Moderna astrologija

Čemu služi moderna astrologija – Tajne koje ćete otkriti o sebi

Pošto je astrologija nauka o svesti, uloga astrologa je da, posmatrajući širu sliku, objasni klijentu šta se zapravo dešava i zašto, što on prezasićen informacijama i preplavaljen emocijama ne može da vidi. To saznanje mu omogućava da se smiri i “progleda”. Kao da se odjednom osvesti, pa može da vidi i ono što ranije nije, sve dođe na svoje mesto, a on na jedan nov način vidi sebe i svoju trenutnu poziciju. Tek kad su stvari jasne, čovek može da donese prave odluke i da deluje (taj deo je njegov lični izbor i nema nikakve veze sa astrologom).

Astrologija nam služi vrlo konkretno:

  1. Da prepoznamo periode koji su dobri za neke aktivnosti, a loši za neke druge. Na primer, u vreme kad su planete retrogradne, bolje je smiriti se, opuštati se, medititrati, baviti se sobom, osnaživati svoj imunitet, razmišljati o svojim pravim potrebama i željama i praviti planove. To je period pred akciju, kad se kreira i pravi dobra priprema za ono što će tek uslediti, a nikako nije akcija sama.
  2. Da prepoznamo svoje talente i probudimo ideju o tome da smo rođeni sa nekom svrhom i da spram toga odaberemo studije, zanimanje, posao, hobi, i sve druge aktivnosti koje doprinose tom cilju.
  3. Da bolje razumemo okolnosti i zašto nam se nešto dešava, kao i kako možemo da utičemo na njihovu promenu. Iako deluje da smo nemoćni spram okolnosti, jer se dešava šta se dešava, to zapravo nije tačno. Što smo svesniji svojih obrazaca ponašanja i reakcija, to smo sposobniji da utičemo na događaje.
  4. Da aktivno učestvujemo u svojim odnosima tako što ćemo razumeti njihovu svrhu. Ljudi često ne učestvuju u odnosu nego samo mehanički igraju svoju ulogu, misleći da se ništa ne može promeniti i nije im jasno zašto se neki obrasci ponavljaju. Astrologija pomaže kod osećaja da osoba nije dobar roditelj ili je nezadovoljna sa svakim partnerom kojeg je ikad imala, i sl. Kod ovih pitanja rade se uporedni horoskopi roditelja i deteta ili partnera, odakle se mogu videti očekivanja koja imaju jedno od drugog, način na koji vole i šta im treba da bi se osećali voljeno. Kad se to prepozna, mnogo je lakše izaći iz začaranog kruga i poboljšati svoje odnose.
  5. Da uočimo negativne programe po kojima osoba živi, zbog čega se oseća loše, depresivno, demotivisano, i sl. Astrologija takođe ukazuje na načine kako se ovaj doživljaj može poboljšati, što je posebno važno kad neko ne razume zašto mu se uvek ponavljaju iste stvari, upada u iste zamke ili radi isto iako odluči drugačije, sa dominantnim osećajem da ne upravlja svojim životom i da je žrtva sudbine i okolnosti.
  6. Tumačenje Solarnog povratka, koji predstavlja godišnji horoskop od rođendana do rođendana, iz kojeg se vidi koje su teme aktuelne za tu godinu, šta je najbolje raditi te godine, na šta se fokusirati, i koje oblasti života unaprediti.

Ako ti sve ovo ima smisla, zakaži individualnu konsultaciju i pripremi se za kvantni skok u načinu na koji doživljavaš sebe. Sasvim sigurno ćeš saznati zašto ti se neke misli vrzmaju po glavi i odakle idu tvoje najdublje težnje i aspiracije. To prepoznavanje sebe može učiniti čudo – da se istinski prihvatiš i zavoliš kao nikad do tada.

A sledećeg četvrtka stiže ti podrška u vidu našeg AstroSis pisma. Za slučaj da još uvek nisi u našoj sestrinskoj zajednici, ne časi više ni časa, nego nam se odmah pridruži.

Piše Mina Maniero

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments