Upis u Beli šator počinje 09. maja!

Pun Mesec u Devici, 09. mart 2020.

Kad poznajemo kretanje Meseca, imamo dve najvažnije informacije: KAD i KAKO.

Svaka faza Meseca je dobra za nešto jer kreacija zahteva vreme.

Naravno, ljudi se sete ove pomoći tek kad su u problemu, pa im treba kosmička mudrost, na primer, kad se razbole razmišljaju o ishrani (ishrana je u simbolici Meseca), i to je OK.

Ali ako bismo odlučile da budemo svakodnevno povezane sa fazama Meseca, život bi u celini bio lakši, i imale bismo daleko manje i lakše krizne situacije za rešavanje.

Naš cilj u sestrinskoj zajednici AstroSestre je:

  • da iskoristimo maksimum od svakog Mladog i Punog Meseca u zavisnosti od znaka u kome se nalaze;
  • da koristimo Mesec kao tajmer u planiranju;
  • da znamo u koju nam kuću natalnog horoskopa padaju Mlad i Pun Mesec, jer odatle univerzalnu priču spuštamo na lični nivo, te znamo kako ove Mesečeve faze utiču baš na nas.

Pun Mesec je vrhunac lunarnog ciklusa, a njegove su ključne reči: rezultat, otpuštanje i zahvalnost.

Rezultat zato što se sada vidi da li je želja, namera posejana za mlad Mesec iznikla, da li se nešto desilo ili nije. Neke želje zahtevaju vreme, ali je do ove faze jasno da li smo dobile bar neki znak da je proces ispunjenja u toku. Emocije su drugi dokaz – kako se osećaš spram želje koju si u fazi Mladog Meseca poželela?

Ako si osetljiva na pun Mesec, onda si sada razdražljiva, ili tužna, ili zabrinuta. To je zato što telo oseća da na vrhuncu ciklusa do nekog ostvarenja mora do dođe, ako ne, zna da mora da čeka. Sada su osećanja izložena, kako bi se sagledala.

Zato je druga ključna reč faze Punog Meseca – otpuštanje. Otpuštanje što ne treba, što koči, što guši, što stvara anksioznost. Ako nešto ne ide, sada je vreme da se pusti, otpusti, pročisti, izbaci iz sistema i krene dalje.

Vreme punog Meseca je dobro za detoksikaciju organizma i dijetu. Sad sve silazi, pa se lakše gube kilogrami i zadržana voda.

Pogledaj sad unazad, onako iznutra, na proteklih par meseci i potraži ono što te povređuje, boli. Ovo ne radimo da bismo krivile sebe ili druge, već da bismo oprostile. Kad oprostimo, otpustimo vezu, pročistimo karmu, i dozvolimo ciklusu obnavljanja da se desi, a ranama da zarastu.

A zbog toga što u Univerzumu ne postoji praznina, ovo slobodno mesto sada treba popuniti zahvalnošću za iskustvo.

Šta se radi narednih 14 dana dok je Mesec u opadanju?

Ovo nije vreme za započinjanje nečeg novog već za otpuštanje kočnica i regrupisanje snaga, vraćanje unutrašnje moći i osećaja samopouzdanja, poboljšanje emocionalnog zdravlja i deljenje mudrosti sa drugima.

Ovo je vreme ugađanja sebi i nežnosti prema sebi.

PUN MESEC U DEVICI – Vera nasuprot strahu

Kad je aktivirana osa Devica/Ribe, to znači da je akcenat na veri, nasuprot strahu.

Da bi vam bilo jasnije na šta tačno mislimo, uzećemo kao primer korona virus (vrlo u simbolici ovih znakova). Korona virus je napravio na trenutak haos/zastoj u nekoliko zemalja, i to ne samo u dalekoj Kini, već i u voljenoj nam Italiji, a podigao jedan veliki talas panike i straha svuda. U međuvremenu se ispostavilo da nije smrtonosan, kao i da umiru samo stariji bolesni ljudi.

Oni koji su skloni drami, otrčali su u radnje da pokupuju zalihe hrane, vitamina C i svih maski koje su našli. Oni koji su skloni da traže smisao, našli su genijalne podatke, tipa da u Kini nikad nije bilo manje zagađenje, da je prestala potražnja, pa samim tim i proizvodnja kineskih jeftinih gluposti koje u realnosti nikome ni ne trebaju, a Italijane, primorane da ostanu „zarobljeni“ u kući, sigurno je opalilo sećanje na njihove osnovne vrednosti – porodicu i duhovnost, vrednosti koje su poslednjih decenija prilično zanemarili.

Postoji inteligencija u ovom samoispravljajućem i samoregulišućem Univerzumu koja je daleko dalekovidija od naše ljudske. To je stvaralačka inteligencija koja upravlja kretanjem planeta, promenom godišnjih doba, činjenicom da se iz žira rađa hrast, a iz žene ljudska beba, i radi na principu Ljubavi. Konstruktivna je i pravedna, čak i kad nam ne izgleda tako.

I tada, nam samo preostaje da verujemo.

Kad su u Punom Mesecu aktivirani Jupiter i Neptun, kao sada, to donosi naglašenu duhovnu komponentu celom periodu.

Ključne vrednosti su: vera, nada, poverenje.

Ljubav kao stvaralačka sila.

NA KOGA ĆE NAJVIŠE UTICATI OVAJ PUN MESEC

Na Device i Ribe u znaku i podznaku. Kao i na one koji imaju Mesec u Devici ili Ribama.

SAVET ZA NAREDNE DVE NEDELJE (od 09. marta do 24. marta)

Pošto je ovo vrlo osetljiv period, preporučujemo da meditirate, da se okružite lepotom, da slušate motivacione govore, čitate inspirativne knjige i priče o mudrosti…

Slušajte svoju intuiciju ove dve nedelje, moguće je da će biti jača nego ikada.

Posebno pažljivo pratite znakove pored puta.

Ako ste spremne da prepoznate i pročistite ograničavajuća uverenja o sebi, drugima i životu uopšte, koja vas koče i zadržavaju predugo na isto mestu, zakažite astrološku konsultaciju sa jednom od nas dve.
Sada je posebno važno da ne dozvolite da vas savladaju strahovi jer je ovo vreme za akciju, i kad uskoro dobijete šansu da krenete unapred, važno je da budete spremne.
U vremenu promene, ključna stvar je znati u kom pravcu krenuti, kako naglasiti svoje najveće potencijale, a kako umiriti sve ono što remeti napredak.
Konsultacija 1 na 1 je naša apsolutna preporuka. Sve informacije imate ovde.
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Aktivacije Venere i Marsa

Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi

PAKET Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi & program Aktivacija Venera & Mars

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

Cena: 34.960 din ili 304 EUR za plaćanje u celosti
20.820 din ili 184 EUR za plaćanje u dve rate

Vrata otvaramo samo dva puta godišnje.
Upis u novi ciklus je u novembru 2024.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.