Upis u Beli šator počinje 09. maja!

Venerin ples u Martu

Godinama smo se pripremale za ovaj period.

Kada smo Mina i ja prošle godine odlučile da pokrenemo Astro Sestre zajednicu upravo smo imale želju da napravimo nešto što će nam omogućiti da što uspešnije prođemo kroz ovaj izazovan period i aspekte koji se dešavaju once in a lifetime.

Vođene našim najdubljim uverenjim da Sve što se dešava jeste za naše najveće dobro i da je Snaga u zajedništvu počele smo korak po korak da gradimo Astro Sestrinstvo.

I evo nas sada u epicentru kosmičkog tornada koji nikoga ne ostavlja nedodirnutim.

Oni koji su ipak nedodirnuti ili su ravnodušni (ravna linija… ups!) ili anestezirani (ups, ups!). Ali oni ni ne čitaju ovaj članak.

Saturn i Pluton su od početka godine počeli da pritiskaju one najdublje slojeve u nama koji su sa jedne strane vrlo bolni jer smo tu najdublje sakrile sve neobrađene emocije, a sa druge strane, upravo u tim dubinama se kriju najveće vrednosti.

Pluton simbolizuje one najvrednije brlijante, najčistije zlato, i najdublje sakriveno blago. A istovremeno predstavlja i svo nasledstvo koje nosimo zapisano u našem DNK kodu.

Pa kada se nakon skoro 12 godina, od kako je Pluton počeo da nas priprema za ove ispite njemu približio i Saturn koji je kao rudar počeo da kopa po tim duuuubokim zapisima – svašta je počelo da izlazi na površinu.

U svim tim zaboravljenim prljavim vodama koje sada isplivavaju (čitaj emocijama), koje je jako lekovito da isplačete i otpustite, nalazi se jedan veliki Dar.

Taj Dar je nešto što je suštinski sakriveno u samom jezgru vašeg DNK koda. U samom središtu tog najvrednijeg brilijanta koji je toliko dugo bio neprepoznat i zaboravljen iza svih slojeva bolnih emocija koje su bile potiskivane.
Dar koji je dar samog života, i potpuno autentična vaša Istina.

Nećete u ovom tekstu saznati koji je tačno taj vaš Dar. Jer je on jednostavno potpuno i apsolutno ličan. Najintimniji. Zapisan u vašem DNK kodu i u vašoj natalnoj karti, i vaša je Misija da ga pronađete. A svrha da ga podelite sa svetom.

Pa ipak, u ovom tekstu želim da vas pozovem da sagledate malo drugačije ovaj period koji sada živimo.

Period koji je kao blagoslov kosmičkog časovnika koji imamo privilegiju da živimo, i da možda po prvi put u duuuugoj generacijskoj liniji prve iskoristimo kako bismo prepoznale taj Dar.

Jer ono što nam sledi u narednom periodu je zadatak Univerzuma da taj dar i upotrebimo. Ali o tome ćemo, već kasnije.

Ako ste spremne da prepoznate sve ove Plutonovske i Saturnovske lekcije i izazove kao priliku, hajde da vidimo kako u martu možemo da se postavimo kako bismo svesno, budno i mudro iskoristile ovu privilegiju.

U ime svih naših majki i pramajki koje nisu imale priliku.

I u ime svih naših ćerki i njihovih ćerki koje će zahvaljujući našem svesnom radu dobiti Dar koji neće morati i same da kopaju po svojim bunarima.

Nulti korak je da prepoznamo startnu poziciju i stav sa kojim započinjemo ples.

Oh sada se pitate kakav ples??

Upravo se o tome radi! Da li ste zauzele stav spreman za borbu? Ili stav spreman za mučno trpljenje? Ili ste se stisle i spremne ste da nastavite da kopate dok dušu ne iskopate?

O ne sisters!!!

Vreme je za plesni stav!

Jer apsolutno možemo i imamo pravo da kroz ovaj tornado otplešemo!

To znači da možemo da uživamo. To znači da možemo da budemo u skladu sa ritmom, a istovremeno da pratimo melodiju svog srca. To znači da može da bude jako kreativno, i nežno, i puno boja i muzike. To znači da može da bude u punom sjaju Venere i na Njen način.

A ako niste znale: na planeti Zemlji pre svega vladaju Venerijanski zakoni. Jer Zemljin rođendan je u znaku Bika, a Bikom vlada Venera.

Dakle, to su zakoni lepote, lakoće, to je zakon privlačenja, zakon ljubavi, zaljubljenosti, kreiranja, uživanja, sestrinstva i umetnosti.

Međutim, u narednom periodu će Venera biti čekirana od strane Svemoćnog Plutona i Učitelja Saturna koliko je spremna da stane iza svog integriteta i da bez obzira na to što je u toku velika oluja ostane dosledna svojim sistemima vrednosti.

Prvi korak – Venera kvadrat Saturn (03.mart)

Poslednje nedelje februara je ovaj uticaj već počeo da se oseća, pojačan kvadratom Venere i Plutona koji se odigrao par dana ranije.

Koliko ste plakale? Koliko vas je bolela glava? Da li ste se osetile da ipak ništa ne ide, da je sve mučno i da više nemate ni snage ni moći da se borite sa tim uraganima?

