Upis u Beli šator počinje 09. maja!

Pun Mesec u Vagi, 08. april 2020.

Mesec je planeta koja se najbrže kreće, i zato njegovo kretanje pratimo na dnevnom nivou, da osetimo atmosferu dana (u našoj sestrinskoj zajednici to je Astrocmoxxx) i na mesečnom nivou, kada prepoznajemo njegove dve faze u procesu kreacije – početak procesa, o kojem nam govori Mlad Mesec, i zaokruženje procesa, Pun Mesec. Važno nam je da poznajemo kretanje Meseca, jer tada imamo dve najvažnije informacije: KAD i KAKO.

Svaka faza Meseca je dobra za nešto jer stvaralački čin zahteva vreme, a Mesec koristimo kao tajmer u planiranju, odnosno, prepoznavanju faze.

Pun Mesec je vrhunac lunarnog ciklusa, a njegove su ključne reči: rezultat, otpuštanje i zahvalnost.

Šta se radi narednih 14 dana dok je Mesec u opadanju?

Ovo nije vreme za započinjanje nečeg novog već za otpuštanje kočnica i regrupisanje snaga, vraćanje unutrašnje moći i osećaja samopouzdanja, poboljšanje emocionalnog zdravlja i deljenje mudrosti sa drugima.

Vreme Punog Meseca je dobro za detoksikaciju organizma i dijetu. Sad sve silazi, opada, pa se lakše gube kilogrami, celulit i zadržana voda.

Ovo je vreme ugađanja sebi i nežnosti prema sebi.

PUN MESEC U VAGI, 08. aprila u 04.35h za Beograd i našu vremensku zonu

Ključna tema ovog Punog Meseca je saradnja i razumevanje sebe i drugih.

Ovaj Pun Mesec se dešava samo nekoliko dana posle Velike konjunkcije Jupitera i Plutona, i povezan je kvadratom sa njima. Kvadrat je tip veze koji govori o napetosti, tenziji i pritisku, dakle, o atmosferi koja pritiska da se nešto preduzme i promeni. Na individualnom nivou je važno da se što više opuštamo, i da ne podlegnemo tom pritisku da nešto radimo na silu i na stari način, posebno u odnosima.

To što radimo na silu su naši stari mehanizmi, koji ne žele da umru. To što radimo na silu je naša senka. To što radimo na silu je naš lični Mr. Anderson, koji želi da vlada i da ostane nadmoćan, kao što je do sada bio.

Ali ne može, jer gubi snagu. Pojavila se nova svetlost u nama, ona koja oseća istinu da smo probuđeni, i čije je došlo vreme da se pokaže i potpuno nas oslobodi svih mrakova nesvesnog, svih porobljavanja, i svih patnji.

Pošto je Novo Doba zasnovano na univerzalnim vrednostima svesti, ljubavi, saradnje, poštovanja, slobode, povezivanja… sada je vreme da otpustimo sve dokaze iz prošlosti koji su nas ubedili da je to nemoguće živeti, i da se prepustimo novim iskustvima, koja će nas uveriti da je sve to sada itekako moguće.

Sada je vreme oslobađanja od starih sebe i otvaranja za ono ko želimo da postanemo.
Vreme je da otpustimo sve stare načine razmišljanja, stare misli, stare mehanizme o tome ko smo mi, a ko su drugi ljudi, i da se otvorimo za ono što u Novom Dobu možemo postati, imajući u vidu glavne vrednosti iz Vage: saradnju i razumevanje. Vreme je za aktivno (Ovan) traženje dubljih nivoa u odnosima (Vaga).

Možda ćete se sada osetiti kao dvostruke ličnosti. Jednim delom sebe pričaćete neke stare priče, u koje ovaj drugi deo više ne veruje. Tako ćete se zateći kako izgovarate tuđe misli, kolektivne brige, prevaziđene ideje o tome ko ste vi, a ko su drugi, i kako treba vaši odnosi treba da izgledaju. Kad vam se to desi, samo zastanite, i povucite reč. A onda dajte sebi vremena da se iznova formirate, i da osetite iznutra ko želite da budete u Novom Dobu.

Vaga je znak mira, sklada, harmonije.

Vaga je znak koji nam govori o našoj potrebi da se međusobno podržimo kako bismo na individualnom i kolektivnom nivou dostigli vrhunac zrelosti, mudrosti i lepote.

Činjenica da je Pun Mesec u kvinkunksu sa Neptunom, samo govori o tome da nam je potrebno poverenje u polje svekolikih mogućnosti, dostupno svima u Novom Dobu u koje smo ušli, gde možemo napraviti one izbore koji doprinose miru, skladu i harmoniji.

Činjenica da je Pun Mesec u Vagi u kvadratu sa Plutonom samo govori o tome da smo se umorili od kontrolisanja onoga što nije na nama da kontrolišemo, i da je došlo vreme za duboku regeneraciju.

Činjenica da je Pun Mesec u Vagi u kvadratu sa Jupiterom, samo govori o tome da je vreme da pristupimo novoj viziji sebe u odnosima, i da nam je to svima sada misija.

Kvadrat je aspekt koji kaže vreme je, kreni, menjaj, probaj, aktiviraj se.

Pun Mesec u Vagi nas proziva da prepoznamo sve što nas sputava da osetimo ogromnu ljubav prema Životu.
Ove pročišćavajuće dve nedelje smo dobili na poklon da otpustimo sva svoja ograničenja, muke, terete, patnje, i da se predamo ljubavi prema Životu kako bismo slobodno voleli i bili voljeni.

Na koga će najviše uticati ovaj Pun Mesec?

Na Vage i Ovnove u znaku i podznaku. Kao i na one koji imaju Mesec u ova dva znaka.

Savet za naredne dve nedelje (od 08. aprila do 23. aprila)

Otkrivajte nove sebe. Otvarajte se za nove sebe. Pitajte se ko biste voleli postati.

Otkrivajte kako se vaši partneri menjaju. Otvarajte se za nove njih. Pitajte se ko bi sve oni mogli postati i kako možete da im u tome pomognete.

Klonite se teorija zavere i jalovih priča. Zaboravite i oprostite sve nepravde u prošlosti, znajući da je sve to ostalo u starom dobu.

Umesto da tražite najbolje sebe iz prošlosti i da pokušavate da se vratite toj sebi, otkrivajte nove sebe, one koji biste mogli zahvaljujući svim tim iskustvima postati.

Otkrivajte svoj maksimum.
Otvarajte viziju znajući da je sve moguće.
Sve je moguće.
Sve je moguće.
Sve je moguće.
Nova Ti je moguća, i jedva te čekamo.

Pridruži nam se u našoj Astro Sestre zajednici kako bi dobijala naše AstroSis pismo četvrtkom o dešavanjima u narednih nedelju dana, tako što ćeš nam ostaviti svoju email adresu u dnu ove strane. Samo skroluj do kraja.

Piše Mina Maniero

 

 

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Aktivacije Venere i Marsa

Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi

PAKET Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi & program Aktivacija Venera & Mars

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

Cena: 34.960 din ili 304 EUR za plaćanje u celosti
20.820 din ili 184 EUR za plaćanje u dve rate

Vrata otvaramo samo dva puta godišnje.
Upis u novi ciklus je u novembru 2024.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.