Upis u Beli šator počinje 09. maja!

Kakva vam je sudbina – Šta može da se pročita u natalnoj karti

Kakva vam je sudbina

Moderna astrologija daje veoma važnu mogućnost predikcija, što nije isto što i predviđanje.

Predviđanje znači čitanje sudbine, koja je determinisana, i glasi ovako: Dogodiće ti se to i to. Brrr strašno, u stvari ne želim da znam!

Stvarno se pitam kako informacija „Udaćeš se i imaćeš dvoje dece, ali nećeš biti srećna, pa ćeš se razvesti“ može nekome da pomogne. Ne samo da ne može, nego je vrlo opasno tako nešto reći, budući da reči stvaraju osećaje, a osećaji privlače događaje.

Tako se osoba bukvalno programira jer ne može da prestane da misli na to što joj je rečeno, plašeći se lošeg ishoda, čime nesvesno sebe dovede tačno na tu prorečenu tačku.

Upravo se to desilo jednoj mojoj prijateljici, koja je posle, kad god bi imala problema u braku rekla: “Ma šta se ja ložim kad mi je ionako zacrtan razvod!”, što je zapravo odustajanje pred najmanjim izazovom, koji bi inače sredila ko od šale, ne bi trepnula, samo da joj tamo neka nazovi astrološkinja nije rekla da je bitka u startu izgubljena. Ma baš!

Međutim, nikako nije mogla da ukapira šta sebi radi sve dok joj jedna druga astrološkinja (pošto je postala zavisna od astrologa menjala ih je na dnevnom nivou, čak je imala i 10-minutne telefonske konsultacije, samo nešto da pita na brzaka) nije odbrusila: “Ma nemoj, ti bi na mene da svališ odgovornost za sopstveni život. Ja te posavetujem i onda je to moja loša procena, dakle, moja krivica. E ne ide to tako. Ti mi reci šta hoćeš, a ja ću ti pomoći da dođeš do toga ali znaj da je to proces u kome sama donosiš odluke. I nemoj da ti padne na pamet da me zoveš za svaku sitnicu.”

Sjajan stav i odgovor koji joj je pomogao da se 1) oseti glupom i da 2) u trenutku“progleda”. Dugoročno gledano, to joj je pomoglo da krene da se bavi svojim brakom i porodicom, umesto da u strahu čeka svoj “sudnji dan”.

Što se tiče “sudnjega dana”, ima više izbora budućnosti i ono što astrolog vidi na dan konsultacije – u zavisnosti od toga koliko zna, koliko mu je dobar dan i koliko je otvoren za intuitivne uvide – je tek jedna od tih mogućnosti.

Nema nikakvog razloga da astrolog odlučuje u ime svog klijenta o izboru njegove budućnosti.

To je vrlo arogantno i sebično. Time oduzima moć klijentu, a sebe čini moćnim. Ako neko kaže: “Vidim ti ovde neko zlo kako te vreba, slušaj kako ćeš da ga izbegneš”, on/ona ti uteruje strah u kosti (najčešće sa ciljem da se stalno vraćaš da pitaš “Jel prošlo, jel prošlo, jesam dobro uradila?”) i još važnije, ukida slobodnu volju pojedinca da učestvuje u kreiranju svog života.

Međutim, postoje astrološke tehnike koje omogućavaju dodir sa budućnošću i zovu se predikcije. To je niz tehnika zasnovanih na kretanju planeta, na njihovoj simbolici, ciklusima i periodima, koje funkcionišu kao statistika.

Polazi se od pretpostavke da su takvi aspekti jednom pokrenuli ciklus sa nizom događaja u prošlosti, i da kad se ponove mogu da ukažu na sličan period. Prateći cikluse planeta i njihov uticaj na čovečanstvo, moguće je izračunati kolike su šanse da se konkretan događaj (ponovo) odigra.

S vremena na vreme čujemo da astrolozi najavljuju izbijanje Trećeg svetskog rata. Međutim, to se ne dešava jer je kolektivna svest čovečanstva u međuvremenu porasla, pa isti okidači koji su u prošlosti dovodili do rata više ne dovode do istog ishoda. Nezgodni aspekti  se osećaju kao porast nasilja i zaoštravanje odnosa, kao svetska ekonomska kriza, počeo je rat u nekoliko zemalja na istoku ali posledice aktivnosti na nebu nisu toliko dramatične, teške i globalne kao pre 100 godina, kad su isti ciklusi planeta izazvali Prvi svetski rat.