A opet, koliko ste se u trenucima predaha osetile nikada snažnije i moćnije? Da li ste imale iznenadne poruke i znakove pored puta koji su vam odjednom davali sakrivenu podršku i neočekivano znanje koliko je sve moguće?

Ovaj korak je korak ekstrema i dualnosti.

I ovaj period je super intenzivan jer u nekoliko dana Univerzum želi da nas baci u sve krajnosti našeg iskustva kako bismo pronašle balans.

Taj balans je ključ koji će nas usvesti u naredni korak, ali ovaj ključ nije negde spolja, i nije kod nekog drugog u rukama.

Ovaj ključ se krije unutar vas, u svakoj posebno, u samom središtu dubokog poverenja da između svih dualnosti, i svih rastrganosti i svih rascepljenosti identiteta postoji jedna Duša. I ta duša ima sve boje i mnoge uloge.

Ta duša je i najdelikatniji cvet i najveća ratnica koju je svet ikada video.

I crna i bela i sve između.
I pametna i glupa.
I užasno jaka i užasno slaba.
I ponosna i ponižena.
I kurva i devica.
I puna besa i u potpunom opraštanju.
I ratnica svetlosti i zanesenjak.
I laž i istina.
I umišljena i kreatorka.
I žrtva, i agresor i spasitelj. I posmatrač.
I kukavica, i lavica. I u svemu tome carica.

Jer kada Duša prepozna da može da bude i leptir i cvet, i da od svih govanaca može da napravi zlato – ona postaje vladarka svog života.

Jer zna koje resurse nosi u sebi. I zna da kada ona izabere šta će od svega toga da koristi ona može š.t.a g.o.d ž.e.l.i.

A to je, sestre, privilegija koje su samo retke od naših majki i pramajki imale u svojim životima.

Sada nam je dato da istinski pogledamo u sebe i prepoznamo od čega smo sve sačinjene. I zatim da mudro izaberemo spoznaje i iskustva.

Saturn nas ovde uči i na njegov poseban način izaziva da zaista preuzmemo odgovornost za svoj Dar.

Niko drugi neće umesto nas lično da nam sažvaće i ukloni prepreke do Dara. Niti će iko umesto nas da ga živi. Ali isto tako ne morate same da ponirete u svoje dubine i zato smo mi tu da sa alatima kao što je astrologija osvetlimo mapu puta do tog vašeg dara, i kao što je energetska psihologija – pokažemo kako možete da uklonite sve te prepreke i uz plesne korake krenete svojim putem ka sebi.

Pa opet, niko umesto vas ne može da prepozna i oživi svoj Dar.

Zato je već 04.marta Univerzum potpuno savršeno namestio poziv za sledeći korak:

Retrogradni Merkur sekstil Venera

Sekstil je harmoničan aspekt i napokon u ovom periodu retro Merukura otvara vrata svim Merkurovim poslovima da se izraze.

Ovaj korak traži da: Kažete. Pitate. Zatražite. Izrazite.

Šta?

Pa svoju potragu. Svoje iskustvo. Sve one reči koje ste svo ovo vreme gutale jer ste mislile da morate same i da su previše…zahtevne, ili stidne, ili nemoćne…ili nedovoljne…ili glupe…ili nepotrebne da se kažu jer vi možete same to. Sve te knedle koje su se zabagovale u grlu.

E pa ovaj korak je korak povezivanja i izražavanja.

Jer iz stanja nemoći sledeći nivo je prvo stanje traženja pomoći i podrške. A zatim se tek ulazi u stanje spoljašnje moći a zatim unutrašnje moći.

A kad otkrijete tu unutrašnju moć i taj unutrašnji Dar koji nosite u sebi onda tek možete da zakoračite u naredni korak – prepoznavanje da je Moć uvek u zajedništvu koje nas otvara za deljenje i širenje Dara.

Ali i o tome više u narednim koracima. Idemo ka tome jer nas upravo tamo Univerzum vodi.

Do tada, u martu imamo još posebnih i vrlo moćnih kosmičkih dešavanja, ključnih plesnih koraka i detaljnije o tome vam pišemo u našoj Astro Sestre zajednici svakog četvrtka ujutro.

Jer je najveća snaga Venere kada prepozna da nije sama i da nikada, ama baš nikada ništa ne kreira sama.

Iako se ona pita.

Iako je ona ta koja postavlja uslove.

Ipak, u zajedništvu i jednoti, podršci i razmeni je ključ kreacije. Jer kada se daje i prima, i kada se širi – tada je sve u harmoniji sa energijom života. A život ima samo jedan cilj – da se umnožava!

Zato drage Venerice, prijavite se ovde ako želite da budete deo Astro Sestre zajednice (link je na dnu članka).

I izaberite svoju muziku za vaš autetični, slobodni, hrabri, luckasti, isceljujući i super moćan ples ka vašem Daru.

A zatim – iskoračite u ritmu muzike za ples.

S ljubavlju,
Tea

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivana Stanisavljević Savić
Ivana Stanisavljević Savić
3 years ago

Hvala vam devojke

Aktivacije Venere i Marsa

Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi

PAKET Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi & program Aktivacija Venera & Mars

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

Cena: 34.960 din ili 304 EUR za plaćanje u celosti
20.820 din ili 184 EUR za plaćanje u dve rate

Vrata otvaramo samo dva puta godišnje.
Upis u novi ciklus je u novembru 2024.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.