Upis u Beli šator počinje 09. maja!

Moderna astrologija

Moderna astrologija ne daje odgovore na pitanje šta će tačno da vam se desi u životu i kada tačno.

Tako bi vam se oduzeo jedan od najvrednijih kvaliteta života – moć ličnog izbora, autentičnog iskustva i radost kreacije sopstvene budućnosti.

Jer vi vašu budućnost stvarate vašim izborima.

Moderna astrologija je alatka svesti. Što više svesti imate o sebi i svom putu to će vaši izbori biti lakši i uspešniji.
Moderna astrologija je alatka transformacije a ne informacije.
Moderna astrologija je alatka za istinsko sećanje na svoju autentičnu prirodu.

Odgovori na važna pitanja

Dobićete konkretne odgovore na konkretna pitanja.

Ako ih nemate, dobićete jasniji uvid iz perspektive celine vašeg života, svega onoga što stvarno možete i treba da ostvarite.

Dobićete ideje kako da (re)dizajnirate svoju svakodnevnicu, tako da bude u skladu sa vašim željama, vašom misijom i svrhom.

I još preciznije:

 • Šta će vam doneti rezultate ako se na to fokusirate sada, a šta je mudrije ostaviti za posle;
 • Na kojim poljima života (ljubav, posao, zdravlje, javni život, deca, škola, i sl.) vas čeka razvoj (ako ne i evolutivni skok) ove godine – od rođendana do rođendana;
 • Kako da se postavite i komunicirate sa drugima;
 • Pomoći ćemo vam da nađete način da se bavite onim što vam stvarno duša želi i da od toga zarađujete. Da svoj posao više ne doživljavate kao obavezu, već kao poziv.

Predviđanja šta će vam se tačno desiti i kad.

Kad dobijete celovitu sliku biće vam lakše da donesete odluku šta ćete dalje. Samim tim ćete napraviti korak ka jednom izboru budućnosti za sebe, koji ionako, samo vi možete da napravite.

Mi se koristimo predikcijama, što je sjajna alatka koja pomaže da se prepozna kad je vreme za akciju. A kad jednostavno nije. U kom ciklusu života se nalazite, za šta je taj ciklus povoljan a za šta ne.

U predviđanja ne verujemo, jer ako ste svesno biće koje svesno donosi odluke, samo vi kreirate svoju budućnost.

 • Solar: Kad vam se približava rođendan i želite da čujete temu te rođendanske godine
 • Astro marketing: Kad započinjete novi projekat/posao i želite da ustanovite kako da privučete idealnog klijenta, koji će kupovati vaš proizvod/uslugu i biti vaš brend ambasador a da ga za to ne plaćate.
 • Natalna karta: Kad želite da se bavite svojom svrhom i smislom jer osećate da ste na prekretnici
 • Natalna karta: Kad imate vrlo konkretna pitanja kako da ostvarite neke svoje zamisli, ideje i želje
 • Uporedni horoskop: Kad vas zanima odnos sa nekom vama važnom osobom, zašto vam je ta osoba ušla u život i najbolji način za rast i razvoj

Kad želite da otkrijete svoju autentičnu prirodu, da osvestite svoje potencijale i prepoznate svoje blokade. A zatim da naučite kako da blokade pretvorite u svoje posebne resurse i veštine.

Ako se pitate:

