Upis u Beli šator počinje 09. maja!

Pluton u znaku Vodolije: Moćno vreme

Pluton u znaku Vodolije

Kliknite ovde da preslušate članak u audio formatu.

Moć srca

Dobro došli u MOĆNO VREME koje nije pred nama, nego u nama kao naša najveća podrška na putu (samo)ostvarenja, tj. prelaska iz jedne ere (digitalne) u drugu (kvantnu) koju nam omogućava Pluton u znaku Vodolije.

Uskoro će vam biti jasno šta pod ovim mislimo, nije toliko apstraktno koliko na prvi pogled deluje.

U narednih bezmalo godinu dana SVI ćemo osetiti svu posebnost nadolazećeg vremena, pre svega po tome što ćemo se osećati čudno. Ali ako ne razumete ŠTA se dešava, ZAŠTO se to dešava i KAKO da se postavite na drugačiji način, veliki su izgledi da svoju novu realnost pogrešno protumačite – kao krizu, a ne kao priliku za napredak. Umesto razvitka, možete se zaglaviti u osećaju bezizlaznosti i mislima tipa prolazi mi vreme uzalud, kasnim, kaskam za svojim ciljevima, sve mi se rasteže, odugovlači i nestaje ispred nosa, jedan deo dana mi je fenomenalan a drugi katastrofalan…

Ali ako naučiš kako da krizu preobratiš u priliku, u šansu za skok na novi nivo života, ovo će ti biti najbolji period ikad!

MOĆNO VREME, vreme prekretnice, traje od marta 2023. do januara 2024, a u ovom članku ćemo ga opisati iz perspektive Plutona. U martu 2023. Pluton je iz Jarca prešao u Vodoliju, ali će se već u junu iz Vodolije vratiti u Jarca i tu ostati sve do početka 2024. kada će ponovo ući u Vodoliju, gde će biti narednih dvadesest godina (sve do 2044).

Cilj ovog članka je da vam odgovori na ta tri pitanja:

  1. Šta nam se dešava od marta 2023. do januara 2024.?
  2. Zašto nam se ovo sad dešava?
  3. Šta svako do nas lično može da uradi kako bi najbolje iskoristio ovo moćno vreme?

Pa krećemo!

Šta nam donosi Pluton u znaku Vodolije od marta 2023. do januara 2024.

Iliti
Zašto je ovaj period koji sada živimo MOĆNO VREME

Godina 2023. je sasvim posebna jer se u njoj dešava spoj dva znaka  koja na dva različita načina govore o vremenu, Jarca i Vodolije. Taj spoj se dešava preko Plutona, planete koja simbolizuje moć.

Pluton (moć) + Jarac (staro vreme) i Vodolija (novo vreme) = MOĆNO VREME

Ovo je poziv Univerzuma da prepoznamo moć u sebi, konkretnije u svom srcu (kao organu) i da “naučimo” kako da ga aktiviramo.

***Sve detaljne i konkretne informacije o tom moćnom trenutku vremena naći ćeš u našem Kosmo vodiču OVDE

Vreme iz perspektive Jarca i njegovog vladara Saturna

Jarac predstavlja linearno vreme kako ga mi, ljudi, doživljavamo, krećući se od prošlosti, preko sadašnjosti ka budućnosti. Linearno vreme ima svoje zakone, pa na primer, jedan od bitnijih je “Šta si posejao, to ćeš i požnjeti” koji se odnosi na uzrok i posledicu.

Evo kako to funkcioniše:

Zamisli da seješ, radiš… ma sve si uradila u pravom trenutku i na najmudriji način na koji si mogla. I izabrala pravu zemlju, i nabavila pravo seme, i iskopala najdublju rupu. I zalila je vodom obogaćenom mineralima i vitaminima. I proverila da je temperatura prava, a vazduh blagonaklon. Ma sve! Zasadila si i pustila da tvoja kreacija nikne.

Šta bi bilo kada ovaj zakon ne bi postojao?

Pa… mogla bi, recimo, da potpuno zaboraviš na svoje seme i nikada se više ne vratiš svom plodu.

Mogla bi i da dođeš do ploda, koga nema.

A mogla bi da dođeš do svog ploda u očekivanju nečeg lepog, sočnog, vrednog, mirišljavog, ma sve ono što si želela dok si se istinski trudila da zasadiš pravo seme, kad ono – izrastao neki dinosaurus. Ne tvoj sočni plod – dinosaurus, bre!

Kako to? Paaa nema Saturnovog pravila, nego su posledice akcija sasvim slučajne, šta te zadesi, zadesilo te.

U Univerzumu slučajnosti ne postoje, upravo zahvaljujući Saturnovim zakonima.

Zašto nam je to uopšte važno?

Zato što nam Saturn, gospodar Jarca, vraća lopticu u naše dvorište. Poziva da kao prvo izaberemo svoju kreaciju; zatim da damo svoj odgovor na različite situacije koje se pojavljuju dok se bavimo svojom kreacijom (čitaj: dok prolazimo kroz krizu), da osvestimo svoje emocije i kako da “radimo” sa njima i da na taj način svesnom namerom i uzvišenom emocijom kreiramo svoju budućnost, kao u onoj knjizi sa više krajeva gde od datog izbora u sadašnjosti zavisi krajnji ishod u budućnosti.

Pluton (moć) u Jarcu (vreme) znači da MI IMAMO MOĆ DA UPRAVLJAMO SVOJIM VREMENOM.

I dalje, to znači da mi imamo magnet u sebi koji privlači željeni ishod budućnosti, a to je SRCE.

*** Ako želiš da naučiš kako da otvoriš svoje srce i aktiviraš ga kao magnet, i pokreneš sve darove i super moći koje se kriju u tvom srcu, preuzmi vežbe iz energetske psihologije koje ćeš naći u Kosmo vodiču. Sve informacije naći ćeš OVDE

Vreme iz perspektive Vodolije i njegovog vladara Urana

Uistinu, vreme je nelinearno, što znači da se sve dešava u istom trenutku. Kad bismo se tako rastegli (psiho-fizičko-emocionalno-duhovno) doživeli bismo sebe istovremeno ne samo u svojoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti već i u raznim paralelnim realnostima, telima i životima! Srećom pa ne možemo to da doživimo na našem trodimenzionalnom nivou (telo-emocije-um) jer bi to dovelo do cepanja ličnosti i proveli bismo se kao u filmu, koji je baš ove godine osvojio Oskara, “Sve, svuda u isto vreme”, kao junakinja kojoj polazi za rukom da živi svuda, da ima dodir sa svim svojim identitetima, da se nalazi na svim mestima u isto vreme. Ona postaje toliko moćna da joj SVE izgubi smisao. I pošto joj više ništa nije važno, odlučuje da svoju moć iskoristi tako da se samoubije u crnoj rupi.

To je jako precizna slika jedne od mogućnosti u budućnosti koju je aktivirao Pluton u znaku Vodolije.

MOĆ I MOĆ SRCA

Postoji velika razlika sa kojom emotivnom podlogom koristimo moć koju imamo. Osećanje sopstvene moći je iz stanja mira i zadovoljstva mnooogooo MOĆNIJE nego kada osećamo moć iz stanja nemira i nezadovoljstva. Zato je glavno pitanje sa koliko svesti koristimo tu moć! Jer mi uvek imamo MOĆ, znale mi to ili ne.

Ali ako kreiramo iz nemira i iz nezadovoljstva često kreiramo nesvesno i tu svoju moć koristimo nesvesno.

Tada Pluton, koji je vladar moći, pravi destrukciju i u našem životu i time postaje vladar destrukcije. Sa druge strane, ako znamo kako da koristimo svoju moć iz mira i osećaja zadovoljstva, tj. iz otvorenog srca, onda je Pluton gospodar preporoda, rađanja novih svetova i privlačenja koji nam omogućava kreiranje iz polja beskonačnih mogućnosti.

