Alex Nenadović
Savetnik Životne Vitalnosti korišćenjem darom iz zemlje

Jako sam uzbudjena zbog prilike da se sve predstavimo i još bolje upoznamo!

Ja sam Alex, pola života sam u Beogradu, pola u New York-u. Čarolijama programa Belog Šatora, radom na Veneri Uzdizanja sam prepoznala, prihvatila i aktivirala svoju životnu svrhu. Sa lakoćom, živim svoju viziju i životnu svrhu – SADA!

Sisters, jedna stavka moje svrhe i spoznaje, je da sa lakoćom prepoznam izazov u kome se bilo ko/ja nalazi, pomognem da se isti prevaziđe primenom dara iz zemlje, dara iz prirode – eteričnim uljima.

Uživam u edukaciji, deljenju znanja kako eterična ulja utiču na naše ćelije i organizam, na naše emocije. Uživam u osnažavanju svakog bića, da živi svaki dan – kompletnom životnom vitalnošću i bude spremna za – neočekivano!

Imala sam mnogobrojne izazove u životu. Danas su eterična ulja deo moje  svakodnevnice, u vidu samplementa (od čistih ulja), korišcenjem rašpršivaca i udisanjem, mazanjem ulja na kožu.

Zašto strastveno volim da delim znanje i pričam o eteričnim uljima? Zato što znam kako su promenila moj život, kako su promenila život moje mame, sestre, sestrica, sestričine, sestara iz Belog Šatora i najboljih prijateljica! Znam koliko efikasnije eterična ulja doprinose našem zdravlju, varenju, imunitetu, koži, kompletnoj životnoj vitalnosti, od bilo kod preparata zapadne medicine.

Ja sam jedan od par, a nadam se uskoro i vodećeh, distributera doTERRA eteričnih ulja u Srbiji. Do kraja januara ću imati formiranu javnu komunikaciju (Instagram, Website) kada ću moći sve vas da pozovem da me zapratite, a dotle, ako ste zainteresovane za uzorak i/ili želite spisak budućih prezentacija, pišite mi: na aleksandranyc2014@gmail.com

Sve smo zahvaljujuci predivnoj Tei i Mini prihvatile sebe, poznale našu istinu, aktivirale našu, našu jedinstvenu kreaciju. Beli Šator je jedno prečarobno mesto, mesto naše prelepe zajednice, puno podrške, ljubavi, transformacije, spoznaje, prihvatanja, rasta. Zaista mi je privilegija da imam mogućnost da se predstavim i sve vas, jos više i bolje upoznam kroz vaše predstavljanje!

Sisters, hvala vam što postojite!

Iz dubine duše, Alex

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments