Šta je Solarni povratak?

Šta je Solarni povratak

Ekart Tol kaže da je “kako” uvek važnije od “šta”. Svako ko se ikada bavio Solarnim povratkom, kao klijent ili kao astrolog, ovo odlično razume.

Trenutak kad Sunce dođe na tačan stepen i minut gde je bilo u trenutku našeg rođenja je ono što zovemo “rođendan”. Nije slučajno što se ovaj dan svake godine slavi, to je odličan običaj i nikada ga ne treba preskočiti i reći: “Ove godine ne slavim, baš me briga, ionako … (neki glup izgovor)”.

Slavljenjem, uživanjem, ugađanjem sebi i okupljanjem ljudi koje volimo podižemo energiju dana, čime podižemo vibraciju čitave godine. Kakvi god da su planetarni položaji i aspekti na nebu u tom trenutku, oni važe za čitavu godinu i na neki način će se prikazati u vidu događaja i okolnosti. Što smo ih svesniji, to pojačavamo uticaj onih aspekata koji nam se sviđaju, a ublažavamo dejstvo negativnih za koje sumnjamo da bi nam mogli doneti neka nemila dešavanja.

Svest čoveka je čudo. Pomera planine. Dokazano.

Za taj precizan momenat kad tranzitno Sunce dođe na natalno se napravi karta Solarnog povratka, a koja opisuje narednu godinu. To je izuzetno moćno oruđe koje daje fantastične rezultate SAMO kad se uporedi sa natalnom kartom jer bi bez toga svako ko je rođen istog dana imao isti Solarni povratak, budući da je slika neba svuda sa planete Zemlje ista.

Ovde postoji nešto sjajno – od svih prediktivnih tehnika jedino na Solarni povratak čovek ima uticaja, što znači da može da ga promeni. Ako otputuje negde na dan rođendana, menja Ascendent, odnosno način na koji doživljava ono što će se desiti. A budućnost zavisi od oka koje posmatra.

Da bi znala da li treba da negde otputuješ ili ne za svoj rođendan, kako da promeniš perspektivu i svaku godinu napraviš uspešnom, tako da iz godine u godinu samo rasteš, zakaži konsultaciju sa mnom na temu Solarnog povratka. Čak iako ti je rođendan prošao i prioritet su ti neka druga pitanja, ja uvek pogledam koja ti je glavna tema ove godine, od rođendana do rođendan, i za šta su ti vrata otvorena, pa Solarni povratak bude sastavni deo svake konsultacije u manjoj ili većoj meri.

A do priče o tvom Solaru, čitamo se u AstroSis pismu. Ako se još uvek nisi prijavila u našu Astro Sestre zajednicu, obavezno nam se pridruži, kako bi svakog četvrtka dobijala naše AstroSis pismo sa najnovijim vestima kako na nebu, tako i na zemlji.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Paket - Program Aktiviraj svoj horoskop & Iskustvena radionica

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

304 eur/34.690 din za ciklus od šest meseci. Moguće je platiti u celosti ili u dve rate, od kojih se prva plaća pri upisu, a druga februaru 2024.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Novi broj Kosmo vodiča je u prodaji

Nabavi svoj Kosmo vodič za decembar

Kako bi uskladila svoje planove sa Univerzumom i ostvarila maksimum maksimuma

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.