Upis u Beli šator počinje 09. maja!

Pun Mesec u Ribama, 02. septembar 2020

Ja biram zavete moje duše

Zavete smo davale svesno i nesvesno u svojoj prošlosti. To su svi ugovori, obećanja, uverenja u koje smo poverovale. To su i svi zaveti koje smo nasledile kao pravila i podrazumevana moranja od svojih majki i pramajki. To su arhetipske priče, legende, mitovi i računice koje su možda i funkcionisale u prošlosti, ali…

MI SADA ULAZIMO U NOVO DOBA I VREME JE ZA NOVE ZAVETE, OBEĆANJA, UVERENJA, DOGOVORE I UGOVORE U SKLADU SA ŽELJAMA I POTREBAMA SVOJE DUŠE.

Budući da postoji jedan deo koji je na nama i koji samo mi možemo i treba da uradimo na svoj način i u svom ritmu, hajde da vidimo na šta smo prozvane baš sada!

U narednih mesec dana Univerzum nas poziva da osvestimo stare zavete, transformišemo ih u nove i aktiviramo ih svojim kreativnim akcijama.

Prvu priliku za to dobijamo sa Punim Mesecom u Ribama, koji se dešava u sredu, 02. septembra u 07h21 za GTM+2 vremensku zonu.

Za šta je dobar ovaj Pun Mesec, tj. šta nas univerzum poziva da aktiviramo:

Za oslobađanje u svakom smislu – od starih ideja, zaveta, obećanja, inhibicija, kočnica, svih onih glasova što kažu “ali ja ne mogu jer sam…”

Dobar je za uzbudljiva nova prijateljstva, zaljubljivanja na prvi pogled i neobične događaje.

Za uvođenje nekih novih navika ili rutina u svakodnevni život.

Oni koji se plaše svoje ekscentričnosti, pa je kriju, sada imaju podršku nebesa da je ispolje u punom svetlu.

Ovo je vreme kad nam je svima intuicija jača nego obično, što je zgodno za donošenje brzih odluka. Pratite svoje instinkte!

Pa ipak, ima i nešto što sada treba da prepoznamo i transformišemo!

Mars uporava jer se priprema za svoj retro hod, Saturn je spor jer je već u retro hodu, i sada su duže nego ikada u kvadratu, od 15. avgusta pa sve do 9. oktobra.

Ovo je aspekt psa na lancu. Želi da trči, a ne može, pa se jako cimne. Besan. Ljut. Jer šta bi hteo (slobodu), nema i ne može. Nestprljenje. Frustracija. Restrikcije. Bes na sistem, na ograničenja, na sve što je prevaziđeno i više ne služi.

U isto vreme i Venera je na testu ekipe iz Jarca, prvo Jupitera i Plutona, a onda Saturna. Kad je Venera uključena u sličan aspekt kao i Mars, onda se radi o ljubavi, pa bi sve ovo moglo da se odnosi na ljubavnu priču.

Pitajte se: ko/šta vas frustrira, ko/šta vam stvara neizdrž? Jer sada je vreme da to transformišete i da se smirite, kako biste bile spremne kad se nove prilike i novi partneri (ako je to vaša priča) pojave.

Napomena: Mi znamo da to nije lako, i da se nikad niko nije smirio kad mu se kaže “Samo ti je potrebno da se smiriš!”, već baš naprotiv. Zato se i bavimo energetskom psihologijom, koja astrološka tumačenja ume da spusti na nivo tela i osećanja. Upravo tako što kombinujemo pravovremenost koju daje astrologija sa doživljajem u telu koje tretira energetska psihologija, sve ovo nije samo priča kod nas, već pravi iskustveni transformativni rad, koji radimo sa našim Venerama Uzdizanja, članicama naše online zajednice Beli šator.

Dobre vesti

Pun Mesec se nalazi vrlo blizu fiksne zvezde Skat iz konstalacije Vodolija, čiji je simboličan naziv “Želja” jer ukazuje na sposobnost osobe da ispunjava svoje želje, odnosno na trenutak vremena u kojem se velike (Jupiter) i stare, dugo željene (Saturn) želje sada (Uran) mogu ispuniti.

Sa zvezdom Skat su često povezani naučnici i izumitelji, a kad se ovde nađe Pun Mesec, to može da se odnosi i na trenutak kad narod (Mesec) počinje da prepoznaje prilike i šanse za neke nove pomake, nove navike u svakodnevnom životu i veću svest o zaštiti životne sredine (Sunce je u Devici).

Zvezda Skat aktivira multitalentovane osobe, donosi slavu i ugled, a pre svega daje da ljudi ostanu zapamćeni po svom delu za vjek vjekova. Dobri primeri osoba koje su u svojim horoskopima imale naglašenu ovu zvezdu bili su Leonardo Da Vinči i Bendžamin Frenklin.

Zahvaljujući tome što se Pun Mesec nalazi u konjunkciji sa zvezdom Skat, i u egzaktnom trigonu sa Uranom, ovo je vrlo dobar trenutak vremena od naredne dve nedelje za velika otkrića, saznanja i uvide koji mogu da nas vinu u visine. Ovo je vreme mogućnosti, oslobođenja, i svih onih igara slučaja kad imamo više sreće nego pameti. Sjajno vreme za nova poznanstva, nove prijatelje i nove saradnike.

A posebno je sjajan trenutak vremena za udruživanje (Vodolija, Uran) Žena (Mesec)!!!

Kad je ovako jako aktivirana zvezda Skat, najvažnije je da znamo: nikada ne treba da se odreknemo svojih želja, ali da bi se ostvarile treba da ih uskladimo potrebama vremena, i još preciznije rečeno, sa načinom i mudrošću vremena u kojem živimo.

Prva prilika za to nam je sada, na samom početku septembra.

Priliku za drugi korak u ovom čarobnom plesu Sunca i Meseca, tokom septembra, dobićemo sa kvadratom Sunca i Meseca, vreme za treći korak će biti za dve nedelje sa Mladim Mesecom, a velika završnica rada na ovom maestralnom zadatku doći će sa njihovim drugim kvadratom, nedelju dana pre nego što se Mesec ponovo zaokruži i popuni.

Sve će proći je jedna od najvećih istina, ali kako će proći – e to zavisi od nas.
O svemu ovome i kako da iskoristite septembar na najbolji mogući način i izvučete maksimum maksimuma iz svojih akcija u odnosu na vaš znak i podznak smo vam napisale u Kosmo vodiču, koji možete da naručite ovde. Dostupan je samo do 10.09. Požurite!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Aktivacije Venere i Marsa

Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi

PAKET Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi & program Aktivacija Venera & Mars

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

Cena: 34.960 din ili 304 EUR za plaćanje u celosti
20.820 din ili 184 EUR za plaćanje u dve rate

Vrata otvaramo samo dva puta godišnje.
Upis u novi ciklus je u novembru 2024.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.