Dakle, kad su se ponovili isti aspekti na nebu bilo je jasno da neće biti lak period i da će biti vrlo borbeno ali sam oblik borbe i nivo na kojem se vodi ne mora uvek da bude 100% predvidiv jer zavisi od nivoa svesti ( i na individualnom i na kolektivnom planu).

Predikcije su vrlo korisne jer aktiviraju pojedinca i/ili naciju na svesni odabir budućnosti, tako što pokazuju šta se pod istim aspektima nekada dogodilo, i pružaju novu šansu da na iste ili slične okolnosti drugačije odgovorimo. Mi možemo da imamo drugačiji odgovor samo kad izađemo iz kruga nesvesnog, mehaničkog ponašanja u koji upadamo jer ne razumemo mehaniku događaja. U tom smislu, predikcije objašnjavanju razloge i uzroke, ostavljajući prostora osobi da sama odluči o svom sledećem koraku.

U privatnom životu je ono što dovodi do konačnog ishoda način na koji se ja ponašam u nekoj situaciji. Ako je neko grub prema meni i preti mi (situacija poznata svim vlasnicima pasa), imam više načina na koji mogu da odgovorim. Mogu da se svađam i pogrevam vatru jer smatram da sam apsolutno u pravu (psi imaju pravo po zakonu da njuškaju žbunje sa strane ulice ako ne ulaze u tuđe dvorište, zar ne?), a mogu da razumem drugu stranu i odgovorim sa poštovanjem (“Aaaa, pa ko bi odoleo tako divno negovanom žbunju, morate da razumete našu slabost prema lepoti!” uz veliki osmeh, a za uzvrat dobijem:“E to da zahvalite mojoj ženi, baš ću da joj kažem da je neko primetio i pohvalio njen trud!”).

Agresivna reakcija + agresivan odgovor = rat.
Agresivna reakcija + ljubaznost i šarm =  događaj

Sve zavisi od nivoa svesti pojedinca i kolektiva.

“Mnogi profesionalni astrolozi misle da predviđanje ubija integritet astrologije, i ja se slažem sa tim pogledom. Međutim, kad sprovodite studije koje pokazuju visok nivo podudaranja geokosmičkih ciklusa sa ljudskim aktivnostima, ne radite sa predviđanjima. Radite sa mogućnostima. A sa mogućnostima možete da odlučujete o budućnosti, bilo da se radi o zaposlenju, venčanju, poslovanju, investicijama ili trgovanju, i sl.
Mi konstantno biramo svoj pravac u životu što nam više informacija dolazi, uzimajući u obzir i svest o verovatnoći uspeha za svaki izbor koji napravimo jer smo nešto pročitali, proučili ili lično iskusili. Astrologija je nauka u kojoj se mogu izvući podudaranja (i stoga izračunati verovatnoća), što je veoma dragocen faktor za donošenje odluka i planiranje. Astrologija je više osnova za umetnost predviđanja nego što je samo predviđanje, jer uključuje izbor kao važan faktor u konačnom ishodu svake situacije. Predviđanje isključuje izbor i osnažuje samo onoga koji predviđa, slabeći sve ostale.”

Rey Merriman, finansijski i evolutivni astrolog.

Individualna konsultacija može da ti pomogne da podigneš nivo svesti i da prepoznaš svoje blokade i mehanizme koji te drže u začaranom krugu. Pokazuje koje je vreme dobro za neke akcije, a za koje jednostavno nije. Zato je uvek dobro da imaš svest o temi godine od tvog rođendana do rođendana, što spada u prediktivnu tehniku Solarni povratak. Kad osetiš da si spremna za novi evolutivni skok, zakaži svoju konsultaciju i imaćeš puno važnih uvida.

A do tada, čitamo se četvrtkom u našem AstroSis pismu. Za slučaj da se još uvek nisi pridružila našoj Astro Sestre zajednici, sada je pravi trenutak. Radujemo ti se!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Aktivacije Venere i Marsa

Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi

PAKET Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi & program Aktivacija Venera & Mars

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

Cena: 34.960 din ili 304 EUR za plaćanje u celosti
20.820 din ili 184 EUR za plaćanje u dve rate

Vrata otvaramo samo dva puta godišnje.
Upis u novi ciklus je u novembru 2024.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.