Saturn u Vodoliji i ulazak u 5. dimenziju

Početkom marta smo u AstroSis pismu pisale o 5 dimenzija Kreacije i zašto je baš ovaj perod sada Veliki Prelazak u Petu Dimenziju. Prvi deo članka je deo tog pisma, jer osećamo da je suštinski važno da to prepoznamo. U drugom delu je osvrt na potrebe Saturna u Vodoliji koji je predvodnik u ovim promenama i potrebama Vremena.

…Hajde da se zajedno provozamo jednim vremeplovom:

Idemo daleko daaaaalekooo unazad kada je sve nastalo iz jedne tačke. To je bila Nulta dimenzija.

Ta tačka je u sebi nosila zapis SVEGA. Ta tačka je sadržala plan i nacrt za čitav život koji iz nje treba da se rodi i proširi na sve strane. I ta tačka je pulsirala, poput materice u kontrakciji, sve dok se nije potpuno dovoljno zgusnula u svoj snazi ŽUDNJE za iskustvom života i rasprsnula.

Bang!

Big Bang!

I u tom trenutku je stvoren Život. Prva dimenzija.

I u istom tom trenutku je stvoren Anti – Život. Druga dimenzija, koja nosi potrebu dualnosti.

Zatim su Život i Anti – Život zauzeli Prostor. Treća dimenzija.

U tom 3D svetu se dešavalo puno toga tokom vremena. Život je tokom Vremena evoluirao. Vreme je dalo još jednu dimenziju životu – pa sad imamo Četiri Dimenzije.

ULAZAK U PETU DIMENZIJU

Verovatno ste već čule da se ove godine čovečanstvo približava prelasku u 5D. Neki već osećaju da se duboko nešto promenilo, neki se potajno nadaju da će se odjednom poput magičnog ćirbu-ćiriba štapića nešto desiti i preneti ih u neke srećnije krajeve, neki se podsmevaju, neki su nezainteresovani, a neki Znaju.

Ali pre nego što otvorimo velove ove Pete Dimenzije hajde da prođemo kroz astrološke aspekte koji ovo opisuju.

Nulta dimenzija iz koje je sve nastalo i koja sadrži SVE je u simbolici Plutona.

Pluton je i ćelija, i u ćeliji DNK zapis koji pamti to SVE i taj prvobitni kod.

Pluton je u simbolici nuklearne energije koja može biti najsnažnija stvaralačka, ali isto tako i najsnažnija rasturalačka energija.

Pluton je Gospodar Transformacije.
Pluton je takođe i onaj koji odnese da bi nešto novo stvorio.
Pluton je smrt. I porođaj.
Pluton je najdublja strast.
Pluton je panični napad. Najstrašniji strah. Paranoja. Osećaj potpunog gubitka kontrole.
Pluton je apsolutna moć. I samim tim potpuna eliminacija straha.
Pluton je, takođe i …. virus. O da!

Sad obratite pažnju kako reagujete dok upoznajete svu simboliku Plutona. Da li vam je frka (jer virus…) ili želite da čujete šta se dalje dešava sa dimenzijama i transformacijom?

Život je astrološki predstavljen Suncem.

Sunce je centar Sunčevog sistema, a astrološki je u simbolici vitalnosti, snage volje, identiteta – i samim tim imuniteta. 

Jer kada znaš ko si, tvoja svetlost je sjajna i snažna i ni jedan virus ne može da preveje tvoju ćeliju da je deo tebe. Odmah se svetlošću Sunca sve nepotrebno izbacuje napolje.

I to je Prva dimenzija Života. Kada bismo živeli samo u toj dimenziji života, dovoljno bi nam bilo malo više Sunca i svi bi virusi otišli Adio. Međutim…

Druga dimenzija života je dualnost koja je u simbolici Meseca.

Mesec je dualna Svetlost koju imamo u natalnoj karti, kao i na nebu.

Ako se pitate kako pa to sada da Mesec bude simbol Anti-Života, evo odmah odgovaramo – NIJE! Ali jeste u simbolici podsvesnog i svih naših emocija koje nosimo sakrivene ispod površine.

Emocije su osnovni kodovi energetskih tokova, i ako su emocije blokirane i zamrznute, energija ne teče, ili teče u pogrešnom pravcu. 

Ako su emocije sakrivene, odbačene, ili tuđe, jer niste na sopstvenom identitetu – tada sve te emocije stvaraju veliku gužvu u energetskim tokovima – opet imamo blokadu i zamrznuto stanje.

A zamrznuto stanje je Anti Život. Ili je sleđeno ili ide naopačke, stvarajući destrukciju.

Treća dimenzija je Jupiter.

Jupiter nam daje prostor, pokazuje nam na sve strane horizont, perspektivu, svu širinu kreacije i veličinu Univerzuma. Otvara naše unutrašnje prostore tako što nam daje osećaj da smo veliki i da je u toj veličini sve moguće. 

