Upis u Beli šator počinje 09. maja!

Horoskop za 2024. godinu – sve što treba da znate

Horoskop za 2024. godinu

Ovaj članak daje dosta smernica i važne informacije šta možemo da očekujemo u narednoj godini, a što je relevantno i za svaki pojedinačni horoskop za 2024. godinu jer će svakoga na neki način u manjoj ili većoj meri ovi veliki aspekti dotaći.

Cilj ovog članka je da odgovorimo na pitanje šta nam sve donosi Nova godina spram:

1) glavne teme koju ima,
2) kakve nas promene čekaju i
3) koji su znaci prozvani.

Pogledaj i ovaj Instagram LIVE.

Tema godine – 2024. Ključna godina – godina ključa

2024-ta je definitivno ključna godina u ciklusu od 2020. do 2030. godine zato što se u njoj dešavaju aspekti koji se apsolutno nikada nisu desili. Takođe se dešavaju aspekti koji su se mnogo, mnogo, mnogo, mnogo davno desili. I kada se sve to onako uzme, sabere i oduzme mi dobijamo godinu u kojoj zaista možemo da napravimo ključne promene, ključne odluke i da otključamo neke nove nivoe prepoznavanja sebe, života i šta je sve ono što život može da nam donese.

Tema godine je Godina ključa, odnosno Ključna godina i nazvana je tako po Kironu koji će napraviti jedan od najvažnijih aspekata ove godine – učestvovaće u pomračenju Sunca 08. aprila. To je izuzetno značajno, pre svega zato što je Kiron bio prvi astrolog, prvi iscelitelj, bio je onaj koji je dobro poznavao i prirodu i ljude, znao je da koristi resurse planete Zemlje i toliko je postao vešt i dobar u tome da je na kraju postao i učitelj učitelja, majstor nad majstorima… Njegov mit nam sada daje dosta smernica i važne informacije šta možemo da očekujemo u narednoj godini, a što je relevantno i za svaki pojedinačni horoskop za 2024. godinu jer će svakoga na neki način u manjoj ili većoj meri Kiron dotaći (pre svega preko kuće u koju pada ova eklipsa).

Jednako važan aspekt ove godine je i konačan ulazak Plutona u Vodoliju, što je otpočelo 2023. godine, a 2024. se fino nadovezuje sa celom svojom plutonovskom simbolikom.

Šta će ti neobični aspekti tražiti od nas

U 2024. godini će se zaista desiti aspekti koji će tražiti od nas da prepoznamo sve svoje moći ko smo mi zaista, ne samo na nivou onih identiteta kojima sebe predstavljamo kada se upoznajemo sa nekim, nego na nivou zapisa u svom srcu, na nivou zapisa svojih potreba, svojih želja, svojih sakrivenih strasti, sakrivenih ideja… svega onog jako jako intimnog što smo negde stavili iza ćoška ili u naše podrume i što nismo sebi hteli da priznamo, sada će doći vreme da se to otključa i da se napravi malo red. Ovo hoću, ovo neću, ovo želim, ovo ne želim, ovo sa sobom nosim dalje u budućnost, a ovoga sam spremna da se jednom za svagda odreknem…

Jer sve ove godine iza nas se nadovezuju jedna na drugu. Kad smo 2019-te krenuli u ove velike promene i veliko buđenje bilo je jasno da se neće desiti preko noći, nema potrebe da se ništa preko noći tako veliko dešava jer bi bilo previše bolno. Pa opet, Univerzum je vrlo inteligentan, vrlo ljubavan i vrlo nam pruža podršku da se potpuno transformišemo i da postanemo oni najbolji. Značenje šta to tačno znači ove godine možda može i da se otključa.

Godina 2024. je godina spremnosti, ali kakve?

Ko se bavio sobom, svojim emocijama i stalno vraćao pažnju, fokus i energiju na sebe i nije je rasipao taj je sada spreman za veliki preokret.

Ovo je ključna godina koja nas poziva da sve to što uključuje tzv. rad na sebi – sve te metode, alati i tehnike koje služe da se vratimo u sadašnji trenutak, da spoznamo šta to znači biti prisutna sada i ovde – apsolutno stopostotno to počnemo da živimo. Sve to što je nekad bilo duhovnost ili neka lepa pozitivna priča kojom smo voleli da se bavimo kada bismo imali vremena, sada je trenutak spremnosti na nivou kolektiva čovečanstva da sve to živimo i da nam postane prirodno, normalno i da pređe u svakodnevnu naviku.

Dakle, ovo je ključna godina u kojoj moramo da budemo prisutne da sve prepoznamo svoje emocije i da znamo šta da radimo sa njima, a zatim da sva učenja koja nam se sviđaju i bodre nas da budemo dobro oživimo, sprovedemo u delo kako bismo mogle da zapravo istinski kreiramo.

Jer mi se sada nalazimo u kvantnoj eri, kada je najvažnije da se bavimo sadašnjim trenutkom, ko smo mi sada i ko želimo da postanemo, i da uz tu jasnu nameru šta je ono što želimo da ostvarimo ali pre svega da u sebi oživimo kakva osoba to ostvaruje, tek tada mi to zaista možemo mnogo brže nego ranije, mnogo brže nego ikada (jer kvantno znači sve je sada sve postoji istovremeno) i da dekodiramo prošlost, da je promenimo, i isto tako da svesno biramo svoju budućnost.

Najvažnije dešavanje u 2024. iz perspektive Kirona

U ključnoj godini se dešava nešto što je za nas astrologe zaista spektakularno zato što se nikada nije desilo i pitanje da li će se ikada opet desiti. 08. aprila, baš u momentu Solarne eklipse i baš na egzaktnom, ne samo stepenu već i na minutu Solarne eklipse će se desiti i Kiron. Ovo dešavanje je na neki način zapisano u natalnoj karti svakog pojedinca i važno je za svaki pojedinačni horoskop za 2024. godinu jer će svakoga na neki način u manjoj ili većoj meri Kiron dotaći (pre svega preko kuće u koju pada ova eklipsa). I zato je jedna od najvažnijih informacija koju treba da saznate, ako je već ne znate – u koju kuću vam pada 19. stepen Ovna.

Ovo dešavanje je jedan vanvremenski trenutak spajanja prošlosti i budućnosti u jednu tačku – SADA. Saturn je planeta koje govori o prošlosti, Uran je planeta koja govori o sadašnjem trenutku i o buđenju kosmičke svesti o tom velikom instant buđenju koje donosi najgenijalnije ideje, koje je sila koja dolazi iznenada i rešava stvar. Kiron je most između i Kiron astrološki izgleda kao ključ koji otključava prostor između prošlosti i sadašnjeg trenutka, između svih moranja i svih mogu.

Šta otključava ovaj ključ?

I zaista, na nivou kolektiva mi ćemo imati jednu duboku aktivaciju gde smo prozvani da otključamo nešto, ali šta?

Kao kad Alisa u zemlji čuda pronalazi ključ i prvo misli da je jako, jako, jako mala pa ne može da ga dohvati, pa se sećate koliko je taj ključ nedostižan, koliko je daleko, daleko, daleko na tom visokom, visokom, visokom stolu i onda ona popije neki čaroban napitak kako bi mogla da poraste, da se uzvisi, u stvari počinje da prepoznaje svoju veličinu i uspeva da dohvati taj ključ.

Ali onda je pitanje i kada dobijemo taj ključ da li ćemo znati koja vrata treba da otvorimo i ukoliko posmatramo vreme kao najveću inteligenciju Univerzuma koja služi tome da kroz vreme rastemo, razvijamo se, postajemo sve bolji i bolji, sve moćniji i moćniji, imamo sve više i više mogućnosti, onda možemo da pogledamo i ovo vreme od godinu dana kao jedno veliko vreme u kom mi rastemo i rastemo poput Alise, otkrivamo sve više i više ko smo zaista mi, otkrivamo svoju veličinu, otkrivamo šta nam služi, šta nam više ne služi, skidamo stare terete jer sa teretima ne možemo da se uzdignemo i da uhvatimo taj ključ, puštamo sve što nas muči, sve što nam je ostalo u prošlosti više nam ne služi kako bismo u lakoći mogli da se popnemo i da uhvatimo taj ključ i onda gde ćemo sa tim ključem? Na koji način ćemo to da iskoristimo?

Jer to jeste ključno pitanje, u ključnoj godini, dakle nije ideja samo porasti, uzeti ključ i staviti ga u džep. Jer tako, u stvari, samo zaključavamo sebe.