 • Koje su moje najveće snage? Koje su moji izvori moći? Koja je svrha moje Duše? Kako i kada da je aktiviram?
 • Zašto mi se stalno ponavljaju iste neuspele priče? I kako to da promenim?
 • Šta me blokira? I zašto? Šta je ono što me sprečava da uvek budem srećna i zadovoljna?
 • Koji je put do moje lične radosti? Koji je moj “Kod za sreću”?
 • Kada je najbolje da krenem tim putem?
 • Želite da prepoznate kako da radite ono što volite i volite ono što radite. I kad prepoznate da naučite kako to i da kreirate.
 • Kako da donesem najbolju odluku?
 • Od koga zavisi(m)? Kako da osvojim moju slobodu?
 • Šta jeste, a šta nije moja odgovornost?
 • Da li je ovo što osećam istinski i realno? Šta ako samo fantaziram?
 • Natalna karta: Kada želite da razumete sebe i situaciju u kojoj se trenutno nalazite.
 • Natalna karta: Kada želite da prepoznate obrasce iz detinjstva koje vas sputavaju da ostvarite svoj potencijal i da na njima radite.
 • Uporedni horoskop: Kada želite da vaš odnos sa vama važnom osobom postane skladniji i ispunjeniji.
 • Solarni povratak: Kada želite da prepoznate temu i potencijal vaše  rođendanske godine
 • Astrologija dece i porodice: Kada želite da razumete svoje dete, njegove potencijale i vaš međusobni odnos.

Konsultacije se odvijaju ONLINE preko Zoom-a ili Skype-a;

Cena:

 • 120 EUR kod Mine (u dinarskoj protivrednosti);
 • 150 EUR kod Tee (u dinarskoj protivrednosti);
 • 120 EUR kod Aleksandre (u dinarskoj protivrednosti)
  150 EUR konsultacija astrologije dece i porodice.

Trajanje: sat vremena;

Snimak: Konsultaciju možete da snimite, ako želite. Tako snimak ostaje samo u vašim rukama. Druga opcija je da je snimimo preko Zoom-a, i u tom slučaju, snimak ćemo vam pošalati na mejl. Skype takođe ima opciju snimanja, tada joj i vi imate direktan pristup, i možete same da je download-ujete;

Ugovor: Kao prvi korak prilikom zakazivanja konsultacije i kod Mine i kod Tee i kod Aleksandre, dobićete ugovor da potvrdite da se slažete sa uslovima astrološke konsultacije;

Upitnik: Samo kod Tee, prilikom zakazivanja konsultacije i nakon dogovora o tačnom terminu dobićete kratak upitnik koji služi za pripremu i tumačenje natalne karte i fokus na teme koje su vama najvažnije;

Sve je strogo poverljivo i ni u kojom slučaju se ni najbeznačajnija informacija o vama i vašim temama ne ustupa trećim licima;

Domaći: Možete da očekujete predlog praktičnih koraka i neki „domaći“, što svaka konsultacija sadrži da biste se odmah dale na akciju i krenule u realizaciju svoje želje i/ili rešavanje problema.

Mina Maniero

Radim individualne konsultacije samo sa sestrama iz Belog šatora

Kad sam počela da izučavam modernu astrologiju, shvatila sam da ona daje vrlo konkretne odgovore na životna pitanja. Jako mi se dopalo to što nije ni blabla filozofija, ni neka opšta priča iz novina, a ni “šta će mi se desiti” što sam o njoj (nepravedno) mislila, već jedno praktično i na svakodnevni život vrlo primenljivo znanje.

Za ovih 8 godina, od kad sam otkrila modernu astrologiju puno sam učila, savladala tajni jezik Univerzuma, posećivala sam radionice, konferencije i seminare, podučavala studente astrologije i sama držala radionice, i tako sam stigla do ovog vrlo posebnog trenutka.

Sada najviše volim da radim sa klijentima, pišem za Astro Sestre, i podstičem žene koje se nalaze na prekretnici da naprave veliku životnu promenu.

Moj posao (čitaj: poziv) je da vam pomognem da napravite prvi korak ka promeni, posebno posla. Pitajte me šta uvek radi za vas, a kojih nesvesnih mehanizama treba da se odreknete. Tu sam kad vam treba računanje nekog važnog datuma i poslovnih odluka, a posebno se radujem pitanjima u vezi sa svrhom i životnom misijom.

Moj Jarac/Vodolija zna da vreme radi za nas i da je uvek dobar trenutak za nešto… samo nam još preostaje da vidimo za šta!