On nam otvara pogled i uči nas kako da prepoznamo sebe, a iz sebe jedni druge i vidimo da smo svi povezani i da iako smo u 3D granice ne postoje.

Pa, ipak, već u 4D pojavljuje se graničar. Saturn. 

Četvrta dimenzija je Vreme, i ono je u simbolici Saturna.

Saturn je onaj koji pritiska, zarobljava, zaustavlja i blokira. Saturn želi da nas nauči i stoga postavlja granice za sve one koji nisu savladali njegove lekcije.

Saturn, Gospodar Vremena želi da evoluiramo, a ne da uvek ponavljamo iste priče i iste greške.

I tako dolazimo do SADAŠNJEG TRENUTKA.

Pluton je u Jarcu.
Jupiter je u Jarcu.
Saturn je u Jarcu i uskoro prelazi u Vodoliju.

A u Jarcu se dešava izgradnja novog temelja. Preračunavanje starih računa. Energetskih bilansa. Emotivnih blokada. Podmetnutih sistema koji odavno ne pripadaju ovom vremenu.
Sva tri giganta sada učestvuju u jednom velikom Preobražaju Života. 
Život na planeti Zemlji je došao do trenutka kada prelazimo u Petu Dimenziju.

Ali prvo moramo da izaberemo.

Pluton traži da izaberemo:

Život ili strah.
Promenu ili paranoju.
Prepoznavanje da nosimo u sebi KOD samog Izvora Života ili prepoznavanje da smo nemoćni u odnosu na viruse.

Jupiter traži da izaberemo:

Da vidimo sva prostranstva u sebi i prepoznamo ih u drugima.
Ili da se osetimo zarobljenim u 4 zida i dozvolimo besmislu i beznadežnosti da poput virusa ovladaju našim unutrašnjim prostranstvima.

Saturn traži da izaberemo:

Svoje zdrave granice. Svoje stabilne temelje. Atomske navike koje menjaju sistem iz korena u pravcu koji TI izabiraš.
Ili da se osećaš žrtvom vremena i sistema u kojem živiš.

A Sunce i Mesec?

Ova dva svetla su tu da nam pokažu na koji svoj, lični način možemo da svesno prepoznamo svoje dimenzije i otvorimo se za prelazak u Petu.

Peta dimenzija je dimenzija Kreatora. 

Ulaznica za Petu dimenziju se nalazi u svesti o sebi, u veštini upravljanja svojim emocijama, u prepoznavanju svog izvora svetlosti i svojih unutrašnjih prostranstava, u zrelim i odgovornim granicama, i iskustvu koje se kroz vreme poput najvrednijeg kapitala sakupljalo.

U natalnoj karti svake od vas je zapisano KAKO možete aktivirati svoje kodove Sunca i Meseca i  KAKO u ovom periodu možete aktivirati sve svoje dimenzije.

Jer one su već u vama. I Peta, i sve ostale.

Samo je caka u tome kako ih aktivirati i svesno živeti.

A svetu su sada zaista potrebne Sestre koje znaju kako da Kreiraju.

POTREBA SATURNA U VODOLIJI –  od 21.marta

U subotu 21. marta Saturn prelazi u znak Vodolije i čitavu ekipu iz Jarca (Mars, Jupiter, Pluton) prenosi na jednu novu teritoriju, ali samo na kratko. Iako će Saturn ostati u Vodoliji skoro 2.5 godine (od 17.12.2020 do 07.03.2023) za sada nam pravi samo preview onoga što nas čeka u tom periodu. I traži od nas pripremu!

Ključne reči za Vodoliju su Znanje + Sloboda.

Međutim ovo znanje nije znanje iz uma, već mnogo dublje i sveobuhvatnije Saznanje o osnovnim principima Života. 

Prolazeći kroz znak Jarca u prethodne skoro 3 godine Saturn je prikupljao sve resurse iskustva života. Puno se radilo na prepoznavanju genetike, porodičnih obrazaca, lekcija iz prošlosti i prepoznavanja sopstvene odgovornosti.

Na kraju ovog ciklusa smo dobili poziv, mada smo i prilično pritisnuti na veliko raščišćavanje svega onoga što nam više ne služi.

Jer u doba Vodolije, doba Slobode, ulazimo jedino ukoliko smo dovoljno lagani i nosimo samo onaj prtljag koji služi Znanju. Kosmičkom Znanju.

Ulazeći u Vodoliju Saturn nam postavlja pitanja:

  • Koliko si slobodna? 
  • A koliko uslovljena idejama da nešto moraš, trebaš i ne možeš? 
  • Ko i šta te uslovljava? 
  • Koliko si isključena i zaista izolovana?