Kad se previše približimo Uranu (kao Kiron) neprijatno je, jer Uran nije prosek, a kad je neko natprosečan u bilo kom smislu, recimo da može da komunicira i sa životinjskim svetom, a ne samo sa ljudskim, naravno da nailazi na osude svoje okoline i naravno da to nije nešto što je tako lako opšteprihvaćeno. Nijedan talenat koji ide ispred svog vremena (Uran), nijedna veština, nijedan napredak nikada nije lako i u startu opšteprihvaćen, uvek je postojala borba starog da stvari ostanu kako jesu, da se držimo onoga što mislimo da jesmo, što mislimo da treba da budemo i onoga što zaista jesmo i da pređemo na novi nivo (Saturn).

Čim si drugačiji, odnosno napredniji, nudiš nešto novo imaš tog Saturna, to staro kome treba da se na neki način odužiš. Odužuješ se kroz vreme tako što zriš, tako što postaješ sve spremniji i spremniji. I sada u 2024-oj mi smo svi već spremni, dakle nema više pripreme, nema više tih godina u kojima je potrebno da se troši vreme na zrenje, zreli smo, spremni smo kao čovečanstvo da otključamo svoje talente i onda… Kiron ide od Urana do Saturna i od Saturna do Urana, znači kad smo prihvatili svoje nove talente sve to što jesmo, onda se vraća kod Saturna, Saturn kaže šta ćeš konkretno sa tim da uradiš, kako ćeš to da oživiš, kako će to da postane deo tvoje svakodnevice i onda ponovo idemo ka Uranu koji kaže kako će to da služi ljudima, jer niko od nas nije sam.

Šta je ono što će ova Ključna godina da donese kako bismo mogle da porastemo dovoljno da uhvatimo taj ključ?

U jednoj rečenici to je dozvola da budemo oni koji jesmo, dozvola da otključamo svoje autentične, vrlo originalne delove sebe, koje smo dugo dugo potiskivale, nismo ih same niti dozvoljavale, niti prepoznavale, niti vrednovale, a oni su sve vreme tu, ali sakriveni toliko da su nas cele činili malim kao Alisu. Međutim onog momenta kada počnemo da otključavamo te svoje autentične delove, vrlo jedinstvene, vrlo originalne, vrlo nesvakidašnje, mi počinjemo, u stvari, da rastemo. Upravo je to najvažnija tema za svaki pojedinačni horoskop za 2024. godinu.

Koga će se ovo najviše ticati? Koji astrološki znak će biti najviše aktiviran u 2024-oj? I šta je važno za svaki pojedinačni horoskop za 2024. godinu?

Na sreću apsolutno će se ticati svih nas. Znači ovde niko neće biti izuzet, možda će se samo najviše fokusirati priča za vas lično u odnosu na to gde vam se nalazi Ovan, odnosno 19. stepen Ovna, u kojoj oblasti života (kući). Tako će neko biti prozvan na promenu u porodici, neko na poslu, neko u odnosu sa prijateljima, neko preko novca, neko preko reputacije, karijere, i sl. Ali svi ćemo na neki način u manjoj ili većoj meri biti prozvani.

Naravno, aktivacija će biti vrlo jaka (najjača) Ovnovima i onima koji imaju lične planete u Ovnu (Sunce, Mesec, Merkura, Veneru i/ili Marsa).

Takođe će biti jaka aktivacija onima koji imaju vladara ASC u Ovnu (=to je vladar podznaka), kao i onima koji imaju Kirona povezanog sa ličnim planetama i/ili vladarom ASC (=u nekom aspektu, bilo kojem).

Ali i svim ostalima će ovo biti jaka, prelomna, ključna godina za nove izbore i nove odluke, što će se jako lepo videti u svakom pojedinačnom horoskopu za 2024. godinu.

Ključna reč godine je PRISUTNOST, pa je naša najveća poruka da na novi način spoznate šta to znači biti prisutan u sadašnjem trenutku. Da, zvuči kao kliše, znamo, ali samo onome ko o tome priča i sluša. A kad počne da se praktikuje i doživljava u telu, tada otkrivamo ceo jedan novi svet postojanja. Upravo je u tom novom, 5D svetu ključ.

Srećno svima u pronalaženju svog ključa!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Aktivacije Venere i Marsa

Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi

PAKET Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi & program Aktivacija Venera & Mars

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

Cena: 34.960 din ili 304 EUR za plaćanje u celosti
20.820 din ili 184 EUR za plaćanje u dve rate

Vrata otvaramo samo dva puta godišnje.
Upis u novi ciklus je u novembru 2024.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.