Velika konjunkcija Saturna i Plutona u Jarcu

Novi veliki ciklus

Dana 12.01.2020. godine, dešava se egzaktna konjunkcija Saturna i Plutona na 23. stepenu Jarca. Prethodni veliki ciklus Saturna i Plutona započet je 1983. godine i trajao je do danas, za nekoga (skoro) čitav život.

Zabluda broj 1: 12.01.2020. je smak sveta ili tako nešto jednako strašno!

Istina broj 1: Uticaj susreta ova dva titana već se oseća neko vreme, jer se i Saturn i Pluton sporo kreću, te se njihov uticaj meri u godinama, a ne u danima, što znači da se ništa ne prelama tačno tog datuma kad se sastanu, i moguće je tek na nivou slučajnosti da se nešto veliko dogodi baš na dan njihovog susreta.

Kad prevedemo ovu informaciju na svakodnevni jezik, dobijemo tačno ono o čemu sa svih strana slušamo: „Napravite plan za deceniju“, „Kakve će vam biti 20-e?“, „Koji je trend u 20-im?“, i tako… uradite nešto veliko za sebe… jer je to sada moguće, budući da do sada čovečanstvo spoznalo, i zahvaljujući internetu, proširilo vest o nezamislivim mogućnostima ljudske manifestacije.

Kreira se na mnoge načine, sa mnoštvom različitih tehnika, koje se mogu naučiti za male pare ili čak besplatno.

Mašta se na veliko. Sanjaju se veliki snovi. Dugoročni i sa temeljima koji omogućavaju trajanje i nadogradnju (Jarac).

Zabluda broj 2: Pošto su Pluton i Saturn malefici, doneće nam neke grozne gubitke.

Istina broj 2: Oni imaju svoj veliki ciklus, kad prave konjunkciju na svakih otprilike 35 godina. Sastajali su se i ranije, tokom 80ih. Ako ste stariji od 35 godina, to znači da su se sastali već u vašem životu, i eto, preživeli ste taj susret, preživećete i ovaj.

Ali nije stvar u preživljavanju, to je najniže ispoljavanje znaka Jarca. Stvar je u življenju – sa svim resursima, sa svim talentima, sa svim potencijalima.

Stoga se vraćamo na pitanje manifestacije.

Ovo je vrlo period pročišćenja. Jako intenzivan, kao da sve u nama treperi i poziva na promenu. Ono što ne može da se razvija i raste, nestaje, kako bi se oslobodio prostor za ono što može.

Zato će sada, ove godine, kad je uticaj konjunkcije najjači, neko izaći iz vašeg života, neki posao propasti, ono što ionako niste hteli, a niste imali hrabrosti da sami otpišete, biće vam oduzeto, na primer, ako živite u stanu koji vam ne odgovara, a mrzi vas da date otkaz, možete da ga očekujete od strane vlasnika… Ima puno mogućnosti za pročišćenje, jer ima puno oblika življenja života

Zabluda broj 3: Ova konjunkcija će uzrokovati neka dešavanja, koja će nam se desiti, a mi ćemo biti samo posmatrači/žrtve.

Istina broj 3: Planete ne uzrokuju dešavanja po sebi, već ukazuju na neke teme koje onda mi, ljudi, živimo u odnosu na sopstveni stepen razvoja.

Jarac je znak koji nije emotivan (jer je tu Mesec u izgonu), ali je vrlo ispravan, odgovoran, usmeren na rešenja i disciplinovan.

Ne možemo (više) da se ponašamo nezrelo, i vadimo da smo bili isprovocirani ili da nam je neko nešto uradio, a mi reagovali kako smo najbolje znali, jer je to detinjast pristup. A mi odrasli ljudi. Niti možemo da dozvolimo sebi da nas ponesu strasti, pa da se bavimo tuđim poslom, i time kako bi neko drugi morao bolje da radi.

Jarac je ozbiljan gazda, vlastelin, koji gospodari svojim imanjem – svim što poseduje, kako bi od toga napravio zaostavštinu za generacije koje dolaze, što znači da se bavi onim što on sam ima, i može, i smatra da treba.

I zato…

Ovo je vreme za velike vizije, za velike snove, za velike ciljeve svake od nas, koje ćemo realizovati spram svojih želja, talenata, i ljubavi.

Jer, iako nije emotivan znak, u trenutku kad se dešava ova velika konjunkcija, na nebu su skoro sve planete u Jarcu, uključujući i Sunce, i Jupitera i Merkura, što znači da smo svi prozvani da se bavimo svojim „gazdinstvom“ i razvijamo ga u godinama koje dolaze, kako bismo imali šta da ostavimo u nasledstvo svojoj deci.

Iskoristite ovaj zimski intenzitet i početak ’20ih da postavite u osnovu vašeg „gazdinstva“ univerzalne vrednosti: ljubav, jedinstvo, povezanost, mudrost, blagost i poverenje.

A kako će tačno vaše „gazdinstvo“ izgledati… videćemo za koju godinu kad dođe do vidljive manifestacije vaših najdubljih želja!

Ako ste zbunjeni, pa naravno! Skroz je normalno, to samo znači da vam je potrebno malo finog usmeravanja i oslobađanja da maštate veliko kako biste sutra stvarali veliko. To usmeravanje ćete dobiti na konsultaciji 1 na 1 sa jednom od nas dve. Zakažite svoju konsultaciju ovde da otkrijete svoje najveće potencijale, jer sad je pravo vreme za to!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Paket - Program Aktiviraj svoj horoskop & Iskustvena radionica

Program Aktiviraj svoj horoskop

Prijavi se za konsultaciju kod Nevene

Prijavi se za konsultaciju kod Dragane

304 eur/34.690 din za ciklus od šest meseci. Moguće je platiti u celosti ili u dve rate, od kojih se prva plaća pri upisu, a druga u avgustu 2023.

Prijavi se za konsultaciju kod Aleksandre

Novi broj Kosmo vodiča je u prodaji!

Nabavi svoj Kosmo vodič za oktobar

Kako bi uskladila svoje planove sa Univerzumom i ostvarila maksimum maksimuma

U prodaji je do 5. oktobra!

Upis u Zajednicu Beli šator

Ako nikada do sada nisi bila u Belom šatoru, a volela bi, unesi ovde svoje podatke da ti pošaljemo poklon uz sve ostale informacije o upisu.

Poklon uključuje:

  1. Emocionalnu skalu;
  2. Kratak video u kojem objašnjavamo emocionalnu skalu;
  3. Meditaciju Dah srca.

Napomena: Ovaj poklon je stvarno poklon i nećemo te posle smarati da moraš da se upišeš jer si ga primila. Neka ti posluži da nas bolje osetiš i proceniš koliko ti se sviđa(mo), a nama da ti pokažemo šta konkretno podrazumevamo pod emocionalnom edukacijom. Pa ako nakon toga poželiš da se upišeš, dobro nam došla, sister! Ako ne, koristi ga u radosti i veselju.

Upis u Zajednicu Beli šator

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Tee

Prijavi se na listu čekanja za konsultaciju kod Mine

Kosmo vodič za 12 meseci

Kosmo vodič za 6 meseci

Kosmo vodič za 3 meseca

Kosmo vodič za 1 mesec

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.