Decembarska pomračenja

Dan pred ulazak u poslednji mesec ove godine, u ponedeljak, 30. novembra, započela je serija eklipsi, odnosno pomračenja, i to sa pomračenjem Meseca.

Šta su pomračenja?

Pomračenja su tuneli svesti, koji spajaju svetlo i mrak. Svetlo predstavljaju naši dobri izbori, odluke, akcije učinjene iz svesti. Mrak predstavljaju teška stanja u kojima sve izgleda strašno, besmisleno i promašeno, te akcije učinjene iz tih stanja.

Pomračenja su na našem jeziku vrlo precizno nazvana – po mraku. Mraka se plašimo jer u mraku nešto/ništa ne vidimo. To je teška atmosfera u kojoj se osećamo loše i bez razloga, i kad se niša loše ne dešava.

Pošto ništa ne vidimo i ne znamo, odjednom sve može da izgleda potpuno besmisleno. Promašeno. Glupo. I naši izbori i naš život. I baš tada, kad ništa ne vidimo kako treba, neki đavo nas tera da donesemo odluke i napravimo nove izbore. To je isto kao kad bi neko u mrklom mraku pokušao da nađe izlaz iz sobe. Moguće je da bi se sapleo o neki kabal, udario mali prst o stolicu, isprljao zid pipajući rukama, slomio vazu, prosuo zemlju iz saksije, i sve u svemu napravio sebi više štete nego koristi, jer bi posle kad se upali svetlo, pa napokon vidi šta radi, morao sav taj haos da sređuje, a bol da leči.

Koji je savet za period pomračenja?

Stoga je savet da se u periodu eklipsi ne donose nove velike odluke. Jednostavno, ne vidimo jasno i taj put na koji bismo sada krenuli bi bio… pa kao hod po sobi po mrklom mraku… strašnjikav, komičan, sulud… (slobodno dodajte svoj pridev ovde).

Okej je nastaviti u pravcu u kome smo već krenuli, sa odlukama koje smo već doneli, ali nije pametno sada, iz stanja težine, anksioznosti, straha, razočarenja, zbunjenosti, osećaja da je sve besmisleno, demotivisanosti i umora, donositi nove odluke. Logičnije je malo se primiriti, odmoriti i baviti se izlaskom iz tog stanja, kako bismo bili kadri da kad dođe vreme za to napravimo bolje izbore.

Greške koje sada dolaze na naplatu

Period eklipsi može da donese i prave probleme, pa da imamo razloga da se osećamo loše kad sve počinjene greške u prethodnom periodu dođu na „naplatu“ i tada nam se obiju o glavu svi kompromisi sa sopstvenim vrednostima.

Recimo, vrednost jedne majke bi mogla biti zdrava i iskrena komunikacija sa svojom ćerkom. Međutim, ona je svojoj ćerki nametala sopstvene izbore, nije je slušala, manipulisala je njenim osećanjima i pričama iz prošlosti, čitala je njen dnevnik, špijunirala je kako bi bila u toku, histerično insistirala na iskrenosti, i sl. Posledica svega toga je nemanje zdravog iskrenog odnosa već neko vreme, što bi sada moglo kulminirati nekom velikom laži, pa svađom, i sunovratom u prekid bilo kakve komunikacije.

Od polazišta da je vrednost zdrava i iskrena komunikacija, do nemanja komunikacije.

Ovaj primer se može odnositi na sestre, prijateljice, poslovne partnere, bračne partnere… bilo koga i bilo koji odnos.

Materijalni gubici

Drugi primer za probleme koji nastaju u periodu eklipsi bi bili materijalni gubici – posao, kuća, garderoba, nakit, auto… ćao, doviđenja, nema više.

Sve ono sa čim nismo znali da radimo, nismo bili svesni vrednosti, nismo ga uvažavali, cenili… sve to bi moglo i da nestane, u najboljem slučaju samo privremeno, kako bismo se vratili na ispravan kolosek.