Minin website: www.minamaniero.com

Tea Milanković Astro sestre

Tea Milanković

Radim individualne konsultacije samo sa sestrama iz Belog šatora

Već preko 10 godina radim sa klijentima širom sveta. Podržavam ih i usmeravam žene – Venere na uzdizanje. Ukazujem im i da svako ima svoj kod za sreću u natalnoj karti i razbuđujem usnule potencijale. Mojim klijentima pomažem tako što brišem tripove “teških i strašnih aspekata” koji određuju nepromenjivu sudbinu.

Osnovni alati koje koristim su energetska psihologija, astrologija i astrohealing.

Kroz individualne konsultacije, radionice i predavanja živim svoj poziv Device i misiju Strelca (prevedeno sa astrološkog jezika: kako svaki dan živeti svoju svrhu).

Koautorka sam priručnika za Energetsku psihologiju “Naučite svoju energiju da radi za vas”.

Moja misija je da vam pomognem da otkrijete vaš jedinstveni dar i veštinu i da živite svoj San sada i ovde. Tu sam da vam pomognem i da prepoznate ponavljajuće mentalne & emotivne blokade. Ali i da vam pokažem kako da ih transformišete u svoje snage.

A zatim da ih podelite. Da utičete. Da živite fenomenalan život. Jer život je Lepota!

Tein website: www.teamilankovic.com

Aleksandra Tomić

Radim individualne konsultacije i sa sestrama iz Belog šatora i van njega

Ono što oduvek volim kod astrologije je univerzalnost njenih principa. Mogućnost da se uz pomoć univerzalnih simbola, ispriča lična priča. Duboka i jedinstvena. Gde svako biće, na sebi svojstven način,  proživi određenje životne izazove, ali u njima nije usamljeno. Može da se osloni na iskustva svih onih koji su prošli istim putem i da iz njih izraste.

Duboko verujem u mogućnost ličnog razvoja i rasta, bez obzira na trenutne okolnosti u kojima se nalazite i poznajem snagu svesne odluke.

Znam da se ta snaga nalazi u svakom od nas. Ipak, pre nje, važno je da dođe do razumevanja i prihvatanja sopstvene priče. Da se javi želja za promenom, želja da se napravi iskorak.

Moj rad je usmeren na to da vas, kroz kretanje planeta i njihove aspekte, upoznam sa životnim ciklusima, njihovim potencijalima, zahtevima i prilikama koje donose.

Moja uloga je da vam pomognem da svoju životnu priču sagledate iz novog ugla. Da prepoznate obrasce i ponašanja koji se ponavljaju, da razumete šta se krije iza njih. Koje su to potrebe, koje su to emocije ostale potisnute i  nezadovoljene? Da vas podstaknem da na njima radite i da sebi pružite novu priliku, kako bi vaš život bio radosniji i ispunjeniji.

Radim individualne konsultacije i konsultacije astrologije dece i porodice.

Više o meni i astrologiji dece i porodice možete naći na sajtu: www.osnazenoroditeljstvo.com

Zakaži konsultaciju

Kod Mine i Tee su trenutno sva mesta za konsultacije 1 na 1 popunjene. Ako želiš da te stavimo na listu čekanja, popuni obrazac i javićemo ti se brzo sa dodatnim informacijama.

Par priloga na temu moderne astrologije

Šta je Solarni povratak

Šta je Solarni povratak?

Ekart Tol kaže da je “kako” uvek važnije od “šta”. Svako ko se ikada bavio Solarnim povratkom, kao klijent ili kao astrolog, ovo odlično razume.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Aktivacije Venere i Marsa

Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi

PAKET Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi & program Aktivacija Venera & Mars

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

Cena: 34.960 din ili 304 EUR za plaćanje u celosti
20.820 din ili 184 EUR za plaćanje u dve rate

Vrata otvaramo samo dva puta godišnje.
Upis u novi ciklus je u novembru 2024.

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

 1. Emocionalnu skalu;
 2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
 3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.