastično iskustvo. Na novom poslu mi je pomogao taj osećaj da sam ja Venera Uzdizanja.

Svaki dan meditiram, tapkam, vežbam, vodim računa šta jedem -brinem se o sebi i mnogo sam srećnija i zadovoljnija.

Šta još dobijaš kad uđeš u Beli šator

iz iskustva sestara koje su već tu

Marijana Klapić, trenerica ličnog i profesionalnog razvoja, ona koja budi ljude, entuzijastica, Polijana - vječiti optimista

Za mene značajno iskustvo je u spoznaji zajedništva, povezivanja na jedan oslobađajući način jer sam ranije mislila da nema teorije da sa nekim nešto radim, da se udružujem ili dijelim finansijsku korist jer sam smatrala da bi tu nastajalo najviše izazova. Nakon rada kroz radionice i dešavanja u mom životu, dobijala sam sjajne uvide koje sam prihvatila kroz saradnju i zajednički rad.

Sabina Piknjac, Freespirit

Uz iskustvo iz Belog šatora sam definitvno postala lakša, počela sam puno lakše da otpuštam stvari koje mi više nisu potrebne. Život i sve izazove u životu prihvatam sa manje drame. Ono što je najvažnije, sve to su prihvatile i moje tri kćerke. Znate onu staru, mi djecu ne učimo tako da im stalno nešto govorimo već ono šta radimo i kako se mi ponašamo u situacijama. Tako, kada vidim svoje kćerke, koje to nesvjesno sada usvajaju od mene, moje srce je puno.

Ivana, nestrpljivi uživalac života

U Belom šetoru sam naučila da se bolje slažem sa sobom.. Bolje razumem svoje nestrpljive i ishitrene, ponekad skroz lude reakcije, zbog kojih više ne osuđujem sebe, već naprotiv, opraštam i volim sebe.

Maja Bijelić, MBA, EA & menadžer operacija, opčinjena nebom, zaljubljena u magiju života, pronađena

Meni je sve u Belom šatoru odlično! Ne, nego fenomenalno! Život mi se promenio iz korena, jer sam se ja promenila, moja perspektiva u odnosu na sve se promenila. Dan započinjem i završavam sa mojim sestrama, a nova znanja i nove navike koje sam usvojila doprinose mi da svaki dan živim neuporedivo lakše.

Jelena Čakmak, uspešna frilenserka

Koliko god da je nekad teško i promene raspoloženja i stanja drastične i iscrpljujuće znam da je i to okej i da će proći i da druge sestre prolaze kroz isto i da je podrška uvek tu. Otkrila sam da volim dizajn i digitalni marketing i sinhronicitetno je jednoj od sestara (Vese) zatrebalo da neko njene ideje i zamisli materijalizuje u vizuale za društvene mreže. Sad sam na putu građenja karijere u tom smeru nakon otkaza na poslu u struci (diplomirani defektolog master) par dana posle čuvenog 21.12.2020. Znala sam da mi se nešto značajno sprema i nisam pala u očaj.

Dajana Mitrović, NLP Coach i Reiki Master

Svaki ritual koji prolazimo u Belom šatoru mi da posebno oslobađanje i bude idealan za taj trenutak u mom životu. Možda bih posebno izdvojila baš ritual za susret sa svojom Lilith. Dobila sam mnogo, mnogo važan odgovor na temu koja mi je bila jedna od najbolnijih u životu. Jedan od mojih najvećih strahova je dobio smisao i usmerenje ka isceljenju - na tome sam posebno zahvalna.

Anđelka Mladenović, turista avanturista, maser i iscelitelj duše i tela

Jedna od najvećih promena koju osećam posle ovih druženja je osećaj LAKOĆE, osećaj da sam sebi bitna, da se sve više smejem, da sam sve više spontana, nasmejana, iskrena i to SAMA SA SOBOM. Brige, problemi, muke, neprijatnosti, lagano ali sigurno nestaju iz mog života. Ova lakoća je lakoća u telu, duši ali i na fizičkom nivou (preko 15 kg manje imam). Mnogo više volim sebe, uživam u svom novom telu, radujem se. Ko želi da oseti osećaj nežnosti, bliskosti, ušuskanosti, lepršavosti i povezanosti sa samim sobom, nezaobilazno i bez dvoumljenja da se pridruži Belom šatoru, da oseti ovu mekoću i ovu pufkavost blažene energije, koja jako duboko, ama baš duboko u nama radi, dok se mi baškarimo u mekoći i pufkavosti energije sestrinstva. Ko god ovako nešto poželi da oseti, obavezno da uđe u Beli šator.

Ana Milovanović, pisac po odabiru duše

U Belom šatoru sam jer sam htela da se osećam bolje, mirnije, da više upoznam sebe i dešavanja u svemiru. Kroz meditacije najčešće dobijem uvide, ili dok tapkam. Laganija sam, opuštenija, sa više poverenja. O Belom šatoru se ne razmišlja, on se jednostavno oseća, stavi ruku na srce i ako čuješ poziv, uskači sister.

Andrea Lijić, kreatorka svog života

Ja sam kroz šest mjeseci dobila odgovore na svoja pitanja, jako sam zadovoljna. Oko mene ljudi govore da sam potpuno mirna. Velike promjene vidim na sebi, a to je da sam dozvolila sebi da se otvorim za ljubav prema sebi i drugima.

Nina Jeftić - primenjena umetnica & kreativna čarobnica

Najveća vrednost bi bila ta što je dat prostor za nas, da zastanemo i da jednostavno budemo samo žene. Nisam morala mnogo da se trudim da budem deo Belog šatora nego sam jednostavno bila. Osećala sam se kao da imam privilegiju što sam žensko, i u tome sam uživala. Volim kada objašnjavate aspekte i dešavanja, upijam svaku reč, to mi znači, to volim. Beli šator je jako kreativno zamišljen, pa sam imala utisak kao da me uvodite u svoj izmaštani svet (koji je divaaannn). Otkrila sam da mi treba više žena i više ženske podrške u životu.

Jasmina Stojanović, Mnogo toga EX- ex urednica magazina Sensa, projcet&editorial manager platforme Original, ali kreator mnogo toga Sada: osnivač agencije Moahaza, ko-osnivač Fondacije Noima, ko-osnivač portala VremeZa, dizajner, prevodilac, fotograf, digital manager, pisac, slikar, creative business coach, creator of invisible.

Pod plaštom Belog šatora otkrila sam neke svoje nove super moći. Da dizajniram, da slikam, da kreiram, da biram jasno i odlučno. Astrosestre i Beli šator pratim iz dva ugla: kao učesnik u radionicama i kao njihova saradnica. U oba slučaja, obožavam ih i uživam beskrajno sa njima. Napravile smo Kosmo Vodiče i AstroAlhemiju koji mame uzdahe i dobila sam nove klijente zahvaljujući tome što im se dopao dizajn i senzibiliet kreacije. Povezala sam se ponovo sa nekim dragim ljudima da zajedno kreiramo nove uspešne biznise. Osmislile smo buduće projekte koji će podržavati žene i Venere Uzdizanja. Beli šator je mnogo više od zajednice. To je portal za kreaciju iz čiste ljubavi, prolaz ka mogućnostima u kojima ostavljamo za sobom stare izgovore i pronalazimo nova rešenja.

Dragana Gunin, pozorišna umetnica i psihološkinja, zaljubljena u život i ljude

Kad god završimo sa radionicom i ritualom osećam se živo, tačno me pogodite na mesto koje želi pažnju i u ranu koja dugo priča, a nisam znala kako da čujem. I to radite uvek i pomažete da budem bolja žena, da slušam sebe i hej! da mi bude lako i dobro. Promenili ste način na koji prolazim kroz introspekcije. Beskrajno sam zahvalna na tome. Primetila sam da na svakoj radionici postavite pitanje ili date odgovor koji mi je bio baš potreban. Kao da znate kroz šta prolazim.

Nataša Todorović, profesor francuskog i latinskog jezika i pomoćnik direktora u Gimnaziji u Novom Sadu

Tapkanje i dah srca su mi kao neka tajna koju imam, moje tajno oružje koje mi se nađe kada mi treba, totalno sam se transformisala, moja nekadašnja to do lista je prerasla u to be listu, divan osećaj da svaki dan imam pravo na novi izbor, rešila sam se mnogih lažnih odnosa koji su mi pravili grč.

Ivona Savović, Mesečeva kći

Kao neko ko se već nekoliko godina bavi sobom kroz razne tehnike poput kundalini joge, tetahilinga, reikija, itd. nije mi nedostajao osećaj bliskosti sa sobom (kroz te tehnike sam apsolutno naučila da slušam sebe), ali ponekad od tolikog bavljenja sobom, dešavalo se da se distanciram od drugih. Poslednih 6 meseci, kada je tapkanje bilo primarna tehnika koju sam primenjivala, ponovo sam se povezala sa drugima, na neki zdraviji, bolji i jači način nego što su te konekcije bile ranije. Naučila sam da budem istovremeneno u skladu sa sobom i posvećena sebi i drugima.

Jelena Golubović, mama, pedagog, kreatorka svog života ️<3

Zbog Belog šatora sam bliskija sa sobom, došla sam u neko stanje mira, prihvatanja pre svega sebe pa onda i drugih. Život mi teče sa nekom lakoćom.