Loše navike

Još jedan primer bi se odnosio na loše navike, koje sada moraju da otpadnu. Sve ono što nas je malo po malo činilo bolesnim, kao loša ishrana, nevežbanje, nespavanje, dugotrajan stres, iscrpljenost, sedenje na neudobnim stolicama, pušenje… sve to bi sada moglo da rezultira bolnom kičmom, raznim dijagnozama i bolestima koje sada treba lečiti, u čemu je prvi korak odustajanje od loših navika, kako bi se imunitet (=identitet) osnažio.

Dakle, pomračenja vade iz mraka sve teme, sve što je bilo zabašureno i čime se, imajući razna, vrlo kreativna opravdanja, nismo bavili.

U tom smislu, naše učinjene greške iz prošlosti sada dolaze na naplatu, a sve u cilju zauzimanja ispravnije pozicije prema sebi i svojim ljudima, okolini, kući, poslu, navikama, stilu života… i svemu što čini naš život.

Četiri faze u decembru

FAZA 1 – Pomračenje Meseca – PUN MESEC, 30. novembar 2020.

FAZA 2 – Transformacija, 8. decembar 2020.

FAZA 3 – Aktivacija/Pomračenje Sunca – Mlad mesec 14. decembar 2020.

FAZA 4 – Otpuštanje 22. decembar 2020.

FAZA 1 – Pomračenje Meseca – PUN MESEC 30. decembar 2020.

Kako da na najbolji način iskoristite pomračenja?

U trenutku Punog Meseca je najpovoljnije vreme da jasno osvestite svoju Istinu. Vaša Istina je vaša istina i svako u ovom Univerzumu ima pravo na svoju istinu. Jer svako iz svoje perspektive posmatra svet i život.

U prvoj nedelji, od Punog Meseca do prvog kvadrata, kada započinjemo transformaciju, odvojite vreme kako biste se setile, ne iz Uma, već iz Srca – svoje Istine. RazUm ne može da razUme da svako ima svoju Istinu, jer uvek pokušava da uglavi u poznate naučene činjenice i dozvoljene paradigme.

Um ima potrebu da se obezbedi i da ide na sigurno, najčešće se ni ne pita da li je to što čuje ili vidi, ili mu je rečeno – istina, već, ako svi drugi ili većina u to veruje, onda mora biti da je tako, jer je tako bezbedno.

Međutim, doba Vodolije ne trpi više nametnute i tuđe Istine. Doba Vodolije je doba autentičnosti i slobode. Preko ličnog, autentičnog pogleda se ulazi u Kosmičko jedinstvo.

Jer svako ima svoje mesto i jedinstvenu svrhu kojom oplemenjuje život. I time svako ima svoju istinu. Kad svako živi sebe i svoj identitet, kada svako dela po svojoj istini – odjednom svako ima svoje mesto pod kapom nebeskom, i niko ne mora više da se takmiči i dokazuje da je pametniji i bolji. Tako se iz haosa sve stavlja u Red.

Kosmički Red.

Moderna astrologija se zasniva na principu da je sve zamišljeno da bude dobro. I da je mrak samo odsustvo svetlosti.

O tome šta tačno možete da uradite u ovom periodu i kako da na najbolji način iskoristite period eklipsi i mesec decembar, vrlo konkretno, napisale smo vam u Kosmo vodiču.
Možete ga naručiti ovde, još samo kratko je u prodaji, svega do četvrtka 03.12.
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Paket - Program Aktiviraj svoj horoskop & Iskustvena radionica

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

304 eur/34.690 din za ciklus od šest meseci. Moguće je platiti u celosti ili u dve rate, od kojih se prva plaća pri upisu, a druga u avgustu 2023.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Novi broj Kosmo vodiča je u prodaji!

Nabavi svoj Kosmo vodič za oktobar

Kako bi uskladila svoje planove sa Univerzumom i ostvarila maksimum maksimuma

U prodaji je do 5. oktobra!

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.