Šta će tebi doneti Pluton u znaku Vodolije zavisi upravo od tvog ličnog odgovora na pitanje – kako koristiš svoju moć za destrukciju ili za preporod.

POLJE BESKONAČNIH MOGUĆNOSTI

Šta je uopšte KVANTNO POLJE SVIH MOGUĆNOSTI?

To nam zvuči kao neki termin koji smo možda čule, a verovatno i jesmo ako se već neko vreme bavimo sobom, ali je to prepoznato kolektivno još uvek na jednom filozofskom, teorijskom nivou. Međutim, sada dolazi vreme kada zaista na nivou pojedinaca i sve više na nivou grupa, počinjemo da živimo svesno na svakodnevnom nivou ovo polje.

To ne znači da ćemo sad, instant, mi preći u to novo polje života i da ćemo izaći iz ovog trodimenzionalnog polja ograničenih mogućnosti. ALI znači da ćemo sve više imati mogućnost da uplivamo u polje svih mogućnosti, da otvorimo svoju svest, da progledamo i da vidimo ŠTA ZAISTA ŽIVOT JESTE, U KOJOJ MERI SMO MOĆNE I U KOJOJ MERI IMAMO MOGUĆNOSTI IZBORA! I to je vrlo precizno opisuje Pluton u znaku Vodolije.

Pa kada se vratimo u naš 3D fizički nivo, vraćamo se PROMENJENE sa jednom potpuno drugačijom percepcijom o sebi, o životu, o iskustvima koje smo imali i koje ćemo tek imati.

*** O konkretnim mogućnostima u konkretnom mesecu, a sve u tačnom preciznom ritmu sa potrebom vremena naći ćeš OVDE.

Sada stižemo do drugog od tri velika pitanja.

Zašto nam se ovo sad dešava

Iliti
U kom pravcu ide evolucija, koji je to sledeći korak?

Iz homo sapiensa u homo luminousa

Ono što se sada definitivno dešava jeste da svi mi evoluiramo iz HOMO SAPIENSA u HOMO LUMINOUSA (čoveka svetlosti). Zašto evoluiramo u čoveka svetlosti ? Zato što počinjemo da se prisećamo da je SVE VIBRACIJA koja ima svoju frekvencu, a koja je izraz, tj. govor svetlosti. O tome najviše govori Pluton u znaku Vodolije.

Mi smo svi svetlosna bića i u zavisnosti od toga na kojoj smo vibraciji mi imamo nižu ili višu frekvencu. Što nam je niža frekvenca to smo zgusnutije energije, to smo materijalniji, to se sporije krećemo, sporije nam se događaju promene, sporije idemo ka svom ostvarenju i sporije su nam frekvence emocija. Što su nam emocije sporije to nam je teže i osećamo se manje produktivno, manje živo, manje vibratorno i lako.

Kako nam je frekvenca i vibracija viša to nam je brža energija i brže se krećemo i sve brže i brže do onog momenta kada uđemo u apsolutnu brzinu. Tada prelazimo brzinu svetlosti i u stanje BEZ BRZINE GDE SE SVE DEŠAVA ISTOVREMENO!

Da li možemo da prođemo brzinu svetlosti?! Naravno da možemo i to se sada sve više i naučno dokazuje.

Ako znamo kako da upravljamo svojom vibracijom mi onda možemo da znamo kako da prelazimo iz teškog stanja kada se sve jako sporo dešava u lakše stanje kada se sve istovremeno dešava.

Nekada je našim roditeljima bilo potrebno mnogo vremena za bilo kakvu promenu ili jednostavan kontakt gde se na poruku čekalo danima preko pisma i sl. A mi sada imamo instant informaciju U REALNOM VREMENU o bilo čemu ili kontakt sa bilo kim gde god da se nalazimo na planeti.

Sada imamo mogućnost da mnogo brže promenimo svoju vibraciju i da je duže zadržimo na visokom nivou kako bismo mogli da ostanemo duže u STANJU SVETLOSTI.

TO NAM JE VAŽNO JER SVI MI ŽELIMO DA SE OSEĆAMO DOBRO, DA ŽIVIMO RADOST, LJUBAV, SPOZNAJU… SVI MI NA KONCU SVEGA ŽELIMO DA BUDEMO SREĆNI!

**** Upravo tome – da olakšaju i ulepšaju život – i služe vežbe iz energetske psihologije koje kombinujemo sa astrološkim kodovima. Sve informacije o tome naći ćeš OVDE.

Šta ti lično možeš da uradiš u Moćnom Vremenu

Iliti
Kako da najbolje iskoristiš moćno vreme

Najkonkretnije moguće, MOĆNO VREME ti daje šansu da evoluiraš i setiš se da MOĆNO VREME nije pred tobom, nego u tebi kao tvoja najveća podrška na putu (samo)ostvarenja, tj. prelaska iz jedne ere (digitalne) u drugu (kvantnu).

Dobro razmisli i na skali od 1 do 10, gde je jedan “ni najmanje”, a deset “apsolutno da”, pronađi svoj odgovor:

1) Da li te vreme jede, troši, umara i nikada ga nema dovoljno? (gde si ti od 1 do 10 ? 1 bi bilo da uvek imaš dovoljno vremena, a 10 da nikada nemaš dovoljno)

2) Koliko si NEzadovoljna na kraju dana? (gde si ti od 1 do 10? 1 bi bilo apsolutno sam zadovoljna, 10 bi bilo potpuno sam nezadovoljna)

3) Da li često pristaješ na kompromise, mrvice i neispunjena očekivanja? (gde si ti od 1 do 10? 1 bi bilo ne pristajem uopšte, 10 bi bilo pristajem stalno)

4) Da li imaš previše svega ali nedovoljno onoga što zaista želiš, odnosno da li znaš svoju pravu meru i prave prioritete? (gde si ti od 1 do 10? 1 bi bilo imam svega što moje srce želi dovoljno u pravoj meri, 10 bi bilo imam svega nedovoljno, ili imam ono što ne želim previše, a onoga što želim nedovoljno)

5) Da li imaš strah od proticanja vremena? (gde si ti od 1 do 10? 1 bi bilo mudro koristim svoje vreme, 10 bi bilo apsolutni strah od proticanja vremena i da ništa nećeš stići)

Ako si svuda ispod 4 – dobro je! Ako si ispod 2 – odlično! Ostaje ti samo da se zapitaš šta ti fali da bude 1.

Šta ti nedostaje da budeš Cela, u Jednoti sa svim svojim delovima, usklađena u taktu vremena sa ritmom svog srca i potrebom svog Života?

Ali ako si više od 5, znači da si sve više i više udaljena od sjedinjenja sa sobom i svojim jedinstvenim vremenom života, a to znači da je pravo, krajnje, MOĆNO VREME da podigneš svoju vibraciju, otvoriš srce i brže kreneš ka svom ostvarenju.

Znaj da Pluton u znaku Vodolije može da ti donese wow period transformacije ka novim izborima i tvom novom životu. Ali do koje mere će se to aktivirati ipak zavisi od tebe i tvojih izbora.

****Upravo se time bavimo u narednom periodu iz meseca u mesec! Detaljnije o tome pogledaj OVDE
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Pročitajte i nastavak ove priče u članku MOĆNO VREME. […]

Aktivacije Venere i Marsa

Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi

PAKET Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi & program Aktivacija Venera & Mars

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

Cena: 34.960 din ili 304 EUR za plaćanje u celosti
20.820 din ili 184 EUR za plaćanje u dve rate

Vrata otvaramo samo dva puta godišnje.
Upis u novi ciklus je u novembru 2024.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.