Upis u Beli šator počinje 09. maja!

Kako da najbolje iskoristiš vreme retro Merkura

Ove godine, 2020. Merkur će biti retrogradan tri puta:

  • od 17. februara do 8. marta
  • od 18. juna do 12. jula, i od
  • 14. oktobra do 3. novembra

Preduzmi ova tri koraka u vreme retro Merkura i imaćeš smislenije tri nedelje nego što možeš i da zamisliš.

Jednog dana, brže nego što si sad u stanju da poveruješ, tvoja današnja maštanja i priželjkivanja će postati realnost. Kad se to desi velike su šanse da ih nećeš ni prepoznati.

Mislićeš na nešto drugo šta bi još mogla da dodaš, kako da brže stigneš tu i tu, koga nema i šta ti fali… i sasvim sigurno ćeš biti usmerena na neku novu budućnost. A ovo današnje nadanje, koje ti deluje tako posebno i nedostižno, biće ti kao dobar dan – dobar dan.

Činiće ti se kao da je oduvek bilo tako, da si oduvek živela tako, i tvoj fokus će ići dalje ka „ima nešto što sad hoću, vidi ovako…“

Zaboravićeš koliko si predano radila da otkloniš blokade, kako si morala da budeš hrabra da se suočiš sa strahovima, kako si ljuštila sloj po sloj sputavajućih uverenja g.o.d.i.n.a.m.a. I što je najluđe, zaboravićeš sve to vrlo brzo, čim se promeni.

Ispada da se menjamo brže nego što svoj razvoj možemo da ispratimo golim okom.

Kako?

Zato iskoristi ovaj period od tri nedelje Merkurove retrogradnosti da zastaneš.

Pogledaj unazad.

Sasvim sigurno tvoj život čine lepote koje već živiš, a ni ne znaš da ih živiš. Sa tobom žive tvoji snovi koji su se prebrzo ostvarili i postali svakodnevica. Tu su ti danas i svi oni uspesi koje nisi ni proslavila, jer su odmah počeli da se podrazumevaju. Kao i svi wow odmori i wow ljudi, koji bi staroj ti izgledali kao sa filma.

Pogledaj još malo unazad.

Uporedi svoju ti od pre pet godina sa ovom sadašnjom i spoznaj da živiš jedan stil života od kog bi se toj pet godina mlađoj ti zavrtelo u glavi.

A dok gledaš unazad, pogledaj i u ovo:

Čim te nešto iznervira spremna si da staviš sav svoj fokus na blokadu, zaboravljajući jednu veliku istinu – kad uradiš to što želiš na svoj sopstveni način, bez obzira na to kako to drugi ljudi rade, i koji su njihovi recepti za uspeh, snovi se ostvare koliko sutra. Vizija se približi, postane realna, opipljiva, a onda se pretvori u cilj, i tako se ostvari.

Zato ne daj da te ništa ubrza toliko da ti tvoje nekada vizije, a danas realnosti prolete.

Ne daj ni da te tvoje sadašnje blokade i strahovi zaustave u vremenu i prostoru, i učine da se vrtiš na istom predugo.

Šta konkretno?

Iskoristi mudro ovo vreme retro Merkura.

Uspori.
Zastani.
Pogledaj.
Prepoznaj.

Prati ova tri jednostavna koraka, i imaćeš najbolje tri nedelje retro Merkura ikad:

  1. Napravi prostora za odavanje časti onoj viziji koju si stvorila i koju danas živiš. Zastani malo da odaš sebi čast za sve ono što si već izmaštala i ostvarila. Ovo uradi sama, a možeš i sa onima koji su ti u tome pomogli.
  2. Pročisti ono što te guši, i zaustavlja u mestu. Energetska psihologija ima efikasne, a lake alate da ti u tome pomogne. Otklanjanjem blokada i strahova se predano bavi Tea.
  3. Prepoznaj svoj sopstveni stil manifestacije, tvoj lični način koji kod tebe radi. Tu može da ti pomogne astrološka konsultacija. Čitanje natalne karte, izuzetno bogatog informativnog polja, u kome se nalaze odgovori na sva pitanja, radimo obe, pa izaberi onu koja ti u ovom trenutku više „leži“.

Imaš tri nedelje za ova tri koraka, jer tome vreme retro Merkura zaista služi. Ne znači da je posle toga kasno, samo se možeš naći u raskolu sa trendom vremena, pa kad se otvore vrata za akciju, a ti ništa kvalitativno nisi promenila, veliki su izgledi da ćeš opet uraditi isto kao i ranije. Uradićeš isto jer ne znaš za bolje, samo da bi posle nekog vremena shvatila da ti je i rezultat isti.

I zato je važno da SADA prođeš korak 1, 2, i 3, a da se onda prepustiš novim maštanjima i priželjkivanjima, koja će potom vrlo brzo postati tvoja realnost.

NAPOMENA: Mi se bavimo modernom astrologijom, koja daje odgovore na pitanja kako i zašto, ali ne na pitanja koja počinju sa „da li“.
Možeš da nas pitaš „Zašto se uvek vrtim u istom krugu“, ili „Šta treba da prepoznam i promenim kako bi uradila to i to“, ili „Koji mi način najviše leži da se ostvarim na poslu/u ljubavi, i sl.“.
Možeš da pitaš za obrasce koji te sprečavaju da ideš dalje.
Pitaj nas, recimo, koji su ti dobri periodi za akciju, a kad je bolje da se smiriš.
Daj da ti izračunamo najbolji datum (i sat) za otvaranje sajta, firme, saradnje, potpisivanje važnog ugovora, venčanje, i svega onoga što treba da traje, kao na primer, ciklusa radionica, projekata, i sl.
Pitaj nas i za odnos sa partnerom, ljubavnim i poslovnim, kako da bolje komunicirate i kako da napravite od života medeni mesec.
Može ti biti vrlo važno da znaš temu godine od rođendana do rođendana, jer će ti pomoći da se fokusiraš na ono što će ti tvoja solarna godina najviše doneti.
Samo nemoj, molim te… da nas pitaš „kad ću se udati?“, „Da li će se on razvesti i biti sa mnom?“, „Da li ću ikad zatrudneti?“…
Mi nismo vračare, tako da ne znamo da li ćeš ikada, i kad ćeš…
A od srca i sa puno ljubavi, savetujemo ti da nikada nikoga to ni ne pitaš. Dovoljno je da znaš tvoje šta, kako i kad, da bi ostvarila sve to što bi volela.
Pa tako, sad kad je sve jasno, vidimo se na jednoj produktivnoj, super korisnoj konsultaciji!
Ovde možeš da se informišeš u FAQ i da zakažeš konsultaciju kod Tee ili Mine.
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Aktivacije Venere i Marsa

Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi

PAKET Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi & program Aktivacija Venera & Mars

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

Cena: 34.960 din ili 304 EUR za plaćanje u celosti
20.820 din ili 184 EUR za plaćanje u dve rate

Vrata otvaramo samo dva puta godišnje.
Upis u novi ciklus je u novembru 2024.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

AstroSis pismo

Prijavi se na naše AstroSis pismo, koje ti stiže četvrtkom u 9h, da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.