Po profesiji sam frizer i kozmetičar. Imam salon lepote i brend partner sam Oriflame-a.

Venera Uzdizanja je žena koja živi svoje snove, koja voli život, ljude, prirodu, životinje… Žena koja hrabro korača ovom planetom i sigurno pleše na njoj. Žena koja se ne boji da proba, poleti, padne i opet poleti ko da nikada nije padala. Žena koja se ne boji ljubavi, zato što je ona ljubav… Žena koja je najveća podrška drugoj ženi ali i svim ostalima na ovoj planeti. Ne deli i ne odvaja sebe od muškaraca, dece, prirode, životinja… Ona shvata da smo svi mi jedno i da smo svi mi potrebni i jednako vredni. Ona shvata da smo svi mi posebni. Ona živi život punim plućima!

Pre par godina sam se registovala i postala brend partner Oriflejma. To mi je donelo puno fantastičnih iskustva koje želim sa vama da podelim. Pre svega ću vam ukratko reći o toj kompaniji. Oriflame je Švetska kompanija jedna od vodećih u direktnoj prodaji. Jako vode računa o kvalitetu proizvoda i prirodnosti istih. Takođe u proizvodnji proizvoda vode računa o prirodi ne zagadjuju je i 100% recikliraju sve tako da nema apsolutno uopšte štete po prirodu. NE TESTIRAJU svoje proizvode na životinjama. Imaju najstrožije provere i apsolutno sve sertifikate kvaliteta i prirodnosti. Eko-etička kontola,prirodni emolijenti, prirodni ekstrati, BEZ GMO, strogi evropski standardi, strogi bezbednosni testovi. Imaju svoja dva istraživačka centra: za negu kože i za wellness. Osnivač wellness istraživačkog centar je profesor Steg Steen koji je osmislio ceo wellness program. Profesor je karditorakalni hirurg, uradio je prvu transplataciju pluća i dobitnik je Nobelove nagrade za medicinu. Sa timom stručnjaka svaki dan rade na wellness programu. Što se nege kože tiče takodje najviši standardi i vrhunski stručnjaci u toj oblasti. Oni su jedna od samo 12 kompanija na svetu koja ima kreme sa matičnim ćelijama biljaka bez parabena i sulfata, veoma visoka tehnologija je u pitanju. Meni su proizvodi bukvalno promenili život i od srca bi ih svima preporučila.

Ono što bi još volela da podelim sa vama je poslovna prilika Oriflame-a koja može da vam zaista potpuno promeni život i omogući da ostvarite sve svoje snove.

Ja mislim da žena ženi zaista treba biti najveća podrška. I ovaj posao mi to omogućava. Pomažem ženama da ostvare finansijsku nezavisnost, da ostvare sve svoje snove, da nauče kako da se šminkaju, neguju i unaprede svoje zdravlje. Zajedno postižemo ciljeve, radujemo se, proslavljamo. Zajedno putujemo sa ovom sjajnom kompanijom gde ste maksimalno nagradjeni i priznati i pohvaljeni za svaki uspeh.

Ja bi mogla o ovome pisati i pisati ali neću da se ovo pretvori u knjigu pa ću se zaustaviti uskoro. Reći ću vam samo još da su prednosti direktne prodaje to što možete da imate fantastične proizvode po jako pristupačnim cenama. Nema klasičnog plaćanja, reklami, lokala, drogerija, radnika..itd. Vi praktično uzimate proizvod direktno iz kompanije što bi rekli vi ste prva ruka, i zato su tako pristupačni.

Pozivam vas sve da mi se pridružite u onoj oblasti koju vi želite. Dal je poslovna prilika, ili ušteda i kupovina fantastičnih proizvoda, edukacije, radionice šminkanja, nege…VI BIRATE!

Ja sam tu da vam pomognem u tome što svaka od vas želi. Radujem se da se i vi pridružite za ono što je vama potrebno.

Na društvenim mrežama me možete naći
pod nazivom BUDITE LEPI ZDRAVI USPEŠNI

Facebook
Instagram

Skoro sam otvorila i YouTube kanal koji mozete zapratiti ovde.

Veliiiiki pozdrav i zagrljaj za sve sestrice!!!!!

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments