Pomračenje Sunca, 21. jun 2020.

NOVI POČETAK, DA, ALI ČEGA?

Pomračenje Sunca jer ujedno i Mlad Mesec u Raku i dešava se preko nultog stepena Raka. Nulti stepenovi i Mlad Mesec su po prirodi poziv na novi početak i povoljno vreme kad se kreće u akciju, što je sada posebno naglašeno kao kolektivna potreba za inicijativom, nečim skroz novim, pionirskim poduhvatima, startapovima, i sl. Međutim, to je samo jedan deo slike na nebu, jer je u isto vreme velika većina planeta u retrogradnom hodu, uključujući i Veneru i Merkura, a Mars, planeta akcije je sa Neptunom u Ribama, što nikako nije dobar trenutak za skroz nove, gore navedene poduhvate. Da stvar bude kompleksnija i retro Saturn, gospodar Vremena i Ciklusa, je na nutlom stepenu Vodolije, što je na prvi pogled kontradikcija po sebi jer je Saturn simbol starog, karme, koja zapravo predstavlja posledice akcija iz prošlosti, pa kad je Saturn retro onda je reč o prastarim dešavanjima, dok je Vodolija uvek prestavnik nečeg novog, kao i nula (gde se Saturn našao po drugi put ove godine) bi bila nešto kao novo na kvadrat. O Saturnu u Vodoliji smo pisale ovde.

Stoga će mnogi osećati neizdrž da okrenu novi list, nešto važno promene, pokrenu, otvore, započnu na spolja… ali to neće nužno biti pametan potez. Promene koje idu na spolja nisu pametne jer ovo zapravo označava ulazak u Novo Doba, u kojem važe neka nova pravila, koja još uvek ne znamo i ne razumemo, pa zaletanje iz sigurnosti koju vam daju znanja kako je bilo ranije (makar to ranije bilo i juče) može da se završi vrlo nezgodno jer neće biti isto kao ranije i neće važiti isti zakoni.

Sada se sve strukture menjaju, mi se iznutra menjamo kao pojedinci, prepoznajemo da imamo neke nove potrebe, želje, ideje o tome šta nas zaista čini srećnim, a šta nam apsolutno više ne treba, a menja se i svet oko nas istim intenzitetom i brzinom, pa i ono što bismo hteli ili mislimo da hoćemo možda uskoro neće ni postojati. Postojaće nešto novo, neki novi svet, koji sada ne možemo ni da zamislimo, kao što 90’ih nismo mogli da zamislimo život u online svetu.

To je nešto veliko novo što nas očekuje je kao svet pre i posle interneta, koji se pojavio početkom 90’ih kad je Saturn poslednji put bio u Vodoliji. A tome ćemo svedočiti sledeće godine, 2021. posle susreta Jupitera i Saturna u Vodoliji.

Zato kažemo DA promenama iznutra, novim tehnikama i učenjima koja za cilj imaju da se osaćamo stabilnije, uravnoteženije i da budemo u miru, ali NE promenama na spolja (tipa, otvaranje nove firme, velika ulaganja, udaja, i sl.)

EFEKTI EKLIPSE I PRIPREMA ZA PROMENU

Efekti ove eklipse će se osećati do sledeće, što je krajem godine, i kao i sve što se dešava od početka ove lude 2020. predstavlja svojevrsnu pripremu za susret Saturna i Jupitera u znaku Vodolije, gde će se sastati 21. decembra 2020, a čime će otpočeti novi 200-godišnji ciklus njihovih susreta u vazdušnim znacima.

Dakle, mi mislimo da je „Korona svet“ i sadašnja dešavanja najveća promena i da se svet sada od toga oporavlja, dok je zapravo ovo sve prirpema za naredna dešavanja, kojima ćemo tek svedočiti. „Korona situacija“ je bila u simbolici Saturna i Plutona koji su se sastali u januaru ove godine u Jarcu, kako bi zaustavili svet (Saturn) i transformisali ga (Pluton). Jupiter nastavlja da se sastaje sa Plutonom još dva puta, i drugi njegov susret će biti 29. juna 2020.

O Jupiteru i Plutonu smo vam pisale ovde.

ZNAK RAKA

Rak je znak emocija, pa kad se u Raku dogodi pomračenje Sunca sigurno ćemo to svi mi, bilo da smo Rakovi ili nismo, vrlo jako, vrlo intenzivno osetiti. Možda ste primetili da smo svi postali osetljivi, da se drugačije osećamo, skoro da se čudimo sebi, jer otkrivamo neke nove osećaje, reagujemo drugačije, sve nas potresa i prodrmava veoma duboko. Verujte, nema nikoga ko je imun na ovo. Svi se menjamo iznutra. I na nekom nivou, ovo je kao promena DNK strukture kolektiva čovečanstva.

Rak je znak koji voli da se povuče u svoju kuću, u okrilje svoje porodice i toplog doma i tamo pronađe svoje utočište. Zanimljivo je kako nam je otežano putovanje i kako smo na neki način „primorani“ da ostanemo u kući, da se malo smirimo i ušuškamo, i da napravimo da nam tu gde smo bude lepo.

Rak je znak koji zna da već ima sve što mu treba, u sebi, u svom srcu i onome šta/koga najviše voli, i najsrećniji je kad to može da podeli sa svojim najbližim ljudima, pre svega svojom porodicom, i upravo se tu nalazi najveće bogatstvo (u Raku Jupiter, planeta Obilja, ezgaltira).

Vrednosti koje treba usvojiti i negovati su nežnost, saosećajnost, brižnost, prihvatanje, pomaganje, biti tu za svoje. Svest o tome da kreiramo osećanjima. Prizivanje osećaja koje želimo da iskusimo. Negovanjem ovih vrednosti steći ćemo potpunu unutrašnju moć, i tako ćemo se pripremiti za sve promene koje nam slede.

Ova eklipsa nam pokazuje da je sve vrlo jednostavno kad se vratimo na esenciju odakle sve nastaje – LJUBAV.

Pokazuje nam i da je glavna tema ovog perioda, iako ne izgleda tako, LJUBAV.

Ljubav kao stvaralačka sila. Ljubav koja stvara Život i Svetove. Ljubav na kojoj se svet temelji. Ljubav koja prevazilazi sve prepreke.

Jer Rak nas uči da Novi Život uvek nastaje iz Ljubavi.

SAVET ZA OVAJ PERIOD

Sve tehnike energetske psihologije i novih nauka, koje se temelje na povezanosti srca i mozga.

Meditacije. Joga. Pranajama.

Vežba „Dah srca“, koju je najviše promovisao Greg Brejdon ispred Heartmath instituta, to je vežba/tehnika povezivanja sa srcem i emitovanja ljubavi, u trajanju od 3 minute, kojoj smo mi, Astrosestre, samo dale ime „Dah srca“.

Knjige, lajvovi i sve od dr Džo Dispence jer je on na najsveobuhvatniji način objasnio kako postići novo stanje bivanja kojem se stvarnost prilagođava (a ne obrnuto).

Knjige Brene Braun koja piše o saosećanju.

ZA ŠTA JE IDEALAN OVAJ PERIOD

Ovo je idealan period za kreiranje svoje nove stvarnosti, novih sebe iznutra, onakvih kakvi želite da postanete – u miru, slobodni, radosni… jer tome nas uči znak Raka, koji sa svakom promenom uvek kreće iznutra.

Tako da jeste vreme za novi početak, ali ne na spolja, već za početak građenja novih sebe. Sjajno je vreme da u svoj mozak ugradite novi program (misli, osećaje, mentalne filmove), nešto kao hardver, koji će emitovati nove vizije budućnosti pre nego što se ta budućnost pojavi. Vreme je da se otvorite za neometan protok energije kako biste se usaglasili za željenom budućnošću, i bili u skladu sa iskustvom koje želite.

Najbolji savet koji za vas imamo je: NEMOJTE SLUŠATI NI GLEDATI NIŠTA ŠTO NE ŽELITE DA DOŽIVITE U SVOM ŽIVOTU.

Fokusirajte se samo na ono što celim svojim srcem želite, uvek samo na LJUBAV, znajući da ono što radimo sada, ima efekat narednih 6 meseci, do nove eklipse.

Vrlo smo aktivne u našoj online zajednici “Beli šator”, gde sa našim sestrama, Prvim Venerama Uzdizanja, zajedno prolazimo kroz sve izazove ove lude, a potencijalno vrlo produktivne 2020. Od septembra otvaramo vrata za nove članice, sve vas koje želite da znate šta se dešava i zašto, kao i kako da sve to primenite na svoj život kako biste imale uspešne poslovne, podrodične i ljubavne odnose. Kliknite ovde da ne dočekate septembar neinformisane 🙂 

Prijavite na naše AstroSis pismo, koje vam šaljemo na mejl svakog četvrtka oko 9h. 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Paket - Program Aktiviraj svoj horoskop & Iskustvena radionica

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

304 eur/34.690 din za ciklus od šest meseci. Moguće je platiti u celosti ili u dve rate, od kojih se prva plaća pri upisu, a druga februaru 2024.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Novi broj Kosmo vodiča je u prodaji

Nabavi svoj Kosmo vodič za decembar

Kako bi uskladila svoje planove sa Univerzumom i ostvarila maksimum maksimuma

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.