Moja Venera je u Biku, voli da uživa svim osjetilima. Venere Uzdizanja su za mene jedinstvene žene, podrška i inspiracija da nemoguće ne postoji. Nemoguće je samo ono što nikada nismo ni pokušali.

Oduvijek sam tragala za smislom života. Prolaznosti života sam se plašila jer sam često slušala: Život brzo prođe ili Vrijeme prebrzo prolazi i slično. Tako je sa 18 godina počela moja potraga za smislom života. Shvatila sam da život ne prolazi tako brzo kada si prisutan, svjestan i kada uživaš u svakom trenutku. Do 27. godine nisam slavila rođendane jer nisam voljela tu prolaznost. A sada ne znam ni koliko godina imam. Nedavno su me pitali i ja sam na trenutak zastala, dok oduzmem godinu rođenja od trenutne godine. Uživam u svakoj godini, mjesecu, danu i satu. Nigdje ne žurim i znam da će doći sve ono što treba da dođe za moje najveće dobro i najvišu svrhu.

Obožavam putovanja pa sam koristila svaku priliku da obiđem još jedan komadić ove predivne planete. Svako putovanje za mene je značilo širenje moje svijesti. Putovala sam bez plana, sa ruksakom i tekom za pisanje svih mojih utisaka i spoznaja. Druženja sa lokalnim stanovništvom naučilo me dosta toga.

A potom je u moj život prije četiri godine ušetala kundalini yoga. Povela me na još jedno putovanje – putovanje ka meni samoj. Prošlu godinu sam posvetila upravo tom putovanju. Krećem na učiteljski trening za kundalini yoga učitelja. Jedna od najboljih odluka.

Moj životni moto je: Ne shvataj život preozbiljno. Uživaj više. Voli više. Nasmiješi se češće. Grli jače. Život će proći, to uopće nije sporno, ali je pitanje da li sam živjela život punim plućima.

Ove godine sam krenula sa kreiranjem online ciklusa kundalini yoge i meditacije. Novi ciklus pod nazivom Proljeće u meni kreće 8.03.2021. Sve informacije možete naći na mom instagram profilu.

Ovom prilikom vas pozivam na besplatan online čas kundalini yoge pod nazivom Lijepo je biti žena 4.03.2021 u 20h. Voljela bih da zajedno proslavimo ljepotu žene, njenu nježnost, hrabrost, kreativnost i intuitivnost. Sve ono što jesu Venere uzdizanja.

Instagram

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments