Oslobodi silu ljubavi! Saznaj kako

Saturn u Ribama (7. mart 2023 – 25. maj 2025)

Saturn u Ribama

Pišemo vam pregled narednog perioda od dve i po godine koje će značajno obeležiti Saturn u Ribama.

Kliknite ovde da preslušate članak u audio formatu.

Wow, kakvo nam čudesno vreme stiže!

Ili još bolje – kakvi MI stižemo vremenu čuda!!!

Dobro došli u moćnu mutaciju vremena u 202. godini

Nalazimo se u jednoj vrlo moćnoj mutaciji vremena. A vremenom vlada Saturn – Gospodar Vremena & Majstor Ciklusa. U narodu je poznat i kao Učitelj-Mučitelj, Sizifov kamen ili Karmički Dug.

Međutim, u novom vremenu koje se sada kreira, koje svi MI svesno kreiramo, Saturn dobija nova značenja. Ne mora više da nam jede vreme, stvara pritisak i depresiju, niti da nas muči kako bismo nešto novo naučile.

Ne mora!!!

…Sem ako ne insistirate da baš mučenjem postižete svoje rezultate.

Ali ako čitate ovo, sigurne smo da ste odlučili da više ne morate da trpite, da se mučite i gurate Sizifovo kamenje da biste ostvarili svoje želje i uspeli u životu.

Verujemo u vas.

Hajde da krenemo od početka i vidimo korak po korak šta nam sve donosi Saturn u Ribama!

Od čega zavisi da li će za vas lično Saturn u naredne dve i po godine biti povoljan ili ne?

Odmah da kažemo od čega ne zavisi – od toga gde vam i u koju kuću pada u horoskopu. Njegova veza, tačke preklapanja sa vašim horoskopom, tj. tranzit koliko god da po tradicionalnoj astrologiji može da bude “loš” (tipa da je tranzitni Saturn u Ribama u kvadratu ili opoziciji sa vašim natalnim Saturnom, Mesecom, Suncem ili tome slično) ne znači da je predstojeće vreme za vas nepovoljno.

To znači da ste prozvani na ozbiljno preispitivanje, i od toga sa koliko zrelosti, odgovornosti i mudrosti pristupite temama koje će vam Saturn aktivirati u narednom periodu, zavisi vaš uspeh.

Vaš uspeh može da bude grandiozan baš zato što vas Saturn sada provocira. Baš zbog njega. Baš zahvaljujući njemu.

Ali taj magičan preokret realnosti se neće desiti bez vas i vaših svesnih odluka da bude tako.

Da li će vas Saturn zaključati u starim, prošlim iskustvima?

Saturn je prošlost. Ribe su izgubljenost.

Stoga je pravo pitanje – da niste VEĆ izgubljeni u svojoj prošlosti?

Prepoznaćete da jeste po tome što se plašite budućnosti, imate iracionalne strahove i ne znate šta hoćete jer to što ste hteli ranije niste uspeli da ostvarite, pa vas je sada strah da će se to ponoviti (npr, bili ste ostavljeni, izgubili ste nekoga, niste zadovoljni svojim poslom, imali ste neka traumatična iskustva, i sl.)

Istina je da…

Saturnov ključ sada može da vas zaključa i zatvori u prošlim, karmičkim zamkama ali i da vas otključa i ponudi vam čvrst i stabilan temelj za nove izgradnje.

Kako će kod vas biti zavisi pre svega od stepena u kojem preuzimate odgovornost za svoj život u potpunosti.

A odgovornost nije krivica.

Niti je prošlost težina pod kojom treba da se krivimo.

Stalno se pitajte:

Šta ako SADA može da bude drugačije?

Šta ako je vreme za nove kreacije budućnosti koje neće ličiti na ono što ste doživeli u prošlosti? (na šta tačno mislimo videćete do kraja ovog članka)

I šta ako je Saturn u Ribama prilika za vas, velika šansa da otpustite svoju tešku, sputavajuću prošlost kako biste mogle da izmaštate svoju novu budućnost?

Karmičke naplate ili nešto sasvim drugačije?

Za Saturna se kaže da kad je u Ribama izaziva karmičke naplate, u smislu šta si posejala to ćeš i požnjeti. Pa ako si bila odgovorna, strpljiva, metodična i usmerena na dugoročni cilj, sada možeš da očekuješ nagrade. A ako si bila nehajna i bahata, sada bi to moglo da ti se obije o glavu. Pošto Saturn vlada ciklusima, karma se ne ograničava samo na jedan život već se prenosi dalje, na sledeći i sledeći sve dok se lekcija ne nauči i ciklus zatvori.

Osnovno razumevanje karme je kao naplata duga.

Međutim, to možemo da sagledamo i na drugačiji način:

Zamislite da se neko rodi „sa nožem u ruci“ – sa pasijom prema oštrim predmetima, ljudskom telu, bolu, krvi.

Prvi život

Velike su šanse da će postati ubica. U prvom životu ubija i na taj način živi svoju potrebu da iskusi bol.

Drugi život

Po zakonu karme u sledećem životu se rađa kao žrtva ubice. Ima isto to iskustvo bola samo sa druge strane, jer poenta života je da stekne neko iskustvo sa svih strana kako bi se u potpunosti osvestilo. I tako, posle dva života, taj čovek/žena zna kako je biti agresor, a kako žrtva.
I sad bi tu mogao da bude kraj.
Ali nije.
Jer šta se dešava u trećem životu kad se opet rodi ista ta osoba sa „nožem u ruci“?

Treći život

Sada postaje hirurg! Nožem sada spasava živote. Osoba je i dalje izložena boli i krvi… ali ovaj put ima svest, te svoju prirodu živi na najuzvišeniji mogući način.

Na nivou čovečanstva mi smo sada u trećem životu.

Svi vi koje čitate ovo sasvim sigurno imate svest o sebi i stalno se pitate kako da upotrebite svoje talente, znanja, iskustva i autentičan doživljaj sveta, uključujući i vaš lični bol (!) tako da činite dobro. Kako da, metaforički rečeno, budete hirurg. Pitate se kako da to što radite bude smisleno. Krećete, prirodno, od nekih želja i one vas vode ka onome što bi mogla biti vaša misija.

Ali sada, baš sada, u ovom trenutku koji će trajati sve dok je Saturn u Ribama, a to je do maja 2025., pravo pitanje je kako da aktivirate svoju misiju. Ne “da li” već “kako”. Stalno se to pitajte i odgovor će vam doći.

Zapamtite da Saturn može da vam bude najveća podrška!

Od čega zavisi da li vas lično Saturn u Ribama podržati?

Saturn je gospodar odgovornosti. Ribe su ili kreatori (oni koji izmišljaju a zatim stvaraju čudesnu, magičnu, bajkovitu, nestvarno lepu realnost) ili žrtve (okolnosti, prošlosti, svog tela, uverenja i svoje okoline).

U naredne dve i po godine Saturn će svakoga od nas pojedinačno propitivati:

  1. Kako TI odgovaraš na okolnosti u kojima si se našla sada?
  2. Kako TI odgovaraš na potrebu vremena i ciklus kreiranja nove realnosti koji se dešava upravo sada?
  3. Kako TI odgovaraš na potrebu svog srca i poziv svoje Duše da živiš svoj dar i podeliš sebe sa svetom SADA?

Ako veruješ da ti se život dešava, da ne možeš da napreduješ jer ti neko smeta, sputava te, ograničava… ili da ti oklonosti ne idu na ruku, pa si fokusirana na te ljude, na te nemile događaje, na sve ono što ti smeta – na svoj umor i nezadovoljstvo – ti si u poziciji žrtve.

Ako si se setila da, bez obzira na sve to što je deo svačije realnosti, budući da se nalazimo u svetu dualnosti pa moramo da imamo i lepa i nelepa iskustva, ipak TI Biraš svoju sudbinu, pa čak i to kako ćeš se osećati – to znači da si kreatorka.

Tek kad si odabrala da budeš 100% odgovorna za svoju kreaciju, tada si na putu na kom imaš podršku Majstora Vremena i Mudrog Učitelja.

Kakva će postati vaša realnost u naredne dve i po godine?

Saturn je realnost. Ribe su znak verovanja.

Svako može da vidi metu očima i da pogodi cilj. Ali samo najbolji žmure, i gledaju – srcem.

Kao što je Neo morao da oslepi da bi bolje video i oslobodio sve(t) iz matriksa, programa, iluzije realnosti. (u filmu Matrix)

Kada damo srcu da nam pokaže put uvek smo vođene Silom Ljubavi, a to je najjača Sila stvaranja u Univerzumu – silom koja ne umara, već oživljava. Silom koja ne grči, već opušta. Silom koja ne dozvoljava strah, niti goniče, niti uslovljavanja, već oslobađa.

Iskoristite ovo vreme da se oslobodite iluzija sopstvene stvarnosti i da naučite kako da ostvarujete svoje ciljeve prateći srce. Tada će vaša realnost postati čudesna! ŽIVEĆETE ČUDA SVAKI DAN! Pitaćete se kako je ovo uopšte moguće, i trebaće vam nove reči za nova iskustva vaše realnosti jer će vam “magično, lepo, divno” postati suviše obično.

Ovo nije poezija, nije ni prazno obećanje, nisu ni lepe reči. Zato što mi mislimo na srce kao organ i na konkretan, jednostavan a vrlo delotvoran način na koji se možete naučiti KAKO da otvorite srce, zahvaljujući saznanjima iz energetske psihologije.

Poslednjih godina naučnici sve više govore o tome. Moderna nauka sada zna da je ključ uspeha svakog pojedinca i nas, kao kolektiva čovečanstva, u tome da usaglasimo srce sa mozgom i da odatle stvaramo svoju realnost – prema svom slobodnom izboru.

Zapitajte se da li u ovo verujete? I ako ne, zašto?

Jer, koje god lične razloge da imate, istina je da samo niste dovoljno informisani.

Počnite da se informišete, da istražujete šta kaže nauka Novog Doba (i kakve sve dokaze ima) na pitanje kako zapravo funkcioniše Univerzum i zbog čega smo mi u njemu stvoreni, sa kojom svrhom i smislom.

Tu smo da bismo kreirali, stvarali realnost i sada, sa Saturnom u Ribama dolazi vreme da to prepoznamo, vratimo kreatorsku moć u svoje ruke i stvorimo realnost po sopstvenoj meri.

Da li verujete u čuda?

Da li želite da ih i vi doživite?

Da?

Za početak, preuzmite meditaciju “Dah srca” koju vodi Tea Milanković i otvorite svoje srce. To će biti preduslov za vaš novi doživljaj života.

Pa odatle polako. Doći će na svoje mesto sve ostalo. Imamo dve i po godine za stvaranje svoje nove realnosti.

Suma sumarum, da li je Saturn u Ribama dobar ili loš?

Sve u Univerzumu radi za vaše najveće dobro. SVE!

Sve vas usmerava, podržava i vodi. Ali jedino vi imate ključ u svojim srcima koji dozvoljava ili odbija tu podršku Univerzuma.

I zato, otključajte svoje srce i prestanite da ignorišete osnovni postulat Saturna – lakoću i odmor! Jer dosta je bilo rada na stari način – kroz trud, mukotrpnu disciplinu i odricanje. Nije to tako pogrešno, samo je sporo. I teško. I dosadno.
Saturn u Ribama nas uči da može i drugačije.

Doživite uspeh na potpuno drugačiji način – kroz mnogo više lakoće, saosećanja i ljubavi!

Koga očekuje uspeh sa Saturnom u Ribama?

Saturn je planeta koja se fokusira na maksimalni uspeh. Ribe su znak čuda.

Šta ako ovaj period od dve i po godine ima za cilj da vas nauči:
1) da poverujete da su čuda moguća, a zatim da vas nauči
2) kako da ih iznova i iznova stvarate svaki dan.

I da to nazovete svojim uspehom?

Šta ako vi ZAISTA poverujete da možete da stvorite SVE što poželite i da taj kreativni proces nazovete svojim uspehom?

Kakav biste život živeli u maju 2025. godine kad Saturn pređe u Ovna, u novi ciklus od 28 godina, ako biste naredne dve i po godine posvetili tome da otkrijete svet realne magije kakav niste ni pomišljali da postoji, a zatim ga zaista i živeli kao svoju najnormalniju realnost?

Da bi to bilo moguće, potrebno je da…

Zaboravite da biste se setili

Zaboravite sve što (mislite da) znate o životu i stvarnosti! Naučnici su dokazali da mi poznajemo samo 1% realnosti sveta.

Setite se da ne znate 99% realnosti. I krenite da je istražujete jednu novu, nikada ranije doživljenu realnost, tako što ćete se SETITI DA NISTE SAMI.

Saturn je izolacija, otuđenost, usamljenost. Ribe su znak jedinstva.

I zato je sledeći korak za naredne dve i po godine da prepoznate sebe (svoju svrhu i misiju) i sve svoje saveznike. Jer Saturn je poslednja planeta vidljiva golim okom i ona predstavlja granicu između vidljivog i nevidljivog sveta. A u nevidljivom svetu ima puuuuno saveznika koji će se uskoro otkriti.

Ako pogledate dešavanja u svojoj okolini, ako pogledate globalne stuje, videćete da svi prolazimo kroz ogromne strukturalne (Saturn) promene i to na svim nivoima.

Samo neki veruju da moraju sami. Neki sumnjaju da išta ima smisao pa su kao klade nošeni ovim strujama. A neki se žešće tripuju da mogu da upravljaju tim strujama Univerzuma.

Svima njima je mnooogo teže nego što se čini.

Mi znamo da ne moramo same i da nismo same.

Mi prepoznajemo smisao u svemu.

Mi se prepuštamo vođstvu i verujemo u struje koje nas vode u pravcu najlepših ostvarenja, i surfujemo na talasima tih struja uzdižući sebe na najviše nivoe zadovoljstva i otkrovenja.

Otkrivamo sebe i svet oko sebe.

Prepoznajemo da smo zadovoljne.

A kada smo dovoljne i zadovoljne jaaaako želimo da sve to podelimo sa svetom. Jer na ovim strujama promena i te kako može da bude prelepo, puno uživanja, ispunjenja, sjedinjenja i ostvarenja.

Jer smo na kraju ipak pozvane da se u svom životu ostvarimo.
Da ostvarimo sebe i želje svoje duše i svetu ponudimo svoj dar i svoja ostvarenja. I da to nazovemo svojim uspehom.

I na kraju, vreme je da ponovo nađete sebe

Saturn je Gospodar Vremena. Ribe su znak koji nosi sećanje na najintimniji san Duše.

Nakon 2020. godine neizostavan deo ovog after šoka u kome smo trenutno jeste neophodno vreme da se ponovo nađemo, ili možda po prvi put susretnemo sa sobom. Vreme za upoznavanje sa sobom. Vreme za prepoznavanje najintimnijeg sna svoje Duše.

Ako preispitujete sve, ako se osećate zbunjeno, ako imate snažnu potrebu da prekinete sa starim navikama, sistemima i načinima – dobro ste! Dobro je! To znači da ste se iskonski promenile.

Prestajete da budete ono što su vam drugi rekli da jeste, i postajete sve iskrenije prema sebi, prema životu i prema svojoj Duši.

Jer ako je nešto nekada bilo dobro za vas – ne mora i dalje da bude tako.

Nekada je možda noćni izlazak ili rad bio vaš pravi ritam.

Nekada je možda duuuuugačka priča i savetovanje sa drugaricama bila prava terapija.

Nekada je možda “linija manjeg otpora” bila sjajna metoda za postizanje rezultata.

Nekada je možda dupli espresso bio prava doza energije, a biftek zdravlje koje gradi mišiće.

Nekadašnje Dobro možda više nije dobro za vas.

Zato vas pozivamo da date sebi dozvolu da se prvo preispitate i osvestite šta je ono što vam više ne prija. Šta je ono što vam troši previše energije, a daje premalo zauzvrat? Šta je ono što više nije u skladu sa potrebom vaše Duše i novim identitetom koji se otkriva?

A zatim da iskoristite dvoipogodišnji prolazak Saturna kroz znak Riba i sve to otpustite.

Ne treba vam više, zašto biste ga zadržale?

Pustite ga, neka se rastoči u prošlosti, neka se dezintegriše iz vašeg sistema.

A vi stvarajte novo.

Ako si stigla do ovde, do samog kraja ovog članka to znači da si spremna. Buđenje je u toku. Vreme je velikog prisećanja, vreme je velikog otpuštanja, vreme je velikog pronalaska sebe, vreme je velike Aktivacije.

Šta se Aktivira?

Aktivira se tvoj stil života, Veliki Život koji je autentičan, tvoj, potpuno u skladu sa tvojim srcem, tvojim najintimnijim snovima i željenim mogućnostima.

Aktivira se Veliko Vreme. Vreme života u kojem biraš i kreiraš po nacrtima svoje Duše.

Zaron u okean sećanja (Ribe) počinje. Da li će Saturn biti kamen težine i prošlosti koji te vuče na dno, ili će biti mudrost iskustava i moć odgovornosti – na tebi je. Ti biraš i ti kreiraš.

Dakle, Šta biraš sada?

Ako želiš da se sasvim aktiviraš, pridruži nam se u našoj zajednici Beli šator, čija vrata otvaramo samo dva puta godišnje! Naredni upis je od 06. do 20. aprila. Sve informacije ćeš naći na OVDE.

Podsetnik za sve ove informacije imate OVDE. Gledajte ga svaki dan dok ga ne naučite napamet i dok zaista ne poverujete da su čuda moguća.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jadranka
Jadranka
1 year ago

Sjajne ste, stvarno sjajite!
Post je za 10+; Za pohvalu i priznanje vaseg rada.
Zahvalnost za svako pismo cetvrtkom i ovakve casove obuke; informisanja; malo je, znam.
Zato vas grlim iz srca i duse.
Ostanite takve. Odlicne ste, kao i vas rad.
Veliki pozdrav iz Panceva!

Ive
Ive
1 year ago

Radujem se svakoj Vašoj objavi 😊🌺. Drago mi je da postoje ljudi kao što ste Vi i što prenosite svoju pozitivnu energiju i svo znanje astrologije dalje narodu. Imam ličnog iskustva sa svim tim i mogu reći sa moje tačke gledišta da je sve u samom čoveku, njegovom razmišljanju i delima 🌺🌺. Veliki pozdrav iz B. Palanke.

Natasha
Natasha
1 year ago

Drage moje sisters
Ovaj tekst nije priča o Saturnu u Ribama, ne.
Ovo je ono što bismo trebali da dobijemo 7 sekundi nakon rođenja – nešto kao Uputstvo za upotrebu, ili Priručnik za život.
Da se sluša (čita) po nekoliko puta dnevno, eto to je.

Volim vas
Vaša Nataša

Dunja
Dunja
1 year ago

Fantastično napisano! Sjajne ste, baš ste prava podrška i podsjetnik 🙂
pratim vas i dalje i
grlim <3

Mirjana
Mirjana
1 year ago

Veliki pozdrav od osvešćene ribe.

Maja
Maja
1 year ago

Kako ste sestrice ovo poetiski napisale a opet sa informacijama…… toliko je lepo da mi se plače… i toliko sam srećna što sam sada i ovde i što mi se sećanja od teenage dana i Kastanede pa do vas… nekako spaja i vrti me vrti da ću da poletim. Hvala vam od srca

Mina & Tea
Admin
11 months ago
Reply to  Maja

Hvala tebi, draga Majo, što si tu sa nama i što celim svojim srcem prepoznaješ važnost ovog trenutka i sebe u njemu!

Vida
Vida
1 year ago

Danas sam dobila Vaše prvo pismo… ne mogu opisati kako se trenutno osjećam… savršeno, potpuno… počev od teksta do meditacije… Hvala Vam od sveg srca!

Drenka
Drenka
1 year ago

Kroz svaku reč koju ste opisale prolazim, često izgubljena, pa se “vraćam” suštinski znam da može sve lakše, jer sam zaista vukla sve tezim putem, samo što nikako da definišem šta i kako dalhe, ali prepuštam se, jer znam da univerzum ima najbolji plan za mene

Mina & Tea
Admin
11 months ago
Reply to  Drenka

Polako i nežno prema sebi, draga Drenka. Pa ćeš tako otkriti lakše puteve. Grlimo te!

Mina
Mina
11 months ago

Wow

Mina & Tea
Admin
11 months ago
Reply to  Mina

Oh yeah, baš wow koje su sve mogućnosti pred nama!

Aleksandra
Aleksandra
11 months ago

Hvala vam na ovom postu. Dok sam čitala sve ovo osećala sam kako se u meni stvara energija, snaga (prolazim od nedavno kroz depesiju i anksioznost), osetila sam se dosta bolje i većina stvari koje ste ovde napisale predstavljaju sinhronicitet za mene. Počela sam da pronalazim sebe, da osvešćujem istinske želje svoje duše, i baš sam danas pomislila ,,Stvarno je vreme za čuda” i večeras vidim da ste ovde pisale i o tome…☺️🎀

Marina
Marina
11 months ago

Svaka čast, sjajan tekst! Hvala od srca, sve najbolje u daljem životu i radu 💖🍀✨💫🙏

Marija
Marija
5 months ago

Divno. Hvala Vam. A da Vas pitam: sta ako neko u natalnoj karti ima takodje Saturn u Ribama, “10 32`45″r” ? Kakvo ce to onda to razdoblje biti za tu osobu, znaci li to boljitak? Hvala unapred za odgovor. Pozdrav.

Energetske aktivacije Venere & Marsa

Oslobodi silu ljubavi!

DATUM POČETKA PROGRAMA:

četvrtak, 29.02. ujutru

TRAJANJE:

21 dan u nizu

Cena

63 eur/ 7435 din
Povlašćena cena uz paket sa Radionicom o Veneri i Marsu

Aktivacije Venere i Marsa

Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi

PAKET Iskustvena radionica Oslobodi silu ljubavi & program Aktivacija Venera & Mars

Prijavi se za novogodišnju Iskustvenu radionicu

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

304 eur/34.690 din za ciklus od šest meseci. Moguće je platiti u celosti ili u dve rate, od kojih se prva plaća pri upisu, a druga februaru 2024.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.