Dobili smo zadatak da pre svega napravimo odnos sa sobom. Ruše se sve “neophodne” i “najvažnije” stvari kako bi videli da ništa od toga nije egzistencijalno važno. I kako bi prepoznali da ono što je najvažnije već imamo u sebi –  svoje životno iskustvo, ličnu mudrost i odgovornost.

Odnos sa sobom, sa životom, sa kreacijom i sa ritmom života je ključ za ovaj Veliki Prelazak u doba Slobode.

Zatim, kada na ličnom nivou prepoznamo Sebe i šta je ono što možemo, otvaraju se vrata novog nivoa Vodolije – vrata kolektiva i kosmičke svesti.

NIKADA NISI SAMA

Vodolija nosi znanje da NIKADA NISMO SAMI, nismo razdvojeni i izolovani čak ni u 4 zida, čak ni u prostoru između planeta i zvezda, snaga zajednice i kolektiva je najmoćnija snaga koju sve više prepoznaje i dokazuje moderna nauka. Na kvantnom nivou smo svi jedno.

Međutim, da bismo održali stanje slobode, a da ono ne pređe u anarhiju i haos – Saturn će nas uvek pozivati na ličnu odgovornost odnosno lični odgovor. Saturn uvek postavlja pitanja: 

Kako koristiš svoje resurse?
Kako koristiš svoje vreme?
Kako koristiš svoju Slobodu?

Ako iskoristite ovo vreme da zaista prepoznate svoje darove, da donesete slobodno odluke i izbore koji koriste životu i kreaciji, i ako svesno izaberete gde ćete usmeriti svoj fokus – vreme koje dolazi će biti nepomerljivi temelj za izgradnju svega onoga što je izbor vaše Duše.

A svaka ciglica vaše kreacije će biti deo veličanstvene izgradnje onoga što na nivou kolektiva gradimo.

A to je, drage naše Sestre, nivo Pete Dimenzije, dimenzije Kratora Života.

Vrlo smo aktivne u našoj online zajednici “Beli šator”, gde sa našim sestrama, Prvim Venerama Uzdizanja, zajedno prolazimo kroz sve izazove ove lude, a potencijalno vrlo produktivne 2020. Od septembra otvaramo vrata za nove članice, sve vas koje želite da znate šta se dešava i zašto, kao i kako da sve to primenite na svoj život kako biste imale uspešne poslovne, podrodične i ljubavne odnose. Kliknite ovde da ne dočekate septembar neinformisane 🙂 

Prijavite se na naše AstroSis pismo i svakog četvrtka u 9h vam stižu na mejl pravovremene informacije za narednu nedelju. 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
3 years ago

Bravo!!!

Tea Milanković
Admin
3 years ago
Reply to  Alex

Hvala 🙂

Putnik
Putnik
3 years ago

Zasto obracanje u zenskom rodu?
Da li to znaci da samo zene ulaze u 5D?
Hvala Na odgovoru.

Tea Milanković
Admin
3 years ago
Reply to  Putnik

Dragi Putniče,

Naravno da i muškarci ulaze u 5D, ali u ovom momentu muškarci su samo 1% naših čitatelja, a 99% naše zajednice čine žene, pa iz tog razloga pišemo u ženskom rodu. Ali svakako da su i muškarci dobrodošli, jer uzdizanje u 5D, kao i uzdizanje na bilo koji drugi nivo nije moguće ukoliko nema ravnoteže između muškog i ženskog principa. Divno je što ste tu sa nama!

Natasa Poznic Franceschi
Natasa Poznic Franceschi
3 years ago

Divan i koristan tekst, Tea!! Hvala!!

Tea Milanković
Admin
3 years ago

Hvala puno draga Nataša 🙂

trackback

[…] Pomračenje Sunca jer ujedno i Mlad Mesec u Raku i dešava se preko nultog stepena Raka. Nulti stepenovi i Mlad Mesec su po prirodi poziv na novi početak i povoljno vreme kad se kreće u akciju, što je sada posebno naglašeno kao kolektivna potreba za inicijativom, nečim skroz novim, pionirskim poduhvatima, startapovima, i sl. Međutim, to je samo jedan deo slike na nebu, jer je u isto vreme velika većina planeta u retrogradnom hodu, uključujući i Veneru i Merkura, a Mars, planeta akcije je sa Neptunom u Ribama, što nikako nije dobar trenutak za skroz nove, gore navedene poduhvate.… Read more »

Paket - Program Aktiviraj svoj horoskop & Iskustvena radionica

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

304 eur/34.690 din za ciklus od šest meseci. Moguće je platiti u celosti ili u dve rate, od kojih se prva plaća pri upisu, a druga u avgustu 2023.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Novi broj Kosmo vodiča je u prodaji!

Nabavi svoj Kosmo vodič za oktobar

Kako bi uskladila svoje planove sa Univerzumom i ostvarila maksimum maksimuma

U prodaji je do 5. oktobra!

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.