Jovana Gradinac, mašinski inženjer racionalnog uma koji vjeruje u ``iracionalne`` stvari i događaje

Beli šator je doveo do spoznaje da više na stvari ne reagujem kao prije već ih sagledam i iz drugog ugla, da lakše transformišem emocije i da prihvatam ako sam tužna s razlogom da objasnim sebi odakle to dolazi i koji je način da se promjene stvari koje izazivaju bol.

Ivana Živković, pesnikinja otvorenog srca

Dođi! Ako tražiš svežinu u radu sa sobom, autentičan pristup i mnogo podrške i ljubavi, onda je Beli šator tvoje novo iskustvo.

Olivera M. Tzanetou, Psiholog

U Belom šatoru bih izdvojila osećaj zajedništva i podrške u grupi. Otvorila sam mnoge nove vidike. Dobila sam motivaciju i podršku da započnem svoj posao online na srpskom. Ne razmišljaj mnogo i ukoliko si u mogućnosti svakako pokloni sebi ovo iskustvo. Vredi i doneće ti mnogo toga. Ako zaista uđeš u Beli Šator ne možeš biti ista kada izađeš. Samo više svoja, ispunjenija, lepša, lepršavija, svesnija.

Natasha Mark, sjajna i uvek otvorena za promenu

Samo sam htjela biti u grupi ljudi sličnih meni po pogledima na svijet. Kada se pružila prilika, samo sam napravila ``HOP`` i to je to! U Bijelom šatoru došla mi je poruka: Da bih imala kontrolu, bitno je da otpustim kontrolu. Onaj tren kada sam otpustila, prvo što je došlo je hrabrost i ideja da napravim nešto totalno drukčije od onoga što sam ja cijelo vrijeme pokušavala na svom Instagram profilu. Sama ta činjenica da sam tamo vidjela da ima toliko duša i toliko različitih priča i toliko podrške, pogurnula me da shvatim da smo sve mi tamo, iako jedna grupa sa sličnim pogledima na svijet, opet smo svaka u svojoj priči i sve tako drukčije, a opet se podržavamo i iako se nikad nismo upoznale osobno, sve smo u tom trenu slale ljubav jedne drugima... To mi je nekako dalo vjetar u ledja da krenem sa svojim idejama, pa kud puklo da puklo :), doslovno tako. Ljubav je vjetar u ledja dok se tražimo.

Suzana Bogosavljević, grafički dizajner po struci, a po duši neko ko želi svojim modnim kreacijama uneti radost, ljubav i boje u svačiji život

Sa Belim šatorom je u moj život ušla lakoća i spoznaja da sam ja ta koja BIRA i KREIRA i da se nije Univerzum i Viša sila urotila protiv mene da me slomi. Što se tiče zajedništva sa ženama dosta se promenilo, jer sam imala u životu loše iskustvo sa ženskim prijateljstvima, koje uvek na kraju bude ispunjeno zameranjem, nekom glupom zavidnošću, spletkama i koje čime još i onda sam od žena bežala kao đavo od krsta :). Sam ulazak u Beli šator mi je bio stres, ali sam već na samom početku imala veliki lom u duši i sećam se da sam rešila da napišem u FB grupi da se raspadam (što je čudno za mene, jer niti volim da se javno izražavam, niti da pričam previše o svojim patnjama, a na sve to nikako reći grupi žena i to nepoznatim), ali ipak sam to iz nekog razloga uradila i silna iskrena podrška mi je rastopila srce. I onda je nastupilo i prihvatanje sebe. A tek predivne duše koje sam tu upoznala, ne može sve to stati u par ovih redova.

Jasmina Ilieva, pesnikinja, hedonista, filantrop i zaljubljenica u život

Ja sam se rodila u Belom šatoru! Ja sam progledala u Belom šatoru! Ja sam neverovatnom brzinom počela da kreiram, čak mi se čini da sam išla korak ispred ciklusa (preskakala razrede). Ušla u Petu dimenziju sa vama. Malo li je?? 🙂

Neda Vikalo, mama troje dece, zaljubljena do kostiju u život

Naučila sam da komuniciram sa svojim Bićem i od tada sam postala smirenija, uzemljenija, tolerantnija na sve gluposti koje su me nekad izbacivale iz koloseka, imam poverenje u život i u izazove koje mi život donosi, postala sam kreatorka svog života i radujem se svakom danu. Nivo stresa mi je jako nizak i u visoko stresnim situacijama. Naučila sam da poštujem i pratim cikličnost vremena i prirode, povezala sam se sa Majkom Zemljom.

Ljiljana Vidaković, ponovo zaljubljena u život

Osećam se bolje, sigurnije, jače, sposobnija sam da menjam u trenutku nešto što me remeti, ili bar da me ne dotiče. Imam taj osećaj da mi neko čuva leđa i da imam gde da se obratim za sve, ako bi mi trebala pomoć. Nikada nisam imala tako jak osećaj pripadanja nekoj zajednici kao Belom šatoru.

Irena Rodić, Farmaceut na putu za nutricionizam i holistiku, aktivni radnik u bašti životne energije

Otvaram se tim nepoznatim ženama, kada vidim da je neka nešto objavila, moje srce samo piše komentare beskrajne podrške i ljubavi. Koristim sve alate koji ste mi poklonile. U zadnje vrijeme sam motivisala tri žene da se izbore za mnogo veću platu, nikako i one da shvate da živimo u izobilju. Biće nešto, javljaju!

Tamara Bukaćaš, hroničarka jednog lepog života

S obzirom na to da sam malo lenja kada su u pitanju meditacije i tapkanje, za mene je najveći uspeh od članstva u Belom šatoru to što sam koliko-toliko sve to počela da primenjujem i što sam, sa tako povremenim meditiranjem i tehnikama, uvidela njihovu delotvornost, a sve to me vodi ka tome da mi i meditacije i tehnike tapkanja postanu deo svakodnevne rutine. Takođe, moć meditacija i rituala sa naših radionica mi otkrivaju taaakve istine i, imajući u vidu da istina oslobađa, taakav osećaj oslobađanja svoje duše i tela je neprocenjiv i ne može se opisati.

Marija Prijović, blond specialist

I posle godinu dana u ovom zajedništvu i dalje sam tu. Samo energija na radionici vredi mog prisustva. Mina i Tea su napravile radionicu sa puno materijala da ne moram biti uživo tu. Ali želim! Jer to je okupljanje sa takvom energijom i premoćnim spajanjem pred Pun Mesec, sa svim informacijama koje su ti potrebne. U Belom šatoru osetićes sve žene, majke, pramajke, sestre, boginje, svu podršku koju ne možes da zamisliš. U svakom trenutku znaćeš da nisi sama, pa i kada to zaboraviš, kad osetiš unutranji poziv, odazoveš se. Jednostavno je! Ako se pitaš kako? Evo odgovora - LAKO!!!

Gordana Vidić, diplomirani ekonomista, Feniks, mama jednog divnog sina

Zahvaljujući Belom šatoru skoro da ne primećujem ogromne promene u socijalnom i kulturnom životu koje nam je donela korona!

Mina Ćirić - super žena, majka, drugarica i kreatorka u rascvetavanju

U Belom šatoru sam osetila mir, prisutnost i veru, što je za mene bio dokaz da sam na dobrom putu i da nastavim da hodam u pravcu u kom sam krenula. Ženska podrška i energija koju sam osetila su vetar u leđa da nastavim sa radom na sebi, da otkrijem i otpustim oni sto mi više ne služi, da se umirim i kreiram stvari za svoje najviše dobro iz dana u dan.

Danica Savić, Trifunova mama, pesnikinja i vlasnica online prodavnice eVino.rs

Pokrenula sam velike transformacije tokom godinu dana u Belom šatoru. Krenula sam u mnoge kreacije, od novog doma, preko nove knjige, do širenja kruga ljudi u privatnom i poslovnom okruženju. Spoznala sam razne dimenzije sebe i našla vremena za još više uživanja u životu. Upoznala sam divne žene, uvek spremne da pruže podršku. Beli šator je avantura sa smislom, putovanje u sebe, ali i ka drugima. Pridruži nam se i sa lakoćom, u svom ritmu, primi baš ono što ti treba. Ljubav, podršku, razumevanje... A onda širi dalje.

Upis u Zajednicu Beli šator

244 eur/ 27.360 din za ciklus od šest meseci. Moguće je platiti u celosti ili u dve rate, od kojih se prva plaća pri upisu, a druga u februaru 2023.

Sister, čekamo te i radujemo ti se!

Upis je završen

Bila si sa nama u prethodnim ciklusima Belog šatora

Ovo ti je prvi put u Belom šatoru

Paket - Program Aktiviraj svoj horoskop & Iskustvena radionica

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

304 eur/34.690 din za ciklus od šest meseci. Moguće je platiti u celosti ili u dve rate, od kojih se prva plaća pri upisu, a druga u avgustu 2023.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Novi broj Kosmo vodiča je u prodaji!

Nabavi svoj Kosmo vodič za oktobar

Kako bi uskladila svoje planove sa Univerzumom i ostvarila maksimum maksimuma

U prodaji je do 5. oktobra!

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.